Review și păreri căști gaming Logitech G Pro Gaming Headset

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Căști gaming Logitech G Pro Gaming Headset
Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Logitech își mărește gama de periferice pentru gaming „G Pro”, adăugând căștile Logitech G Pro la tastatura mecanică şi mouse-ul deja disponibile sub marca „G Pro”. Rezultatul este un design subtil, care are tot ceea ce un gamer are nevoie.

Design elegant, subțire și cu profil redus
Bass curat şi foarte puternic
Confortabil pentru sesiuni lungi

Bass-ul poate copleși înaltele
Opțiuni cam ciudate la proiectarea controalelor

Logitech își mărește gama de periferice pentru gaming „G Pro”, adăugând căștile Logitech G Pro la tastatura mecanică şi mouse-ul deja disponibile sub marca „G Pro”. Rezultatul este un design subtil, care are tot ceea ce un gamer are nevoie.

Pentru preţul cerut, beneficiați de o cască bine construită, care se concentrează asupra confortului și calității sunetului peste toate celelalte cerinţe. Se simte cu adevărat că fiecare leu solicitat, e cerut doar ca să ofere o experiență mai bună acolo unde contează, pentru confort şi sunet.

La preț, Logitech G Pro se întrece cu concurenți precum Steelseries Arctis 3, impresionantele căști wireless Corsair Void Pro RGB și minunatele căști Creative Sound BlasterX H7 Tournament.

Competiția este dură, dar Logitech G Pro face o treabă decentă de a ține pasul și o face fără să țipe că porți căști de gaming atunci când laşi jocurile deoparte.

Cutie și căști gaming Logitech G Pro Gaming Headset

Design

Căștile Logitech G Pro au un design industrial care împerechează unghiuri dure cu curbe netede și oțel la vedere. Ca formă, designul este aproape identic cu Logitech G433, dar nu are finisajul dur din material textil. În schimb, Logitech G Pro este dotat cu piele falsă captusită, care se simte moale și confortabilă, iar în cutie este inclus un set suplimentar de plăcuțe pentru urechi.

Estetica tipică a gamer-ului lipsește aici. Modelul este negru tot, cu un amestec subtil de note argintii în logo-ul „G” și extensoarele de bandă din oțel inoxidabil. Chiar și cablul împletit oferă un nuanţă de strălucire argintie datorită modului în care reflectă lumina.

Bandă este confecționată dintr-un nylon semi-dur care este flexibil și se simte destul de rezistent. Se poate întinde pentru a se potrivi cu capete mai mari, cu ajutorul glisierelor mai lungi. Glisierele din oțel inoxidabil sunt destul de fixe pentru a reţine mărimea preferată pentru capul tău, și își mențin bine poziţia. În total, se simte ca fiind un set de căşti bine construit, care poate face față accidentelor ocazionale sau la furia produsă de….”lag”.

Cupele sunt dintr-un plastic moale, negru mat, care se simt plăcut, deși adună destul de ușor urme de amprente și grăsime. Sunt ținute de nişte brațe în formă de „C”, care se rotesc cu aproximativ 100 de grade, putând să le strângi că sa le ţii confortabil pe piept când le laşi să stea pe gât sau dacă vrei să le împachetezi într-o pungă sau le poţi deschide ușor, astfel încât să auzi pe cineva care îţi vorbește fără a îndepărta complet setul de căşti de pe cap. Cupele se mai pot mișca și în sus și jos, astfel încât acestea se conformează cu ușurință capului fiecăruia.

Odată puse pe cap, căștile oferă o forță de strângere vizibilă, dar nu excesivă. Pernele pentru urechi mari și moi fac o treabă bună în distribuirea presiunii, deși uneori am avut un mic disconfort în mușchii maxilarului superior. Pernele au deschideri largi, dreptunghiulare, care să se potrivească chiar și urechilor mai mari.

Microfonul este subtil, menținând estetica de gaming discret, cu o calitate excelentă de construire. Include un filtru mic de burete în capăt, iar brațul este confecționat dintr-un metal extrem de flexibil care face poziționarea foarte ușoară.

Singurul dezavantaj real în proiectare sunt controalele. Sunt destul de sus pe cablu, cu un întrerupător pentru microfon și o rotiţă de volum, dar clema de prindere este minusculă și mai ales inutilă, dacă nu porţi un tricou sau o cămaşă cu buzunar pentru piept.

