Cel mai bun blender de bucătărie cu capacitate mică

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

După ce am petrecut 28 de ore studiind zeci de blendere și am testat 12 modele în bucătăria noastră, am ajuns la concluzia că NutriBullet Pro 900 Series oferă cel mai bun echilibru de putere, simplitate, comoditate și preț pentru majoritatea oamenilor.
Am transformat în piure aproape 25 de kilograme de fructe înghețate, frunze de kale, ghimbir fibros, unt de arahide și curmale lipicioase în smoothie-uri groase pentru a ajunge la această concluzie.

Alegerea noastră: NutriBullet Pro 900 – Cel mai bun blender cu capacitate mică

Blender NutriBullet Pro 900 cu fructe în el.

Puternic, ușor de utilizat și convenabil, acest blender de bucătărie va economisi timp dimineața, astfel încât să poți merge liniștit la muncă cu smoothie-ul preferat fără a pierde mult timp preparându-l.

NutriBullet ne-a câștigat prin abilitățile sale de amestecare, ușurința de utilizare și preț. Motorul puternic nu s-a blocat în a face amestecuri groase din fructe înghețate într-o consistență satisfăcătoare.

Calitatea mixării este la fel cu cea a blenderelor profesionale, fără a avea volumul acestora însă. Dacă îți cumperi în mod regulat un smoothie în drum spre birou sau școală, NutriBullet Pro își va scoate banii într-o lună.

Verifică preț NutriBullet Pro 900 aici!

Competitorul de pe locul 2: Tribest PB-150 – Excelent pentru cantități mici

Blender Tribest PB-150 cu căpșuni și cuburi de gheață în el.

Acest blender va acționa ca un bucătar, având grijă să vă scutească de multă muncă prin bucătărie.

Ne-a plăcut Tribest PB-150, deoarece este fiabil și ocupă cel mai puțin spațiu în bucătărie dintre toate alegerile noastre.

Deși Tribest nu este cea mai puternică mașinărie pe hârtie – are un motor mai slab și cele mai mici cupe din toate selecțiile noastre – mixează foarte bine pentru majoritatea sarcinilor cerute de la el.

În comparație cu NutriBullet și Breville Boss To Go, smoothie-urile de la Tribest sunt mai subțiri datorită lichidului suplimentar necesar pentru a obține un amestec consistent. Dar este construit pentru a dura și este o alegere bună dacă nu vă deranjează smoothie-urile mai subțiri.

Verifică preț Tribest PB-150 aici!

Competitorul de pe locul 3: Breville Boss To Go – Pentru un smoothie mai mătăsos

Blender Breville Boss To Go cu recipientul de călătorie.

Smoothie-urile super groase nu sunt o problemă pentru acest blender elegant și puternic.

Breville Boss To Go oferă o mixare ușoară, un design mai elegant și o variantă bună pentru călătorie în caz că dorești să îți faci un smoothie în vacanță. Boss To Go a amestecat frunzele de kale cel mai fin, iar semințele de fructe de pădure au fost cele mai mărunțite dintre toate blenderele alese de noi.

Breville amestecă ușor amestecurile groase, fără a depinde prea mult efort făcând asta. Carcasa din oțel inoxidabil și designul mai elegant vor arăta bine pe blatul dvs., iar recipientul de călătorie are cea mai mare deschidere pentru a bea mai ușor din el dintre toate blenderele pe care le-am testat .

Cine ar trebui să cumpere un blender cu capacitate mică?

Un blender personal este un aparat convenabil pentru iubitorii de smoothie, care nu au mult timp la dispoziție dimineața. Dacă doriți să faceți rapid un smoothie dimineața și să fugiți pe ușă, fără a fi necesar să spălați un teanc de vase, atunci un blender este cea mai bună variantă pentru dumneavoastră.

Chiar dacă nu beți smoothie-uri zilnic, un blender poate face mici cantități de sosuri și dressing-uri, fiind nevoie de mai puțină curățare după preparare câștigând astfel mai mult timp pentru a face altceva.

Gândiți-vă la un blender ca o completare a robotului de bucătărie, la fel cum un congelator este util pentru un frigider.

Blenderele de bucătărie sunt bune pentru lucrări mici, precum smoothie-urile, dar motoarele lor nu sunt la fel de puternice precum cele găsite la blenderele profesionale ca Vitamix 5200 (review aici). Aceasta înseamnă că va trebui să utilizați mai mult lichid și să tăiați fructele mai mici.

