Cele mai bune căşti de gaming pentru PC

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
O grămadă de diferite tipuri de căști de gaming.
Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Imersiunea completă într-un joc necesită mai mult decât unul dintre cele mai bune PC-uri pentru jocuri. De asemenea, necesită imagini excelente și un audio fantastic. Și cel mai bun mod de a obține un sunet excelent cu un computer este prin cele mai bune căști de jocuri pentru PC.

Indiferent dacă nu vrei să auzi ventilatoarele computer-ului sau faptul că ai face prea mare gălăgie cu boxele pornite, vei dori să deții o pereche de căşti de calitate. Sau poate că îți dorești puțină intimitate sau vrei să eviți trezirea vecinilor sau colegilor de cameră. Oricum ar fi, sunetul de calitate este de cea mai mare importanță pentru o experiență de joc imersivă, iar a avea una dintre cele mai bune perechi de căști este cea mai bună modalitate de a ajunge acolo.

Și pentru această imersiune, pentru a experimenta fiecare detaliu din lumea celor mai bune jocuri pe calculator, nu ai nevoie doar de calitatea sunetului, ci și de un confort potrivit şi o fiabilitate bună a căştilor.  Fie că a auzit propria ta moarte în Sekiro: Shadows Die Twice, sau alergatul prin apocalipticul Washington D.C. în Division 2, veți dori o pereche care să te poată plasa în mijlocul acțiunii.

Am adunat cele mai bune căști în acest articol, încărcat cu toate informațiile de care ai avea nevoie pentru a alege perechea de căşti de gaming potrivită pentru tine si pentru nevoile tale.

HyperX Cloud Revolver S – Sunete superbe la un preț premium

Căști gaming HyperX Cloud Revolver S

Interfață: Cu fir (USB) | Caracteristici: 7.1 canale surround sound, 50mm diametru, Dolby DSP, jack de 3.5mm

Sunet excelent
Confort sporit

Poziționarea microfonului un pic incomodă
Cablul poate fi prea lung pentru unele persoane

Când m-am decis prima dată pentru a trece în revistă HyperX Cloud Revolver S, am fost un pic în conflict. Pe de o parte, are un sunet surround incredibil de 7.1 canale, livrat prin intermediul procesorului digital de semnal Dolby. Pe de altă parte, este extrem de scump în comparație cu alte căști similare.

Din fericire, fiind una dintre cele mai bune perechi de căşti Kingston pe care le-am văzut vreodată (sau auzit), confortul grozav și sunetul de top compensează prețul ridicat și microfonul detașabil plasat ciudat. Acesta este motivul pentru care începem cu el lista noastră cu cele mai bune căști de jocuri pentru PC.

↳ Review complet HyperX Cloud Revolver S!

Verifică preț HyperX Cloud Revolver S aici!

SteelSeries Arctis Pro + GameDAC – Cel mai bine păstrat secret al jocurilor pe computer

Căști gaming SteelSeries Arctis Pro

Interfață: Cu fir (USB) | Caracteristici: Diametru de 40 mm, microfon cu braț retractabil, DTS: X v2.0, iluminare RGB, DAC inclus

DAC inclus
Un sunet demn de un audiofil dedicat

Sunetul surround nu este foarte grozav

SteelSeries sunt cunoscuţi pentru oferirea unei experienţe audio impecabile, însă SteelSeries Arctis Pro duce lucrurile la nivelul următor. Acest model de căști nu oferă doar un sunet surround imersiv pentru toată acțiunea explozivă a jocurilor tale preferate, dar datorită DAC-ului inclus (convertor digital audio), Arctis Pro te va impresiona atunci când îți vei asculta muzica preferată.

Unul dintre cele mai bune căști de jocuri pentru PC până în prezent, au un preţ puțin piperat, dar dacă luați în considerare cât de confortabile și excepționale sunt aceste căști, este ușor să vezi de ce este una dintre cele mai bune perechi de căști pentru gaming pe care o poți cumpăra în acest moment.

