Cele mai bune căști wireless 2019

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Diferite tipuri de căști wireless.
Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Dacă urăști firele, dar îți place muzica, ai la dispoziție o mulțime de căști wireless. Am testat mai mult de 300 de căști în ultimii ani, astfel încât să vă putem ajuta să decideți care este cel mai potrivit set pentru nevoile dvs.

Deși nici o pereche de căști nu se potrivește pentru toată lumea, sigur există un set de căști Bluetooth perfect și pentru tine. Trucul este să descoperi ce design funcționează cel mai bine pentru nevoile tale de ascultare și de stil de viață.

Jabra Elite 85h – Cele mai bune căști wireless

Trei căști Jabra Elite 85h.

Sunet excelent, design excelent

Căștile over-ear Elite 85h fac aproape totul mai bine decât concurenții cu prețuri similare.

Pentru cine sunt făcute: Jabra Elite 85h are un design intuitiv, cu o potrivire confortabilă și o durată de viață excelentă a bateriei, ceea ce le face o alegere excelentă atunci când dorești o experiență de ascultare fără fir, convenabilă și de lungă durată.

De ce ne plac: Căștile Bluetooth Jabra Elite 85h sună fantastic și puteți utiliza aplicația gratuită Jabra Sound + pentru a ajusta EQ-ul pe gustul personal. Durata de viață a bateriei este de 36 de ore (cu anularea activă a zgomotului), iar căștile se încarcă rapid, oferind cinci ore de utilizare după numai 15 minute de conectare.

85h funcționează cu asistenții digitali Apple, Google și Amazon, iar calitatea microfonului este super clară pentru apelurile telefonice.

În timp ce alte căști Bluetooth pot avea butoane confuze și greu accesibile care adesea vă determină să declanșați o operație greșită, 85h are controale simple și un proces de asociere extrem de ușor de folosit pe toate platformele disponibile.

Anularea activă a zgomotului este destul de folositoare, reducând zgomotele cu frecvență scăzută, dar nereușind sa le elimine complet. Cu toate acestea, dacă în mod normal considerați că ANC folosit intens este incomod (numim acest fenomen „sucție a timpanului”), este posibil ca ANC-ul căștilor Jabra Elite 85h să vă surprindă.

Defecte, dar nimic serios: Așa cum am menționat anterior, anularea activă a zgomotului reduce unele frecvențe mai mici, dar nu este la fel de eficientă ca cea obținută de la Sony WH-H900N spre exemplu.

Acest fapt a împiedicat 85h-ul să fie alegerea noastră pentru cele mai bune căști cu anulare a zgomotului. Dar nu toată lumea acordă prioritate anulării active a zgomotului (sau chiar se bucură de el) și ne-a plăcut atât de mult celălalt aspect al Jabra Elite 85h încât am putut să lăsăm acest mic inconvenient la o parte.

Durata de viață a bateriei: 36 de ore
Garanție: doi ani

Dacă sunteți în căutarea unui stil diferit, dacă preferați ceva pe bani mai puțini sau dacă doriți sa achiziționați o pereche de căști și sa uitați când a fost ultima data când le-ați încărcat, atunci vă recomandăm Jabra Elite 85h.

Verifică preț Jabra Elite 85h aici!

 

Jabra Elite 65t – Cele mai bune căști wireless earbuds

Kit căști Jabra Elite 65t.

Pentru cine sunt făcute: Căștile Bluetooth earbuds sunt ușoare, portabile și discrete. Sunt excelente pentru navetiștii care au nevoie de ceva pe care sa le arunce într-o geantă și care nu doresc să stea sa desfacă la fire încâlcite în drum spre muncă.

De ce ne plac: Jabra Elite 65t este primul set de căști adevărate wireless earbuds, pe care le iubim. Sună excelent, sunt confortabile și sunt ușor de utilizat, oferind atât controlul volumului, cât și al pieselor, precum și posibilitatea de a declanșa asistentul digital cu ușurință. Matricea cu patru microfoane funcționează suficient de bine pentru ca vocea să sune clar în timpul apelurilor telefonice efectuate.

Deși casca Elite 65t blochează cea mai mare parte a zgomotului exterior, au și un mod de transparență, astfel încât să puteți alege să auziți și ce se întâmplă în jurul dumneavoastră pentru a evita accidentele.

Defecte, dar nimic serios: Când apăsați butoanele de pe casca stângă care controlează piesele și volumul, puteți sfârși prin a împinge casca adânc în ureche. Efectul nu este groaznic, dar este un pic enervant.

Durata de viață a bateriei de cinci ore per încărcare le situează în top al timpului de ascultare între încărcări pentru căștile wireless earbuds, dar este încă mult mai scurtă decât durata căștilor Bluetooth standard.