Din fericire, cablul împletit nu produce prea mult zgomot, iar comenzile sunt suficient de mici încât să nu fie o problemă dacă nu le prinzi de haine.

Accesorii pentru căști gaming Logitech G Pro Gaming Headset

Performanță

Logitech G Pro oferă o performanță de sunet admirabilă, în special în ceea ce privește cât de puternic este volumul. În timp ce am fost prins în zona roșie din PUBG, exploziile erau atât de grozave încât am putut jura că tocmai au adăugat un patch ca să le facă mai puternice, pentru că cu căștile pe care le folosisem înainte nu le-am auzit la fel. Incredibilul nivel de bass al acestor căști amplifică realismul pentru a compensa fizica vehiculelor din joc.

Ucigând uruks în Shadow of War și aruncând pereți în aer din Rainbow Six Siege, totul a sunat grozav în timpul jocului, dar nu am simțit niciodată că primeam imersiunea oferită de căștile cu sunet surround din păcate. Am putut deosebi sunetele din față, spate, stânga și dreapta în jocuri, dar nu eram niciodată sigur de distanţa de unde auzeam sunetul.

Căștile însă reușesc să facă sunetul mai confortabil și mai ușor de detectat decât alte căști de gaming fără sunet surround. Cupele pentru urechi oferă o cantitate decentă de izolare a zgomotului şi nici nu îți dau senzaţia că ai avea urechile înghesuite în ele. Acest lucru face ca sunetul să se simtă mai „deschis”, ceea ce m-a ajutat să fac distincția între diferitele sunete din joc.

Puterea driverelor combinată cu izolarea acoperă cu ușurință zgomotele puternice din afara căștilor. Și, microfonul face o treabă bună să te ajute să ignori zgomotele de fundal, ridicând volumul vocii mai mult, astfel ajutând la acoperirea sunetului produs în jurul tău. Ordinele și țipetele vor ajunge întotdeauna clare la coechipierii tăi şi cu siguranţă nimeni nu se va plânge că nu te aude cum trebuie.

Dincolo de jocuri, Logitech G Pro sunt destul de bune şi pentru a asculta muzică. Bass-ul puternic produs de aceste căşti străluceşte cu adevărat în muzică. Te va face să îţi simţi capul tremurând uşor din cauza lui. Tobele, în special, vibrează clar pe paleta sonoră a căștilor. Când mi-am dat seama cât de bine se aud, am aruncat în playlist „Contact” al lui Daft Punk pentru a ma delecta cu solo-ul de bass.

Ultima parte a melodiei este un pic umbrită de înaltele şi mediile care sunt un pic prea soft pentru gustul nostru şi pe de o parte de bass-ul prea puternic, care le domină. Nimic care să fie prea deranjant însă.

Căști gaming Logitech G Pro Gaming Headset

Verdict final

Căștile Logitech G Pro au câteva defecte. Bass-ul poate „îneca” tonurile mai înalte, dar o face atât de elegant încât vei observa cu greu acest neajuns. Pentru gamerii care doresc o calitate excelentă a construcției și a sunetului peste estetica unei perechi de căşti, acest model este o opțiune excelentă.

Logitech G Pro este incontestabil o pereche de căşti de calitate. Logitech a fost atent la feedback-ul gamerilor profesionisti în ceea ce privește designul acestora și se pare că marea majoritate s-au săturat să arate ca un pom de Crăciun strălucitor și vor doar o pereche serioasă de căști care să asigure o calitate bună a sunetului iar Logitech G Pro face cu siguranţă asta.

Calitatea sunetului este excelentă şi merită fiecare leu plătit. Este ușor să treci peste bass-ul copleșitor când asculți muzică, deoarece produce un impact mult mai mare în jocuri. Iar scenariul sonor creat de căști oferă un sunet ușor de detectat și confortabil pentru urechi.

Confortul se extinde și la construcție, deoarece am putut juca ore întregi cu ele pe cap şi nu m-am simţit niciodată iritat că le aveam pe cap.

Căștile Logitech G Pro pot cădea în spatele concurenților precum Creative Sound BlasterX H7 Tournament Edition în anumite privinţe, dar pentru jucătorii care doresc o pereche solidă de căști atunci când joacă acasă și un profil subtil atunci când sunt pe stradă, acestea sunt clar o alegere potrivită.

Verifică preț Logitech G Pro Gaming Headset aici!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Spune-ți părerea:

Abonare Newsletter

Fii primul care află despre ultimele lucruri pe care le recomandăm.