↳ Review complet SteelSeries Arctis Pro + GameDAC

SteelSeries Arctis Pro + GameDAC aici!

Astro A50 Wireless – Cele mai bune căști pentru utilizare generală au devenit şi mai bune

Căști gaming Astro A50 Wireless

Interfață: Wireless | Caracteristici: Sunet surround Dolby Digital 7.1; Funcționează cu PS4, Xbox One, Xbox 360, PS3, PC și mobil; Astro Audio; Tehnologie wireless de 5,8 GHz cu MixAmp; Microfon uni-direcțional de anulare a zgomotului 6,0 mm; Încărcare USB prin bază.

Full Dolby 7.1 Surround sound
Extrem de confortabile

Suport de încărcare dificil de folosit

În momentul în care a fost lansat modelul original Astro A50, a fost numit „modelul care va schimba regulile şi care va îmbunătăți experiența jocurilor”. Din fericire, succesorul său wireless este foarte aproape de modelul original – adăugând în același timp funcționalitate fără fir.

Nu sunt făcute să funcționeze doar pentru computer, ci și pentru PS4, Xbox One și consolele mai vechi – fiind o pereche de căști robuste și versatile.

↳ Review complet  Astro A50 Wireless

Verifică preț Astro A50 Wireless aici!

Beyerdynamic Custom Game – Jocurile nu au sunat niciodată atât de bine

Căști gaming Beyerdynamic Custom Game

Interfață: Cu fir (3,5 mm) | Caracteristici: Slider Sound, tampoane pentru urechi moi, huse modificabile pentru design, cablu detașabil

Foarte confortabile
Calitate audio impresionantă

Cam scumpe

Deși sunt mai scumpe decât ne-am dori, Beyerdynamic Custom Game este una dintre cele mai bune căști de gaming pentru PC pe care le-am folosit de ceva vreme. Din nefericire, acestea nu oferă sunet surround sau funcționalitate wireless.

Cu toate acestea, această cască excelează în două dintre cele mai importante categorii: sunet și confort. Serios, odată ce l-ați pus pe cap și ați experimentat jocurile preferate în căști atât de uimitoare, nu vei considera că există ceva mai bun ca ele.

↳ Review complet Beyerdynamic Custom Game

Verifică preț Beyerdynamic Custom Game aici!

Corsair HS50 Stereo Gaming Headset – Regele bugetului alocat pentru o pereche de căști gaming de excepţie

Căști Corsair HS50 Stereo Gaming Headset

Interfață: Cu fir (analogic) | Caracteristici: Drivere de 50 mm, Easy on-ear volum și control pentru mute, compatibilitate platforme-multiple

Sunet stereo puternic
Valoare excelentă

Microfon ușor de pierdut

De obicei, atunci când achiziționați orice, inclusiv periferice pentru jocuri, primiți ceea ce plătiți. Nu intrați într-un magazin, alegeți un set de căști pentru gaming de 350 RON și așteptați să fie cele mai grozave din lume, cel puțin nu de obicei. Ei bine, Corsair ia această regulă și o face să fie excepţia.

Corsair HS50 este, pentru gamer-ul cu un buget limitat, cea mai bună cască de gaming pentru computer pe care o poate achiziționa astăzi. La un preţ de aproximativ 300 RON, HS50 are o calitate sonoră și un microfon grozave, care rivalizează cu căștile care sunt ajung la un preț dublu faţă de acestea.

Totul, până la materialele de construcție, evidențiază calitatea. Dacă nu vă deranjează să aveți o pereche de căști fără unele funcții – cum ar fi 7.1 surround și conectivitate Bluetooth, de exemplu, atunci trebuie să arunci o privire la Corsair HS50.

↳ Review complet Corsair HS50 Stereo Gaming Headset

Verifică preț Corsair HS50 Stereo Gaming Headset aici!

