Review și păreri căști gaming Beyerdynamic Custom Game

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Căști gaming Beyerdynamic Custom Game
Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Verdictul nostru

Nu sunt ieftine, însă din cauza calității audio superbe, a design-ului puternic și a confortului exemplar, căștile Beyerdynamic Custom Game sunt un set potrivit de căști high-end de gaming.

Foarte confortabile
Calitate audio impresionantă
Un slider de bass inteligent

Microfonul este atașat de un cordon
Design nu prea grozav al capacelor pentru cupe
Foarte scumpe

Cu atât de multe căști de gaming de buget ce apar în masă în ultimul timp, o pereche de căști stereo mai scumpă ar trebui să fie în top, dacă cer atâția bani pe ea. Din fericire, căștile Beyerdynamic Custom Game sunt numai bune în această categorie.

Căștile over-ear mențin tendințele design-ului celorlalte modele Beyerdynamic din ultimii ani, precum modelul aproape identic Custom One Pro Plus. Similar mențin și concentrarea pe o construcție durabilă, confort serios sunet clar.

Dacă merită sau nu să dai în jur de 1000 RON pe ele este decizia ta. Îți poți cumpără niște căști foarte bune la jumătate din preț. Dacă nu te deranjează să faci investești într-o pereche de căști rafinate și bine construite, atunci Beyerdynamic Custom Game cu siguranță impresionează.

Capace de schimb și căști Beyerdynamic Custom Game

Design

Spre deosebire de multe căști de gaming, căștile Beyerdynamic Custom Game par a fi făcute pentru audiofili, iar apoi li s-a lipit un microfon pentru gaming. Literalmente, acest lucru pare să fie cazul, din moment ce căștile arată exact ca alte căști over-ear din familia Custom.

În opinia mea, este un lucru foarte bun. Nu au nici o urmă de plastic ce arată ieftin sau lipicios, nici accente de culori. Uitându-te la ele poți observa că aceste căști sunt gata de treabă. Căștile Custom Game se simt de parcă ar fi fost construite pentru durabilitate și confort, și excelează la amândouă.

Banda de susținere este făcută din fâșii din metal flexibile acoperite cu pluș, de asemenea fâșiile se pot scoate. Combinate cu niște cupe foarte moi, căștile Beyerdynamic Custom Game sunt purtate cu plăcere. Îți învăluie bine urechile, blocând bine zgomotul extern și te ajută să-ți menții concentrarea la joc – performează bine când vine vorba de sesiuni lungi.

Arcadele din metal ce conectează banda de cupe se simt dure, deși nu îmi place senzația de a le ajusta. Funcționează bine și menține setarea preferată de tine, însă una dintre părțile căștilor scoate un zgomot neplăcut de metal pe metal, în momentul în care se ajustează.

Precum alte căști Beyerdynamic, poți alege diferite design-uri pentru fiecare cupă. Este un proces ușor, dar, spre deosebire de căști, unele design-uri sunt respingătoare, niște etichete agresive centrate pe gameri, pe care nu le-aș putea purta. Este o juxtapunere ciudată considerând cum arată căștile. Din fericire, unele design-uri nu sunt jenante.

O altă funcție caracteristică Beyerdynamic, care a ajuns și la Custom Game, este slider-ul de bass, ce te lasă să schimbi între diferite profiluri de bass pe fiecare cupă – mai multe în secțiunea următoare.

Microfonul ajustabil este atașat unui cablu de 3.5mm ce se introduce în căști și are control de volume/mute in-line. Din păcate, având acest microfon mare inclus în căști, înseamnă că o sa fie nevoie să faci rost de un cablu de 3.5mm dacă vrei să folosești căștile Custom Game fără a avea un microfon în fața ochilor.

Căști gaming Beyerdynamic Custom Game lângă un playstation.

 

Performanță

Ce primești de la o pereche de căști de gaming ce costă mai mult de 1000 RON? Ei bine, nu primești un sunet surround virtual, însă căștile Beyerdynamic Custom Game sună destul de bine cu sunetul stereo.

Jack-ul familiar de 3.5mm te lasă să conectezi căștile Custom Game la PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, telefon, tabletă sau la orice altceva – și lasă o impresie bună, indiferent de sursă. Chiar dacă mă joc, ascult muzică sau mă uit la filme, mă simt imersat și fermecat de redare.

Fiecare impact al toporului și fiecare strigăt gutural din God of War rezonează cu zgomotul îndrăzneț pe care îl așteptam, mulțumită soundstage-ului larg și sunetului bine definit. Mutându-mă pe Rocket League, coloana sonoră electrică nu pare niciodată încurcată, iar fiecare explozie de gol rezonează cu un boom limpede precum cristalul.

Slider-ul de bass pare un mecanism interesant. La urma urmelor, cum pot câteva click-uri pe aceste bucățele de plastic sa schimbe ceva? Surprinzător, fac o diferență reală. La un capăt, bass-ul este natural, iar căștile par să fie mai închise. Dacă vrei un bass mai puternic, poți sa le deschizi și să savurezi bocăniturile. Și nu este niciodată copleșitor la nivelele înalte, dar este un plus pentru când ți-l dorești.

Plasarea microfonului poate fi inconvenientă pentru ascultările normale, dar microfonul cardioid condensator este cu adevărat excelent. Îți capturează bogăția și claritatea vocii, iar acest lucru este cu un pas înaintea celorlalte căști de gaming din trecut.

Căști Beyerdynamic Custom Game văzute de aproape.

Verdictul final

Nu toată lumea trebuie să dea mai mult de 1000 RON pe o pereche de căști de gaming. De fapt, am spune că foarte puțini oameni ar aprecia nuanțele auditive și îmbunătățirile construcției/confortului încât să dea atât de mulți bani pe o pereche de căști.

Dar pentru banii dați, Beyerdynamic Custom Game merită. De la un sunet stereo dinamic la un confort nemaivăzut, o construcție ce inspiră încredere și un microfon stelar, aceste căști high-end poartă moștenirea Beyerdynamic în spațiul de gaming.

Verifică preț Beyerdynamic Custom Game aici!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Spune-ți părerea:

Abonare Newsletter

Fii primul care află despre ultimele lucruri pe care le recomandăm.