De asemenea, blenderele de bucătărie nu sunt făcute pentru a zdrobi bucăți mari de gheață sau pentru a amesteca lichide calde.

Dacă doriți un aparat care să poată face supe, sosuri și să facă mai multe runde de margarita congelată, ar trebui să luați în considerare cumpărarea unui blender profesional.

Cum am ales

Diferite tipuri de blendere.

Blenderul perfect este puternic, îți lasă mâinile libere și este simplu de utilizat. Am căutat blendere care sa ocupe un volum mic în bucătărie și să le puteți lăsa pe blatul dumneavoastră fără a vă încurca.

Un recipient robust cu un capac de călătorie sigur este un plus major, în special pentru navetiști.

În cele din urmă, am examinat și recenziile utilizatorilor pentru a obține informații si despre durabilitate și fiabilitate pe termen lung.

Și cel mai important, un blender de bucătărie trebuie să facă piureuri relativ pufoase în aproximativ un minut. În testul nostru, am găsit blendere mai puternice care au amestecat piureuri groase și au mixat mai repede.

Însă acestora li s-au încins motoarele foarte repede la scurt timp după folosire. Blenderele mai mici au avut nevoie de până la ¾ mai mult lichid decât modelele mai puternice pentru a crea un vortex continuu, ceea ce a dus la smoothi-uri subțiri și apoase.

Toate modelele pe care le-am adus pentru testare, cu excepția unuia, au permis folosirea fără mâini a blenderului: odată ce recipientul e încuiat, puteți să vă luați mâinile de pe aparat. Acesta este un design superior față de blenderele care necesită să țineți recipientul în care se mixează cu mâna și să pierdeți câteva minute în care puteați face altceva prin bucătărie. Deși nu ar trebui să lăsați blenderul să funcționeze nesupravegheat, ați putea face totuși altceva în timp ce vă preparați smoothie-ul.

Am descoperit că blenderele care au o singură viteză și se alimentează prin antrenarea recipientului cu baza ca fiind cele mai ușor de utilizat. Blenderele de bucătărie cu prețuri mai ridicate oferă control al vitezei și setări preprogramate, dar noi am apreciat o interfață mai simplistă.

Controlul variabil al vitezei nu au îmbunătățit experiența utilizatorului însă. Faptul că trebuie să alegeți o viteză sau un program a adăugat un pas inutil la ceea ce ar trebui să fie simplu.

Deoarece blenderele testate au o capacitate pentru o persoană, am dorit să fie suficient de mici ca volum pentru a le putea lăsa pe blat, deoarece este mai probabil să folosiți un aparat dacă este la vedere și este accesibil.

Dacă aveți deja un blender cu volum mai mare și căutați un al doilea aparat care să se ocupe de porții mai mici, necesitând mai puțină curățare si mai puțin spațiu de depozitare atunci ar fi bine să aruncați un ochi la propunerile noastre din acest review.

Două dintre alegerile noastre au capace care se etanșează perfect și pot fi aruncate într-un rucsac sau o geantă.

Din cauză ca deschiderile acestor capace de călătorie sunt destul de mici, colegii noștri din birou, mari băutori de smoothie, au convenit cu toții că vor folosi paie pentru a bea smoothie-uri mai groase.

Toate alegerile noastre ar trebui să se încadreze perfect în majoritatea suporturilor de pahare din mașini.

Pentru a obține o recenzie precisă asupra longevității acestor mașini, am analizat recenziile online ale celor care au cumpărat blenderele recomandate de noi în acest articol, de pe diferite site-uri de specialitate pentru a găsi modele de uzură sau defecțiuni.

Suntem siguri că alegerile noastre, atunci când sunt utilizate în mod corespunzător, vor rezista mult timp în bucătăria dumneavoastră.

Cum am testat

Pentru a vedea cum aceste blendere ar putea gestiona un smoothie gros, am amestecat banane congelate, căpșuni, zmeură, mure și suc folosind timpul de funcționare recomandat pentru fiecare model în parte.

Dacă un blender nu a putut face un piure în acea perioadă de timp (de obicei un minut) sau baza cu motorul a început să se încingă foarte tare, a fost descalificat.

Pentru a doua rundă, am amestecat frunze de kale și apă, apoi am strecurat amestecul printr-o sită fină. Am evaluat cantitatea de bucăți solide și fibre rămase după amestecare, precum și mărimea particulelor pentru fiecare blender testat.