SteelSeries Arctis Pro Wireless – Căşti wireless cu sunet de căşti cu fir

Căști gaming SteelSeries Arctis Pro Wireless

Interfață: Wireless (Bluetooth) | Caracteristici: Sistem de încărcare cu baterii duble, conectivitate Bluetooth, drivere de 40 mm

Audio fără pierderi
Sistem convenabil cu baterii duble

Scumpe

Compromisurile sunt o parte din viața de zi cu zi, dar nimeni nu se bucură să le facă. Din fericire, nu va trebui căştile cu SteelSeries Arctis Pro Wireless. Cu ajutorul acestora, puteți obține redare audio fără pierderi calitate prin wireless.

Și, atunci când adăugați unicul și ultra convenabilul sistem de încărcare a bateriei duble care vă permite să purtați această cască în permanență, aveți o formulă pentru una dintre cele mai bune perechi de căști de gaming pentru PC pe care am avut vreodată șansa de a le folosi.

Dacă aveți banii și aveți absolut nevoie de cele mai bune căști wireless pe care le poţi cumpăra azi, acesta este cel mai bun pariu pe care îl poţi face.

↳ Review complet SteelSeries Arctis Pro Wireless

Verifică preț SteelSeries Arctis Pro Wireless aici!

Creative Sound BlasterX H7 Tournament Edition – Îmbunătățirea unei formule perfecte

Căști gaming Creative Sound BlasterX H7 Tournament Edition

Interfață: Cu fir (USB și analogic) | Caracteristici: Drivere de 50 mm, oțel ranforsat și aluminiu, microfon detașabil și flexibil

Foarte confortabile
Sunet clar, precis

Mediile și înaltele un pic dezechilibrate

De-a lungul anilor, Creative şi-a făcut un nume pentru crearea produselor audio sublime – iar Creative Sound BlasterX H7 Tournament Edition duce în continuare această moștenire. În loc să stea liniștiți și să meargă doar pe aceeași formulă câștigătoare a produselor sale anterioare, cei de la Creative conferă Sound BlasterX H7 o revizuire completă, ceea ce duce la o pereche de căști gaming pentru PC care arată la fel de grozav precum sună.

Dacă sunteți în căutarea unei perechi de căști confortabile, solide și cu un sunet sănatos, Creative Sound BlasterX H7 Tournament Edition este una dintre cele mai bune căști gaming pentru computer pe care le puteți obține.

↳ Review complet Creative Sound BlasterX H7 Tournament Edition

Verifică preț Creative Sound BlasterX H7 Tournament Edition aici!

Logitech G Pro Gaming Headset – Substanță peste stil

Căști gaming Logitech G Pro Gaming Headset

Interfață: Cu fir (analogic) | Caracteristici: Izolarea pasivă a zgomotului, drivere Pro-G, Mic detașabil, suport Dolby Atmos

Design discret
Confortabil pentru perioade lungi de folosire

Bass-ul  un pic cam „greu „

Căștile Logitech G Pro Gaming oferă performanțe brute în ceea ce privește „estetica jocului” tradițional și sunt suficient de confortabile pentru a fi purtate pentru perioade îndelungate de timp. Căștile nu oferă altceva în plus, dar nici nu trebuie.

Logitech G Pro Gaming Headset se concentrează în mod clar pe furnizarea unei calități deosebite, mai degrabă decât pe umplerea unei pagini de specificații . Dacă valoarea este cea pe care o căutați, Logitech G Pro poate fi cel mai bun set de căști gaming pentru tine.

↳ Review complet Logitech G Pro Gaming Headset

Verifică preț Logitech G Pro Gaming Headset aici!

Razer Nari Ultimate – Simte jocul

Bărbat ascultând muzică cu căști Razer Nari Ultimate

Interfață: Wireless | Caracteristici: Durată de viață a bateriei de 8 ore, feedback haptic HyperSense, compatibil cu multe dispozitive, drivere de 50 mm

Sunet excelent
Conectivitate cu multe dispozitive

Vibrațiile haptice pot fi foarte puternice pentru unii utilizatori

Cu orice pereche de căști poţi pur și simplu să asculți sunetul jocurilor tale, dar cu Razer Nari Ultimate, le poți şi „simți” acum. Această căști de gaming are motoare haptice în cupele pentru urechi care îți fac urechile să vibreze în timpul jocului.

