Review și păreri căști gaming Corsair Void Pro RGB Wireless

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Căști gaming Corsair Void Pro RGB Wireless albe.
Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Verdictul nostru

Corsair void Pro RGB sunt un set de căști foarte bun pentru gaming, ce oferă o calitate a sunetului impresionantă și sunt confortabile.

Un preț bun
O calitate a sunetului excelentă
Calitatea de înregistrare este bună
Un design plăcut

Uneori microfonul nu pornește automat.
Doar logoul este RGB.

Corsar Void Pro RGB este urmașul căștilor Corsair Void RGB, iar acesta îmbunătățește calitatea înregistrărilor, dar aduce și lucruri noi precum sunet surround 7.1 și RGB personalizabil, ce sunt în vogă în acest moment.

Este o pereche de căști ce îți oferă o libertate de mișcare pe care o aștepți în momentul în care detașezi firul – dar costă această libertate din calitatea sunetului? Le-am încercat pentru a afla.

Corsair Void Pro RGB costă aproximativ 7-800 RON, ceea ce le face un set de căști piperate ca preț, însă comparate cu Asus ROG Centurion 7.1 și cu Razer ManO’War, ce stau în topul listei de cele mai bune căști de gaming pentru PC, Corsair Void Pro RGB nu te vor face să plângi când vine vorba de preț.

Căști gaming Corsair Void Pro RGB Wireless

Design

Corsair poziționează Void Pro RGB ca o pereche premium de căști (cu un preț ce se potrivește), iar design-ul cu siguranță ajută cu impresia de premium. Cu un design care, chiar dacă subevaluat, ar trebui să încânte gamerii cu luminițele RGB.

Căștile nu se simt chiar așa de premium, cu un design din plastic căruia îi lipsește aspectul robust al căștilor scumpe, precum V-MODA Crossfade Wireless. Deși, înseamnă că Corsair Void Pro RGB cântăresc mai puțin decât competitorii, făcându-le mai confortabil de purtat pentru sesiuni lungi de gaming.

În timp ce exteriorul este din plastic, acesta are niște piloni din metal, ce fac Corsair Void Pro RGB să pară niște căști mai rezistente ce nu se vor rupe ușor. Umplutura de pe cupe și banda ce vine pe cap ajută în a face aceste căști foarte confortabil de purtat.

Căștile vin în versiunea wired și versiunea wireless și poți alege dintr-o gamă de culori. Cupele stau confortabil pe urechi, iar fiecare are un logo Corsair, ce poate fi configurat prin software să strălucească într-o varietate de culori și să se potrivească cu setup-ul tău de gaming (cam toate laptop-urile de gaming, PC-urile, componentele sau perifericele au lumina RGB în ziua de azi).

În timp ce doar logoul Corsair primește luminozitate RGB pe cupe, este un logo destul de plăcut, iar Corsair este un brand respectat în lumea PC gaming, deci acest lucru nu ar trebui să descurajeze prea mulți oameni.

Pe cupa stângă e un microfon care se poate coborî sau ridica pentru a porni sau a opri microfonul. Este o adiție plăcută, deoarece când duci brațul în sus microfonul se pune pe mut. Iar în această privință, căștile te alertează printr-un sunet când microfonul este ridicat și când este coborât, pentru a-ți da seama când microfonul este pornit sau nu.

De asemenea, pe cupa stângă este un buton pentru a pune microfonul pe mut, un buton pentru a porni căștile și un port micro USB, pentru a le încărca. Per total, Corsair Void Pro RGB este o pereche de căști concepute foarte plăcut, care reușește sa balanseze un design stilistic cu estetica de gaming, precum luminile RGB.

Căști gaming Corsair Void Pro RGB Wireless negre.

Setup

Este foarte ușor să configurezi Corsair Void Pro, deoarece nu au nevoie de un amplificator extern. Am testat versiunea wireless și tot ce a fost nevoie să facem a fost să conectăm transmițătorul (care arată ca un stick USB) într-un port USB și să pornim căștile, iar apoi s-au împerecheat instant.

Windows 10 a recunoscut imediat Corsair Void Pro RGB când am conectat adaptorul wireless. În plus am instalat si software-ul Corsair Utility Engine.

Software-ul te lasă să ajustezi setările căștilor și de asemenea să personalizezi setările luminilor. Nu sunt chiar așa multe opțiuni de personalizare, dar poți alege dintr-o gamă variată de culori și efecte (precum clipiri rapide, respirare înceată și altele). Dacă ai alte produse de la Corsair, precum stand-ul RGB ST100 sau tastatura K95 RGB, le poți configura cu ajutorul aplicației.

Căști gaming Corsair Void Pro RGB Wireless negre pe un suport de căști.

Calitatea sunetului

Când vine vorba de căști, calitatea sunetului este cel mai important factor, iar în această categorie Corsair Void Pro RGB nu dezamăgește, în special având în vedere prețul și faptul că este un set de căști wireless pentru gameri.

