Review și păreri căști gaming Astro A20

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Căști gaming Astro A20
Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Lipsesc caracteristicile căștilor mai scumpe de la Astro, dar căștile A20 oferă un sunet puternic la un preț mai mult decât modest.

Sunet foarte bun
Conectivitate wireless puternică
Construcție robustă, confortabilă

Lipsește sunetul surround
Mai scumpe decât concurenții săi din aceeași categorie

Design

A10 arată ca o versiune super-simplificată a căștilor din familia Astro dar A20 aduce un pic de eleganță în noul design.

La acest model există un cablu vizibil şi colorat care se deplasează de la fiecare cupă (cupele sunt acoperite cu un material textil) la brațele reglabile ale benzii pentru cap, în plus, există un spaţiu între braț și cupă în care cablul este vizibil. Nu este un design dramatic, dar este un model plăcut pentru ochiul unui gamer.

Interiorul benzii este căptușit cu o perniță din cauciuc pufos, iar din experiența mea, căștile se potrivesc bine pe cap și nu se simt prea strâns. Fiecare braț se poate deplasa în sus și în jos acolo unde se conectează la bandă pentru a se potrivi mai bine pe capul tău, iar construcţia se simte mai premium decât cea a modelului A10.

Căști gaming Astro A20

Conectivitate

Pentru conectivitatea wireless, vei conecta emițătorul inclus la consolă sau la computer. A20 sunt compatibile cu PlayStation 4 sau Xbox One, ambele variante funcționând cu PC-ul .

Pentru console, vei conecta un cablu optic și un cablu USB și care menține conexiunea la căşti și transmite semnalul audio. Configurarea este extrem de simplă și nu ai cum sa dai greş. Pe computer, vei avea nevoie doar de cablul USB pentru a efectua conexiunea.

Veți găsi câteva butoane diferite pe cupa din dreapta a căștii, inclusiv butoanele audio Voice și Game pot înclina echilibrul către unul sau spre altul, precum și un cadran al volumului chiar între ele. Există, de asemenea, un buton de egalizare pentru schimbarea presetărilor, precum și un buton pentru pornit/oprit.

Și ca și în cazul altor căști Astro, microfonul are capacități flip-to-mute, ceea ce înseamnă că este redus la tăcere în mod automat atunci când îl ridicați, astfel încât se aliniază cu brațul de conectare. Asta este mult mai bine decât să cauti disperat un buton de mute în timp ce te joci.

Căști gaming Astro A20

Performanță

În ciuda faptului că sunt de două ori mai scumpe, căștile Astro A20 sună de fapt foarte asemănator cu A10.  Mi-a plăcut destul de mult calitatea sunetului căștilor dar să nu vă așteptati la vreun upgrade mare.

Ai poate, un sunet mai curat datorită semnalului optic, dar, sincer, nu sunt sigur că le-aș putea deosebi legat la ochi doar în baza calităţii audio. Plătești pentru funcțiile wireless mai mult decât pentru orice altceva de fapt.

Iar calitatea generală a sunetului este foarte, foarte bună – am folosit atât căștile PS4 cât și Xbox One. Zgomotele produse de vehiculele din Rocket League și loviturile date mingii au sunat clar și curat, în timp ce sunetele înalte sintetice ale coloanei sonore în cea mai mare parte electronică au sunat viu şi distinct. Bass-ul nu are acel impact al căștilor mai scumpe, dar se simte bine echilibrat.

Având un sunet imersiv, ajută la amplificarea sunetului în Star Wars Battlefront II, şi am simţit asta din plin mai ales în timp ce exploram un cargobot și trăgeam cu laserul în nişte „nemernici” de rebeli. Între timp, piesa „Hot Wheels” din Forza Horizon 3 a fost chiar mai încântătoare decât de obicei, A20 livrând tonurile muzicale și ciocnirile violente în doze egale.

Şi cu toate că oferă doar un semnal stereo, driverele Astro de 40 mm sunt de top, iar calitatea sunetului a fost constant şi puternic. Acest lucru este valabil atât pentru filme, cât și pentru muzică, făcând aceste căşti să fie ideale pentru orice fel de media doreşti să le foloseşti.

Dar, ca la A10, există o întindere a sunetului care este un pic gol, fără un suport surround adecvat. Se simt oarecum depăşite în comparaţie cu căștile de ultimă generație, inclusiv cu A50 de la Astro, dar vei primi nişte căşti destul de performante pentru preţul cerut si nu te vei simţi păcălit că ai plătit mai mult decât face.

Microfonul a funcționat bine și el în testul meu, fără a avea vreo plângere cu privire la claritate de la prietenii cu care am vorbit – și se pare că nimic nu a fost difuzat atunci când am ridicat microfonul pentru a-l pune pe mute.

Astro spune că bateria căștilor A20 durează mai mult de 15 ore pentru o încărcare, încărcare ce se face printr-un cablu microUSB inclus care se conectează la emițător. Eu le-am pus conectat la emiţător după câteva zile de jucat intermitent și nu m-am confruntat niciodată cu o problemă de încărcare, dar este posibil ca jucătorii mai dedicați să fie nevoiţi să le încarce ceva mai des pentru a ține pasul cu orele mai multe petrecute în jocuri.

În orice caz, au o autonomie destul de mare per încărcare, ceea ce este încă un plus pentru aceste căşti.

Cutie căști gaming Astro A20

Verdict final

În linii mari, Astro A20 impresionează. Sună excelent, se potrivesc foarte confortabil pe cap și nu am avut probleme cu semnalul wireless sau cu configurarea. Este posibil ca acest set de căşti să nu atingă cele mai înalte niveluri de calitate a sunetului așa cum o face Astro A50, dar la jumătate din preț, A20 sunt foarte bune.

Acestea fiind spuse, dacă nu eşti disperat după suportul wireless și nu te deranjează să conectezi un cablu la PS4 sau la un Xbox One, poti lua Astro A10 în considerare. Sunt mai puțin stilate, dar calitatea sunetului este destul de comparabilă cu A20 , iar mufa de 3,5 mm le face compatibile cu diverse dispozitive.

Verifică preț Astro A20 aici!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Spune-ți părerea:

Abonare Newsletter

Fii primul care află despre ultimele lucruri pe care le recomandăm.