Acest lucru este mai mult decât suficient pentru a te face măcar curios să le încerci, dar, atunci când este asociat cu viața lungă a bateriei, calitatea sunetului uimitoare și construirea confortabilă, este clar una dintre cele mai bune căști de joc din topul nostru. Faceți-vă o favoare și activați feedback-ul haptic, chiar și atunci când ascultați muzică.

↳ Review complet Razer Nari Ultimate

Verifică preț Razer Nari Ultimate aici!

Astro A20 – Cele mai bune din ambele lumi

Căști gaming Astro A20

Interfață: Wireless | Caracteristici: Durata de viață a bateriei de lungă durată, software-ul Astro Command Center, compatibilitate console

Sunet de înaltă calitate
Construcție robustă, confortabile

Scumpe pentru clasa sa

Dacă sunteți în căutarea unuia dintre cele mai bune căști de gaming pentru PC, dar etichetele de preț de 1000-1500 RON pentru aceste echipamente de înaltă calitate vă fac stomacul să se strângă, ar trebui să aruncați o privire mai atentă la Astro A20.

Beneficiind de performanțe stereo solide într-un set de căști wireless, ca să nu mai vorbim de viața superbă a bateriei de 15 ore, aceste căști au toate calitățile necesare pe care le-ați putea dori în gama sa de preț. Sigur, nu vine cu sunet surround, dar compensează prin economia și durata de viață a bateriei.

↳ Review complet Astro A20

Verifică preț Astro A20 aici!

Asus ROG Strix Fusion 700 – Pur și simplu încântătoare

Căști gaming Asus ROG Strix Fusion 700

Interfață: Wireless (Bluetooth) | Caracteristici: Sunet surround 7,1 canale, drivere de 50 mm din Neodymium, Bluetooth, DAC încorporat

Calitate excelentă a sunetului
Designul

Scumpe

Cu brandul său Republic of Gamers, Asus și-a construit o reputație de a fi numele din spatele unora dintre cele mai bune periferice de gaming pentru a respecta constant standardele consumatorilor. Asus ROG Strix Fusion 700 se alătură rândurilor lor.

Venind cu drivere de Neodymium de 50 mm și compatibilitate Bluetooth, aceste căști pentru gaming oferă o calitate fantastică a sunetului fără a fi legate de un fir. Sunt compatibile şi cu alte platforme de jocuri, așă că nu va trebui să dețineți căști diferite. Sunt un pic cam scumpe, dar având în vedere cât de bine sună aceste căști și cât de flexibile sunt, am spune că merită.

↳ Review complet Asus ROG Strix Fusion 700

Verifică preț Asus ROG Strix Fusion 700 aici!

HyperX Cloud Flight – Cele mai fiabile căști de gaming wireless

Căști gaming HyperX Cloud Flight

Interfață:  Wireless | Caracteristici: Viața bateriei de lungă durată, bandă din oțel, reglabilă, compatibile PC și PS4, microfon cu anularea zgomotului detașabil

Durata de viață a bateriei 30 ore
Calitate excelentă a sunetului

Mai scumpe decât concurenții săi

HyperX Cloud Flight este o cască de gaming wireless de lungă durată, cu până la 30 de ore de viață a bateriei. Aceasta înseamnă că puteți obține două zile complete de joc între o încărcare completă. Cu toate acestea, există un mic inconvenient – spre deosebire de competitorii și anume Astro A20, această cască pentru gaming oferă doar sunet stereo, neavând capacitate de sunet surround.

Puteți, din fericire, să vă jucați cu aplicația Dolby Access, iar profilul de sunet este suficient de echilibrat pentru a face ca această lipsă a sunetului surround să nu mai fie o problemă, ceea ce face ca aceasta să fie una dintre cele mai bune căști gaming pentru PC în 2019.