În testele noastre, căștile Elite 65t au avut și o întârziere foarte ușoară atunci când vizionam videoclipuri, mai ales în aplicația YouTube.

Dacă sunteți în căutarea unei alternative în cazul în care aceste căști nu v-au convins, vă recomandăm, de asemenea, alegerea noastră de top, Plantronics Backbeat Go 410, care este, de asemenea și alegerea noastră pentru cele mai bune căști pentru anularea zgomotului.

Durată de viață a bateriei: până la cinci ore, la care se adaugă două încărcări complete suplimentare cu carcasă de încărcare.

Durata de viață a bateriei: Până la 5 ore plus două încărcări complete cu ajutorul cutiei lor.

Garanție: doi ani

Protejat de apă și praf; IP55

Dacă sunteți în căutarea unui stil diferit, dacă doriți ceva cu bani mai puțini sau dacă doriți să citiți mai multe informații despre alegerea noastră de top, consultați recenzia noastră completă asupra celor mai bune căști Bluetooth.

Verifică preț Jabra Elite 65t aici!

Sony H.ear On 2 WH-H900N – Cele mai bune căști wireless pentru anularea zgomotului

Căști Sony H.ear On 2 WH-H900N

Pentru cine sunt făcute: Acest tip de căști este destinat persoanelor care doresc să renunțe complet la fire, dar preferă calitatea sunetului a modelelor over-ear. Multe astfel de perechi pot funcționa prin cablu, precum și fără fir, și de obicei au o durată mai mare de viață a bateriei decât omologii lor.

Sunt minunate pentru persoanele care doresc căști versatile atât pentru uz casnic, cât și pentru birou, dar nu sunt la fel de portabile precum căștile earbuds.

De ce ne plac: Cu un bas blând și curat și sunete înalte clare, curate, care nu îți dau senzația că te înțeapă în ureche, Sony H.ear On WH-H900N sună mai bine decât căștile care sunt cu mult mai scumpe decât ele.

O durată de viață a bateriei de 28 de ore, o potrivire confortabilă în ureche, anularea zgomotului activ de calitate și apeluri telefonice super clare fac ca această pereche să fie potrivită și pentru birou. Deși ANC nu este cel mai bun absolut disponibil, este totuși mult peste medie.

Defecte, dar nimic serios: La fel ca în cazul majorității căștilor testate în această categorie, cablul inclus pentru WH-H900N nu are telecomandă sau microfon. De asemenea, acest model nu funcționează în timpul încărcării, așa că va trebui să vă asigurați că are suficientă baterie înainte de a efectua un apel. Ar fi fost de preferat să avem și o izolare sonoră mai bună pe aceste căști.

Dacă doriți o altă opțiune care sună aproape la fel de bine ca modelele de lux, noua ne-a plăcut și Jabra Move Style Edition. Excelează prin calitatea sunetului, confort și durata de viață a bateriei pentru aproximativ o pătrime din preț.

Durata de viață a bateriei: 28 de ore
Garanție: 1 an
Intrări: Micro-USB, mini jack stereo

Verifică preț Sony H.ear On 2 WH-H900N aici!

Jabra Elite Active 65t – Cele mai bune căști wireless pentru antrenament

Căști Jabra Elite Active 65t

Pentru cine sunt făcute: Dacă alergi sau dacă folosești căștile la sală, ai nevoie de căști de antrenament dedicate, care vor rămâne fixate în ureche supuse la o varietate de mișcări cu impact ridicat și rezistente la transpirație.

De ce ne plac: Căștile Jabra Elite Active 65t true-wireless earbuds au control încorporat, pentru piesele audio și de asistență digitală, astfel încât nu va trebui să vă chinuiți prea mult cu dispozitivul dvs. în timpul antrenamentului. Modul reglabil de situational-awareness vă permite să aveți o conversație sau să fiți atenți în trafic fără a vă îndepărta casca.

Cinci ore de viață a bateriei per încărcare sunt mai mult decât suficiente pentru majoritatea ședințelor de gimnastică; în plus, carcasa de încărcare poate stoca până la încă 10 ore de funcționare (iar funcția de încărcare rapidă vă oferă 1½ ore de utilizare din doar 15 minute folosite în carcasa de încărcare).

Defecte, dar nimic serios: Deși adorăm Elite Active 65t, avem câteva mici inconveniente. Primul este că atunci când apăsați butoanele care controlează piesele și volumul, puteți, de asemenea, să împingeți casca prea mult în ureche.

Senzația nu este inconfortabilă, dar este ușor enervantă – am constatat că ținând brațul minuscul care conține microfoanele cu două degete pentru a stabiliza casca în timp ce apăsați butoanele atenuează problema. În al doilea rând, chiar dacă accelerometrul încorporat de pe căști este o idee grozavă, momentan urmărește doar pașii.