Pentru a vedea dacă aceste blendere ar putea aborda alimente mai dure, am făcut un smoothie cu bucăți groase de 2 cm de ghimbir și piersici congelate (toate smoothie-urile din acest test au avut fibre vizibile).

De asemenea, am făcut un smoothie mai consistent din curmale, banane, unt de arahide, gheață și lapte de migdale. Curmalele sunt greu de mărunțit într-un smoothie dar am constatat că fiecare dintre alegerile noastre a putut face față sarcinii cerute.

După ce fiecare smoothie a fost amestecat, am atașat capacul de călătorie (acolo unde este cazul) și am dat fiecărui recipient o agitare puternică în chiuvetă pentru a verifica dacă există scurgeri. De asemenea, am încercat să bem smoothie-uri groase prin deschiderea capacelor.

Am verificat nivelul decibelilor produși în timp ce blenderele erau pline și în funcțiune, deoarece citisem câteva reclamații cu privire la motoare ca fiind prea zgomotoase.

Toate blenderele au avut rezultate în jurul aceluiași nivel de zgomot, între 92 și 98 de decibeli măsurați la 10 centimetri distanță de aparat. (Ca să vă faceți o idee, plânsetul unui copil are în jur de 115 decibeli.)

Nu a fost decât o singură excepție: Jamba Juice Quiet Blend, care are un amortizor de plastic care a scăzut zgomotul cu 10 decibeli. Nivelul de zgomot nu a ținut cont si de tonul emis însă.

Unul dintre blendere avea un sunet atât de strident încât ne-a făcut pe toți să strângem din dinți de fiecare dată când l-am pornit la teste.

Alegerea noastră: NutriBullet Pro 900

Blender NutriBullet Pro 900 cu fructe și diferite accesorii.

 

Din modelele pe care le-am testat, NutriBullet Pro 900 are cel mai bun echilibru între putere, ușurință de utilizare și preț. A mixat tot ce am aruncat în el fără să depună prea mult efort. Pro este echipat cu un capac de călătorie, iar recipientul are o capacitate de amestecare de 0,9 l.

Cu un diametru de 14 cm va sta perfect pe blatul din bucătărie iar cu cei 38 cm înălțime va putea sta fără probleme pe raftul unui dulap cu dimensiuni standard. NutriBullet Pro vine cu o garanție de un an, dar este posibil să adăugați și o garanție extinsă de până la 3 ani.

NutriBullet Pro nu a avut nicio problemă să îmbine smoothie-urile groase. Smoothie-ul nostru de banane și fructe de pădure a ieșit fără cocoloașe. Piureul de kale nu a fost cel mai fin amestec pe care l-am văzut, dar nu a fost la fel de fibros ca cel făcut de blenderul Nutri Ninja.

NutriBullet a amestecat bine curmalele, lăsând doar câteva perle mici, plăcute la gust, pe fundul paharului, care nu a înfundat paiul la degustare. Niciunul dintre blendere nu a făcut o treabă excepțională cu fibra de ghimbir proaspăt, dar acesta este un aliment extrem de greu de descompus, chiar și cu blenderele profesionale.

Capacul de călătorie al lui NutriBullet se închide perfect, iar capacul cu balamale se fixează deasupra gurii recipientului pentru a ușura căratul fără riscul de vărsa peste tot smoothie-ul preferat. Am agitat recipientul închis cat de tare am putut fără a observa vreo scurgere din el.

Vom testa eficiența capacului de călătorie pe termen lung pentru a vedea cum se comportă la căratul în rucsac zilnic la birou și în caz că vom descoperi probleme o să vi le aducem la cunoștință.

Cupa de mixare „colosală” a lui NutriBullet de 900 ml are în jur de trei căni de capacitate de amestecare, ceea ce oferă destul spațiu pentru un smoothie satisfăcător. Competitorul de pe locul 2, Tribest PB-150, are o capacitate de doar 300 ml.

NutriBullet Pro este intuitiv și simplu de utilizat direct din cutie. Nu e nevoie să apeși multe butoane ca să îți faci smoothie-ul dorit. Motorul este cuplat atunci când recipientul de mixare este răsucit pe bază și are o singură viteză.

Spre deosebire de alte modele testate aceeași lamă funcționează cu recipiente de gramaje diferite (în funcție de unde îl cumpărați, NutriBullet Pro poate veni cu un recipient de 900 ml sau 700 ml).

