Review boxe Logitech Z533

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Boxe Logitech Z533.
Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

În ultima vreme, Logitech produce boxe de calitate, consumatorii apreciind carcasa, calitatea și accesibilitatea modelelor lor. Cu un preț puțin peste 400 RON, sistemul de boxe Logitech Z533 2.1 și-a găsit un loc central în piața foarte competitivă a difuzoarelor.

Fiind destinat exclusiv pasionaților de divertisment care solicită un pic de „putere” în jocuri, muzică și sunetul filmului, aceste boxe sunt unele dintre cele mai noi modele pentru PC, lansate de Logitech. Logitech a creat, în mod constant, difuzoare de înaltă calitate, care arată și funcționează excelent, dar oare poate Z533 să se ridice la acest nivel? Să verificăm, în cadrul acestei recenzii a Logitech Z533.

Ce vei găsi în cutie?

Logitech își face întotdeauna timp pentru a produce unele dintre cele mai bune ambalaje pentru produsele lor, care arată bine și protejează conținutul, în timpul transportului, iar boxele Logitech Z533 urmează această regulă. Cutia este destul de mare, așa cum te-ai aștepta și este realizată dintr-un carton rezistent, de culoare mată.

Pe partea din față a cutiei există o imagine mare a difuzorului Z533, în toată splendoarea sa, așa că arată foarte bine. Sigla companiei este tipărită în stânga sus, iar numărul modelului este imprimat în partea din dreapta sus a cutiei. În partea de jos a ambalajului vei găsi datele legate de putere și performanțe, precum și pictogramele care indică platformele acceptate.

În stânga și în dreapta cutiei, Logitech a tipărit specificațiile produsului, precum și o poză cu dimensiunea reală a uneia dintre boxe. Ambalajul folosește culoarea verde Logitech, cu care suntem toți familiarizați.

Revenind la partea din spate a cutiei, vei găsi unele dintre caracteristicile sistemului de boxe Logitech Z533, împreună cu graficele corespunzătoare. Per total, ambalajul arată minunat și aș putea spune că produsele au fost ambalate cu atenție.

Cutia conține mai multe componente, printre care:

 • 1x ghid de configurare
 • Manuale de utilizare
 • 2x boxe stereo
 • 1x subwoofer
 • 2x cabluri audio (pentru difuzoare)
 • 1x amplificator volum / bass
 • 1x cablu TRS (3,5 mm TRS la 3,5 mm)
 • 1x cablu de alimentare

Subwoofer Logitech Z533 vazut din spate.

Design

Logitech a optat pentru un design „deschis”, cu un amestec frumos de texturi. Un plastic negru strălucitor acoperă părțile de jos ale boxelor, precum și inelul exterior al conului difuzorului. Carcasa boxelor este colorată tot în negru și însemnată de un inel intern din aramă-aur, care înconjoară conul. Un logo Logitech auriu este situat în partea de jos a ambelor boxe.

Subwoofer-ul este un singur difuzor separat, acoperit în pânză neagră. Subwoofer-ul nu este la fel de mare ca la alte modele pentru PC, ceea ce înseamnă că se poate ascunde cu ușurință, fie sub birou, fie lângă acesta.

În ceea ce privește conexiunile, toate intrările sunt localizate pe subwoofer și sunt extrem de simple. Ai 2 seturi de conexiuni RCA, împreună cu o conexiune Aux pentru intrare și alte 2 pentru ieșire. La intrări îți poți conecta televizorul sau consolele de jocuri, iar la ieșiri vei conecta cele două boxe Logitech. Cablurile de ieșire sunt colorate, pentru a le putea potrivi cu cablurile boxelor, ceea ce face ca setarea acestora să fie foarte simplă.

Vei observa, de asemenea, că boxele au un amplificator de volum/bass asemănător cu un puc de hochei. Pe lângă controlul volumului și al bass-ului, acesta funcționează și ca un întrerupător. Panoul de control conține porturi de 3,5 mm, care-ți permit să conectezi căștile.

Per total, sistemul Logitech Z533 arată absolut uimitor, prin designul elegant și calitatea fantastică a carcasei.