O face destul de exact, dar dacă sunteți un pasionat de fitness, probabil că aveți deja un tracker de fitness care face asta și multe altele. În cele din urmă, Elite Active 65t este afectat de aceleași limitări ca multe căști wireless earbuds: durata bateriei și latența.

Cu toate acestea, durata de viață a bateriei de cinci ore pentru această pereche de căști le situează printre cele mai lungi pe care le-am văzut pentru acest stil de cască, iar ușorul decalaj audio este în general suficient de mic pentru a evita distragerea atenției – mai ales dacă cea mai mare parte a vizionării este petrecută în mişcare.

Durata de viață a bateriei: aproximativ cinci ore
Garanție: doi ani
Protejate împotriva transpirația și a apei

Verifică preț Jabra Elite Active 65t aici!

Plantronics BackBeat Fit 2100 – Cele mai bune căști fără fir pentru alergat

Căști Plantronics BackBeat Fit 2100

Pentru cine sunt făcute: Dacă alergați afară frecvent (și nu pe o bandă de alergare), aveți nevoie de căști care nu numai că stau în loc confortabil, sunt rezistente la transpirație și sunt ușor de utilizat, dar vă permit și să auziți împrejurimile, astfel încât să puteți fi în siguranță.

De ce ne plac: Linia de căști BackBeat Fit de la Plantronics sunt căștile noastre de alergat preferate de doi ani deja. Sunt confortabile și ușor de utilizat în timp ce vă deplasați și sunt rezistente la transpirație, ploaie și praf. BackBeat Fit 2100 oferă o calitate excelentă a sunetului, mai bună decât ceea ce am auzit de la orice alte căști pe care le-am testat vreodată.

Căștile se simt ușoare și stabile în ureche – puteți să le puneți pe cap și să plecați. Un cârlig peste ureche și o aripă mică chiar în interiorul urechii exterioare țin fiecare casca pe loc să nu cadă. BackBeat Fit 2100 are o durată de utilizare a bateriei de șapte ore. Dacă rămâneți fără baterie și vă grăbiți, funcția de încărcare rapidă a căștii vă va oferi o oră de utilizare după numai o încărcare de 15 minute.

Defecte, dar nimic serios: În cea mai mare parte, BackBeat Fit 2100 este fantastic, dar avem o problemă minoră. Dacă alergi cu o eșarfă pe vreme rece sau ai un guler înalt la jacheta ta, cablul gros, cauciucat, care leagă căștile, se poate agăța ocazional, dar niciodată nu am simțit căștile în pericol să cadă.

Durata de viață a bateriei: șapte ore
Garanție: 1 an

Protejate de: apă, transpirație, praf; IP57

Verifică preț Plantronics BackBeat Fit 2100 aici!

Skullcandy Ink’d Wireless – Cele mai bune căști wireless sub 200 RON

Căști Skullcandy Ink’d Wireless

Pentru cine sunt făcute: Dacă vă pierdeți căștile în mod frecvent și doriți o pereche de rezervă în geantă sau trebuie să respectați un buget, o pereche ieftină de căști ar putea fi tot ce aveți nevoie.

De ce ne plac: Căștile ușoare Skullcandy Ink Wireless sună mai bine decât multe dintre celelalte căști din această gamă de prețuri. Comenzile sunt ușor de găsit, iar cablurile nu sunt atât de lungi încât să se încurce (sau atât de scurte încât să limiteze mișcarea).

Defecte, dar nimic serios: Dacă aveți canale de urechi foarte mari, este posibil să nu obțineți un vid complet în ureche, deoarece Skullcandy are incluse doar dopuri medii și mici, iar dopurile de pe piață ți-ar aduce un cost suplimentar.

În testele noastre, calitatea sunetului a fost mai puțin echilibrat decât am fi dorit – intensitatea bassului a afectat gama de sunete medii, în timp ce intervalul de frecvență medie cu sunet mai aspru a făcut ca sunetele înalte să se simtă puțin mai „subțiri”.

Totuși n-am fost încântați de calitatea sunetului din oricare dintre opțiunile din această gamă de prețuri, așa că, dacă considerați calitatea sunetului drept prioritate, trebuie să cheltuiți mai mulți bani.

Deși obțineți o mulțime de avantaje pentru banii plătiți, pe piață există căști mai bune însă veți plăti aproape de două ori mai mult pentru performanțe nu cu mult mai grozave. În sfârșit, dacă efectuați numeroase apeluri telefonice, va trebui să acordați atenție microfonului; deoarece vocea ta va suna puțin ciudat în cazul în care cămașa ta va sta între gură și microfon.

Durata de viață a bateriei: opt ore
Garanție: doi ani

Verifică preț Skullcandy Ink’d Wireless aici!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Spune-ți părerea:

Abonare Newsletter

Fii primul care află despre ultimele lucruri pe care le recomandăm.