La aproximativ 5-600 RON, NutriBullet Pro nu este ieftin, dar avantajele pe care acesta le oferă merită să te facă măcar sa te gândești la achiziționarea lui.

Am testat modelele de patru ori mai scumpe și am descoperit că acestea nu oferă mult mai mult decât o variație de viteză și un arbore de acționare din metal turnat sub presiune (partea care învârte lama).

Arborele de antrenare de pe NutriBullet este din cauciuc și plastic. De asemenea, ne-am uitat și la blendere mai ieftine, dar acestea ofereau motoare slabe și garnituri nesigure care au avut scurgeri.

NutriBullet Pro este intuitiv și simplu de utilizat direct din cutie.

Considerăm că Pro merită diferența de preț față de modelul original NutriBullet de 600 de wați. NutriBullet original s-a chinuit puțin cu amestecuri mai groase și a produs smoothie-uri cu câteva bucăți mici.

Și, în mod surprinzător, în testele noastre cu toate modelele NutriBullet, Pro a bătut și modelul mai mare și mai puternic NutriBullet Rx. Este vorba doar de design: Pro are șase lame lungi, în timp ce Rx are doar patru mai scurte.

Acestea fiind spuse, NutriBullet Pro nu va mixa semințele din fructele de pădure, ceea ce poate face un blender de dimensiuni mai mari, precum Vitamix 5200 (review aici). Dar majoritatea blenderelor cu capacitate mică pe care le-am testat au lăsat semințele intacte.

NutriBullet Pro este oferit în câteva pachete diferite.

Defecte dar nimic serios

Chiar dacă ne place capacul de călătorie care este foarte etanș, orificiul pentru băut este foarte mic. Este foarte dificil să bei un smoothie mai gros, fără să folosești un pai. Dar nouă ne place sa tragem mici bucăți de fructe cu paiul din smoothie așa ca nu ne-a deranjat acest aspect prea mult, însă daca ție nu îți face plăcere ar trebui să iei acest lucru în considerare.

NutriBullet Pro nu este cel mai arătos aparat pe care l-am testat. Logo-ul este cam „aruncat“ pe partea din față a blenderului iar în cazul în care ești genul care nu suportă reclama forțata, acest lucru te poate irita un pic. Dacă estetica e atât de importantă pentru tine, ai putea lua în considerare achiziționarea blenderului Breville Boss To Go.

În 2014, Consumer Reports din SUA a declarat NutriBullet Pro ca fiind un „pericol pentru siguranță” după ce o bucată de lamă s-a rupt din cauza unui test de stres în care au mixat 7 cuburi mari de gheață de 45 de ori. Mai târziu în acel an, după o anchetă inițială, Comisia Pentru Siguranța Produselor de Consum a concluzionat că nu există niciun motiv pentru o rechemare în fabrica a produsului.

În septembrie 2016, Consumer Reports a redat locul lui NutriBullet Pro în clasamentul produselor, oferindu-i un scor general de „bun”. Considerăm că un test de stres de acea amploare nu este tocmai realist totuși. Blenderele cu capacitate mica nu sunt destinate să zdrobească cuburi mari de gheață de zeci de ori. CNET a efectuat teste de stres pe NutriBullet Pro și nu au găsit probleme sau defecțiuni.

Verifică preț NutriBullet Pro 900 aici!

Competitorul de pe locul 2: Tribest PB-150

Blender Tribest PB-150 cu diferite accesorii și igrediente.

Tribest PB-150 este un blender simplu și rezistent . Ne-a plăcut Tribert pentru ca la fel ca NutriBullet Pro este mic și ocupa foarte puțin spațiu în bucătărie. La 0.47 ml, cupele pentru mixare sunt mai mici decât cele de pe blenderele NutriBullet și Breville, iar capacul de călătorie nu are sigiliu, așa că nu îl poți arunca în geantă sau ghiozdan.

Tribest a făcut smoothie-uri mai subțiri decât celelalte alegeri ale noastre, deoarece a avut nevoie de mai mult lichid pentru a obține un piure consistent.

Julie Morris, bucătar cu domiciliul în California și autoarea cărților de bucătărie Superfood Soups și Superfood Smoothies, folosește blenderul Tribest de aproape 11 ani și este în prezent la al doilea aparat (primul rezistând în bucătăria ei 7 ani).

Julie a spus că folosește Tribest-ul său pentru task-uri mici, precum dressing-urile și sosurile, precum și pentru mici activități de măcinare a fructelor și nucilor.