Căștile pentru gameri se concentrează de obicei în a livra tonuri joase ce zguduie creierii pentru a face exploziile și scenele de acțiune sa aibă mai mult „impact,” dar Corsair Voide Pro RGB este destul de balansat, cu media ce nu ține de gaming, precum muzica, auzindu-se destul de bine.

Desigur, precum arată setările EQ în software-ul Corsair Utility Engine, acestea sunt niște căști se gaming, în primul rând, așa ca preseturile EQ sunt axate pe jocuri, exceptând cele care sunt pentru filme. Dacă vrei căști pentru a asculta muzica, acestea nu sunt cea mai bună alegere.

Pe partea de gaming, Corsair Void Pro RGB performează briliant, cu un sunet puternic și viu și se folosește bine de sunetul virtual surround; o lupta agitată în Wolfenstein II: The New Colossus a fost mult mai imersivă din cauza sunetului gloanțelor ce zburau pe lângă în timp ce ne jucăm. Volumul poate fi controlat  de pe cupa stânga, iar microfonul a făcut o treabă bună în timpul convorbirilor, în timpul jocului sau în timpul apelurilor video, în timp ce zgomotul de fundal este ținut la minim.

În orice caz, uneori când coboram microfonul, acesta nu se aprindea, ceea ce a dus la faptul că a trebuit să ne jucăm puțin cu setările de sunet din Windows și la pornirea și aprinderea căștilor din nou.

Durata bateriei este bună. Căștile au o funcție de închidere automată ce le oprește atunci când nu sunt folosite, iar rar am avut momente în care nu am putut folosi căștile din cauză că bateria era moartă – trebuie să-ți amintești să le conectezi la USB. Standul de căști Corsair St100 poate fi folosit în același timp cu Corsair Void Pro RGB, iar luminile RGB se potrivesc între cele două dispozitive.

Dacă vrei să te scufunzi în ecosistemul Corsair, standul este un adaos plăcut pentru Corsair Void Pro RGB, deși nu face nimic mai mult decât să-ți țină căștile în timp ce arată bine, în același timp poate fi folosit și ca un hub USB. Standul are de asemenea un procesor de sunet virtual surround pentru a adăuga acest efect altor căști (se folosește prin conectarea unui jack audio), deși, dacă ai Corsair Void Pro RGB nu o să ai nevoie de această funcție.

Raza de conexiune a Voir Pro RGB este foarte bună, acoperind cam toată încăperea largă în care am folosit căștile, deși au pierdut conexiunea când ne-am dus în altă cameră.

Există și alte versiuni ale lui Void Pro RGB care vin cu fir, ori prin USB, ori analog, deci dacă nu vrei să te îngrijorezi de baterie sau de raza de conexiune, acestea s-ar putea să ți se potrivească mai bine.

Per total, calitatea sunetului este foarte bună, cu o implementare a sunetului virtual surround 7.1 de încredere.

Cutie și căști gaming Corsair Void Pro RGB Wireless negre.

Ne-a plăcut

Corsair Void Pro RGB este o pereche de căști de gaming care arată foarte bine, iar dacă deja ai și alte produse de la Corsair, se va integra bine. De asemenea, calitatea sunetului este foarte bună, iar sunetul virtual surround este un decent efect, ce ajută în a face jocurile mai imersive.

Nu ne-a plăcut

Nu sunt multe chestii ce nu ne-au plăcut la această pereche de căști. Singurele plângeri ar fi că uneori microfonul nu se activează atunci când este coborât și că lumina RGB este limitată la cele două logouri Corsair. Dar acestea sunt niște inconveniențe minore.

Căști gaming Corsair Void Pro RGB Wireless negre.

Verdictul final

Per total, am fost impresionați de Corsair Void Pro RGB. Oferă o calitatea a sunetului foarte bună pentru jocuri și filme, iar sunetul virtual surround este bine implementat. Calitatea de înregistrare este de asemenea bună, făcând aceste căști excelente pentru a comunica cu coechipierii sau chiar pentru a face o transmisiune live.

Calitatea sunetului și diversele profile EQ, sunt destul de orientate pe jocuri, ceea ce nu este o problemă dacă doar vrei să folosești căștile pentru a te juca. Deși, dacă vrei o pereche de căști pentru a asculta muzică, în timp ce te mai joci din când în când, atunci s-ar putea să fie mai bine să te uiți la ceva de pe lista noastră cu cele mai bune căști din 2018.

Dacă ești un gamer pasionat, cu un număr de produse Corsair deja pe biroul tău, vei fi foarte mulțumit de Corsair Void Pro RGB, în special din cauza prețului mic în comparație cu alte căști de gaming.

Verifică preț Corsair Void Pro RGB Wireless aici!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Spune-ți părerea:

Abonare Newsletter

Fii primul care află despre ultimele lucruri pe care le recomandăm.