↳ Review complet HyperX Cloud Flight

Verifică preț HyperX Cloud Flight aici!

Corsair HS70 Wireless Gaming Headset – O pereche de căști wireless grozavă

Căști gaming Corsair HS70 Wireless Gaming Headset

Interfață: Wireless | Caracteristici: Corsair CUE, Virtual 7.1 surround, microfon unidirecțional certificat Discord

Audio excelent pentru jocuri
Microfon cu Audio Ducking (în momentul în care vorbiţi va reduce sonorul din căști)

Nici o modalitate de a stoca microfonul

Corsair a prezentat una dintre cele mai bune căști de gaming pentru PC la sfârșitul anului trecut cu Corsair HS50, iar acum, a dus-o la nivelul următor, făcându-o wireless și înzestrând-o cu capabilități de sunet surround virtual sub numele de Corsair HS70 Wireless Gaming Headset.

Aceste caracteristici o fac să fie o excelentă pereche de căști pentru gaming, dar când mai adăugați şi fantasticul software Corsair CUE pe deasupra, vei primi un pachet complet care va aduce un plus deosebit configurației tale de gaming.

↳ Review complet Corsair HS70 Wireless Gaming Headset

Verifică preț Corsair HS70 Wireless Gaming Headset aici!

Corsair Void Pro RGB Wireless – Corsair a făcut-o din nou

Căști gaming Corsair Void Pro RGB Wireless

Interfață:  Wireless | Caracteristici:  Drivere de 50 mm, microfon care anulează zgomotul, iluminare RGB, Dolby Headphone 7.1 audio

Calitate excelentă a sunetului
Design atrăgător

Doar sigla este RGB

Nu cu mult timp în urmă, Corsair era cunoscut doar pentru componentele sale PC. Cu toate acestea, în ultimii cinci ani sau ceva mai mult, a devenit posibil mai cunoscut pentru perifericele sale de gaming. Cu produse precum Corsair Void RGB Wireless, nu este greu de înțeles de ce.

În timp ce, la prima vedere, unii pot strâmba la prețul cerut, Void Pro RGB Wireless oferă acel tip de preț cu o calitate excelentă, o fidelitate fantastică a sunetului și – poate cel mai important – iluminare RGB. În plus, dacă ai deja un arsenal complet de periferice Corsair, Void Pro RGB Wireless se potrivește perfect și poate chiar să sincronizeze efectele de iluminare cu alte periferice prin intermediul aplicaţiei Corsair Utility Engine.

↳ Review complet Corsair Void Pro RGB Wireless

Verifică preț Corsair Void Pro RGB Wireless aici!

Turtle Beach Elite Pro Tournament – Puternice şi clare

Căști gaming Turtle Beach Elite Pro Tournament

Interfață: Cu fir (USB și 3.5mm) | Caracteristici: Relief din sticlă Prospecs, suport multi-platformă, drivere de 50 mm

Confortabile
Calitate ridicată a sunetului

Cam scumpe

Dacă eşti tipul de jucător căruia îi place să anunțe lumea că esti un gamer înrăit, Turneul Turtle Beach Elite Pro este probabil cea mai bună cască de gaming pentru tine. Nu numai că sunt extrem de confortabile de purtat, dar driverele sale de 50 mm înseamnă că are o calitate a sunetului de primă clasă – chiar dacă ar fi putut avea un pic mai mult bass în plus.

Cu toate acestea, trebuie să-ți placă „aerul de gamer” pe care aceste căști îl emană, deoarece construcția din plastic si liniile portocalii subtile personifică stilul. Dacă reușești să treci peste preţul destul de mare, o să descoperi că Turtle Beach Elite Pro Tournament sunt niște căști de gaming fantastice.

↳ Review complet Turtle Beach Elite Pro Tournament

Verifică preț Turtle Beach Elite Pro Tournament aici!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Spune-ți părerea:

Abonare Newsletter

Fii primul care află despre ultimele lucruri pe care le recomandăm.