Pentru ea folosirea acestui mic blender e ca și cum ai folosi cuptorul cu microunde să îți încălzești mâncarea în loc să pornești cuptorul aragazului doar pentru a încălzi o felie de pizza.

Tribestul este cel mai mic blender dintre alegerile noastre, cu o bază de 11.5 cm și o înălțime de 31 cm. De asemenea, include cel mai mic recipient din toate selecțiile noastre, care are o capacitate maximă de amestecare de 0.47 ml (un recipient cu capacitate dublă este disponibil pentru a fi achiziționat pe site-ul Tribest).

Totuși acest blender mic poate fi pus cu ușurință într-un colț sau pe un raft în bucătărie, iar cele două de 0.47 ml nu îți vor ocupa mult spațiu la depozitare.

PB-150 este cel mai eficient pachet disponibil de la Tribest. Modele mai scumpe PB-250 și PB-350 au aceeași bază a motorului, dar cu mai multe accesorii. Accesorii suplimentare, cum ar fi cupe suplimentare, lame și chiar un inel din plastic care face baza cu motor compatibilă cu borcane Mason sunt disponibile pentru achiziționare pe site-ul Tribest.

Toate blendere Tribest vin cu o garanție de minim un an (Tribest PB-150 având 2 ani garanție).

Verifică preț Tribest PB-150 aici!

Competitorul de pe locul 3: Breville Boss To Go

Blender Breville Boss To Go cu accesoriile lui.

 

În testele noastre, Breville Boss To Go a făcut cele mai groase și mai mătăsoase smoothie-uri. Este foarte puternic și ușor de utilizat din momentul în care îl scoți din cutie. Breville este singurul dintre alegerile noastre din top care are o bază și un arbore de acționare din metal.

Deoarece Boss To Go este nou pe piață – a debutat în SUA în 2016 – nu există în prezent un număr mare de recenzii făcute de utilizatori. Cu toate acestea, ne simțim încrezători cu privire la această recomandare din cauza reputației Breville de a face aparate de calitate și din propria noastră experiență de testare.

Breville Boss To Go a făcut smoothie-uri la fel de rapid ca NutriBullet Pro, dar a produs semințe mai mici de fructe de pădure și a făcut cel mai fin piure de kale din toate selecțiile noastre.

Boss To Go a putut mixa amestecuri super groase, iar motorul nu a arătat nici un semn de oboseală. Spre deosebire de NutriBullet, Breville a mixat curmalele atât de eficient încât au mai rămas vizibile doar niște bucăți mici și maronii de coajă în recipient.

La fel ca celelalte blendere, NutriBullet Pro și Tribest, Breville funcționează fără a fi nevoie de ține mână pe el, iar motorul cu o singură viteză pornește atunci când cupa blenderului este răsucită pe bază.

Această interfață simplă i-a oferit lui Boss To Go un scor foarte bun față de blendere cu prețuri mai mari pe care le-am testat, care aveau butoane de selecție a vitezei.

Ne-a plăcut calitatea de construcție a ansamblului și arborelui de acționare marca Breville. Lamele se învârt pe o placă metalică încorporată în bază, iar textura plasticului mat este utilă pentru aderență atunci când înșurubați sau deșurubați lama din cupă.

Arborele de antrenare este din metal turnat, spre deosebire de cauciucul și plasticul folosit pe NutriBullet Pro și Tribest PB-150.

Întrucât Boss To Go este relativ nou pe piață, îl vom folosi cât mai mult în bucătăria noastră, împreună cu alegerea noastră de pe primul loc pentru a măsura performanțele pe termen lung și pentru a vă ține la curent cu informații. Le vom folosi așa cum ar trebui utilizate într-o bucătărie normală și vă vom raporta rezultatele în câteva luni.

Îngrijire și întreținere

Blenderele cu capacitate mai mică (ca cele din recenzia noastră) sunt destinate sarcinilor mai mici, precum porții simple de smoothie-uri și mici loturi de sosuri.  Fii rezonabil cu ce ce arunci în aceste blendere. Sunt mașini ajutătoare, nu cai de lucru din bucătărie.