Caracteristici

Boxele Logitech Z533 2.1 au un sunet de calitate, dar nu ocupă mult spațiu. Când redai muzică la ele, vei observa un răspuns rapid și bogat al bass-ului și o profunzime a sunetului. Este evident că aceste boxe nu sunt o configurație tipică Dolby Surround Sound 7.1, dar sunt comparabile cu un set calitativ de boxe de studio și sună excelent.

Întrucât au un preț accesibil, în jur de 4-500 RON, boxele merită să fie investigate mai îndeaproape. Boxele Z533 sunt capabile să redea, fără probleme, frecvențele mai joase și mai înalte. Dacă se întâmplă să fii un amator de divertisment care iubește să asculte muzică și să vizioneze filmele cu bass-ul dat mai tare, atunci vei aprecia bass-ul bogat pe care subwooferul îl oferă.

Logitech Z533 2.1 este dotat cu o putere maximă de 120 W, cu o putere maximă de 60W RMS (15W per satelit și 30W pentru subwoofer). Este un sistem care oferă o putere decentă și este mult mai puternic decât celelalte boxe de pe piață și oferă un sunet asurzitor, la volume mari, ceea ce este excelent.

Când setarea de bass este modificată la nivel mediu, subwoofer-ul sistemului oferă un sunet audio excelent pentru oricare joc, videoclip sau melodie, fără să preia prea mult din sunetul rămas. Când este setat la nivelul maxim, se pot auzi unele zgomote înfundate, dar acest lucru nu va fi suficient pentru a-i  descuraja pe cei care doresc mult bass.

Când vine vorba de utilizarea boxelor Logitech Z533, în realitate nu este prea mult de setat, această etapă fiind foarte simplă. Subwooferul este hub-ul principal al sistemului, format din ieșiri în stânga și în dreapta. În plus, are intrări RCA de 3,5 mm și RCA pentru conectarea, în același timp, a unui PC/laptop și/sau TV sau consolă de jocuri. Ambele boxe au marcaje clare ale cablurilor. Cablurile sau clipsurile nu se vor vedea, astfel încât nu trebuie să-ți faci griji.

Singura parte dificilă a setării sistemului este poziționarea subwoofer-ului, astfel încât fiecare cablu să ajungă până acolo unde dorești să amplasezi difuzoarele, în timp ce încerci să ajungi și la zona de reglaje. Ar fi fost bine să aibă cabluri mai lungi, pentru a permite mai multe opțiuni de configurare.

Dacă ești în căutarea unor boxe accesibile, merită să încerci Logitech Z533 2.1. Sistemul oferă o calitate de top, din punct de vedere al designului și al sunetului. Totul, de la despachetarea produsului până la testarea capabilității sunetului este de mare calitate, fără să existe vreo problemă. Boxele se potrivesc perfect cu aproape orice interior, fie că este vorba de camera de zi, de birou, fiind excelente atât pentru PC, cât și pentru consolă.

Logitech Z533 2.1 oferă o experiență sonoră bogată, cu funcții fantastice, care-ți vor plăcea, la un preț foarte accesibil. La un preț de doar 4-500 RON, aceste boxe de calitate sunt un chilipir, în comparație cu alte mărci, care oferă astfel de produse la sume de aproximativ 1000 RON sau mai mari.
Logitech a reușit iar să dea lovitura cu noile boxe Z533.

Boxa stanga Logitech Z533 vazuta din spate.

Specificații

Dimensiuni

 • Satelit: Înălțime x Lățime x Adâncime: 170 mm x 100 mm x 85 mm
 • Greutate: 525 g
 • Subwoofer: Înălțime x Lățime x Adâncime: 265 mm x 255 mm x 195 mm
 • Greutate: 4,0 kg
 • Telecomanda: Înălțime x Lățime x Adâncime: 55 mm x 72 mm x 72 mm
 • Greutate: 200 g

Putere și mufe

 • Watt total (RMS): 60W
 • Subwoofer: 30W
 • Sateliți: 2 x 15W
 • Intrare 3,5 mm: 2
 • Intrare RCA: 1
 • Mufă pentru căști: 1

Verifică preț Logitech Z533 aici!

Citește și:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Spune-ți părerea:

Abonare Newsletter

Fii primul care află despre ultimele lucruri pe care le recomandăm.