Iată o listă de sfaturi pentru a asigura o viață lungă blender-ului și accesoriilor acestuia:

  • Sunt mașini ajutătoare, nu cai de lucru din bucătărie.
  • Respectați linia de umplere a cupei de mixare. Supraîncărcarea duce la scurgeri, care este reclamația numărul unu cu privire la blenderele cu capacitate mică.
  • Nu amestecați lichide calde sau alimente „pietrificate”.
  • Dacă amesteci gheață, cuburile ar trebui să fie mici. În testele noastre am folosit gheață sfărâmată.
  • E de preferat să folosiți fructe congelate din pungă cumpărate de la magazinul preferat pentru ca fiind in vid sunt mai moi, mai ușor de mixat și vor proteja lama mai bine. Dacă utilizați banane congelate, tăiați-le în secțiuni de 2 cm înainte de le mixa.
  • Citiți manualul de instrucțiuni și cartea de rețete corespunzătoare pentru a vă face o idee despre raportul lichid-solid.
  • Majoritatea blenderelor cu capacitate mică au o perioadă maximă de timp în care pot rula continuu, de obicei un minut. Fii conștient de acest lucru pentru a evita arderea motorului.

Competiția

Diferite modele de blendere pe un blat în bucătărie.

NutriBullet Rx este absurd de mare pentru un blender cu capacitate mică și, deși are o putere mai mare decât Pro 900, este de fapt mai puțin eficient.

Acest lucru se datorează faptului că are doar patru lame scurte (în comparație cu cele șase mai lungi ale Pro), și din această cauză a lăsat bucăți de banană destul de mari în smoothie-urile noastre.

NutriBullet Balance vine cu un cântar încorporat și se conectează prin Bluetooth la o aplicație cu rețete pe telefon. Când utilizați rețete de smoothie, vi se solicită să adăugați ingredientele unul câte unul în cupa de mixare, iar cântarul vă va spune când ați adăugat cantitatea corectă.

Aceasta este o caracteristică utilă pentru unii oameni care doresc să își urmărească cu ușurință aportul de calorii, iar Balance ar fi la egalitate cu Pro din cauza acestui lucru.

Însă, deocamdată, aplicația pentru rețete este limitată și ați putea face un lucru similar folosind un cântar de bucătărie ieftin, așa că nu credem că Balance merită prețul cerut.

Jamba Juice Quiet Blend (realizat de Hamilton Beach) merge foarte bine. Cupa de mixare este rezistentă și confortabilă, iar capacul de călătorie este unul dintre cele mai bune testate.

Arborele de acționare este din metal turnat și are un scut de reducere a zgomotului care îl face cu 10 decibeli mai silențios ca modelele noastre din top.

Dar nu ne-a plăcut că a trebuit sa îi selectăm noi viteza adecvată din cauza butonului de reglare a vitezei, faptul ca este foarte voluminos și lipsa de putere a motorului.

Când porniți blenderul, există un timp mort înainte ca lamele să ajungă la viteză maximă.

Când îndepărtați ansamblul lamei, acesta se poate bloca din cauza vidului produs, iar eliberarea se face greu și poți vărsa smoothie-ul din recipient.

NutriBullet-ul de 600 de wați, alegerea numărul 1 în bucătăriile din America, nu a fost la fel de eficient în mixarea fructelor congelate sau a frunzelor de kale ca fratele său de 900 de wați, alegerea noastră de pe primul loc.

Știm că este o diferență de câteva sute de lei între ele dar merită pentru a vă putea bucura de un smoothie ca la carte.

Cuisinart CPB-300 este ok, dar în testele noastre nu a putut mixa smoothie-uri mai groase fără ca motorul să se încălzească. Cupele sunt mici, iar capacele de călătorie nu sunt sigilate.

Concluzie

Chiar daca cele trei blendere ocupă diferite locuri în topul nostru, fiecare a funcționat excepțional. Sunt departajate doar de mici diferențe și de accesorii însă din punct de vedere tehnic toate sunt foarte bune.

Acum depinde de preferințele fiecăruia în materie de smoothie-uri. Îți place un smoothie mai gros, alege NutriBullet Pro 900 sau Breville Boss To Go (chiar daca pe acesta îl vei putea cumpăra momentan doar de pe site-urile din afara țării), vrei un smoothie mai subțire, atunci alege Tribest PB-150.

Însă orice vei alege, noi te asigurăm că din punct de vedere tehnic și din punct de vedere al fiabilității oricare dintre aceste trei blendere este alegerea sigură și potrivită.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Spune-ți părerea:

Abonare Newsletter

Fii primul care află despre ultimele lucruri pe care le recomandăm.