Review și păreri căști gaming SteelSeries Arctis Pro Wireless

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Căști gaming SteelSeries Arctis Pro Wireless cu baza.
Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Deși costă destul de mult, căștile wireless SteelSeries Arctis Pro sunt de neegalat în ceea ce privește calitatea sunetului, chiar și în comparaţie cu căștilor de gaming cu fir.

Certificat audio Hi-Res, fără pierderi de sunet
Sistem convenabil cu baterii duble
Confort de neegalat

Cele mai scumpe căşti wireless pentru gaming
Nu sunt compatibile cu Xbox One
Izolarea microfonului are nevoie de îmbunătățiri

SteelSeries Siberia 840 a fost unele dintre cele mai bune căști pentru gaming de ceva vreme. Și, deși SteelSeries a introdus de atunci noi căști de gaming fără fir, cum ar fi Arctis 7, ceva nu mi s-a părut în regulă – nu am simțit niciodată ca performanța audio să fie la același nivel și lipsa unui transmițător performant era deranjat.

Din fericire, SteelSeries a ieșit pe piata cu un adevărat succesor pentru Siberia 840, cu SteelSeries Arctis Pro wireless. Aceste căşti fenomenale de gaming nu oferă doar un aspect mai elegant ci şi cea mai bună experienţă sonoră pentru jocuri dintre toate căștile testate. Din păcate, este unul dintre cele mai scumpe periferice pentru calculator pe care îl puteți cumpăra la aceşti bani.

Căști gaming SteelSeries Arctis Pro Wireless.

Design

SteelSeries a actualizat pe deplin aspectul căștii sale de top de gaming wireless pentru a păstra designul cu restul liniei Arctis. Ca atare, căștile au aceleași cupe pentru urechi, alungite, dotate cu pernițe textile respirabile, ceea ce face ca aceaste căști să fie purtate ore întregi în mod incredibil de confortabil și fără a transpira.

Iar banda inspirată de ochelari de schi rămâne să fie inovația noastră preferată cu care SteelSeries a venit pe piaţă. Banda largă, elastică, aplică o presiune suficientă pentru a menține căștile bine fixate pe cap, fără oboseala obișnuită pe care o întâmpini la o bandă tradițională pentru căști.

În afară de stilul actualizat, SteelSeries a îmbunătățit şi câteva dintre controalele și funcțiile de pe cască. Înainte obișnuiam să pipăim pentru a găsi butonul de pornire pentru microfonul de pe Siberia 840, Arctis Pro Wireless are un întrerupător proeminent pe care nu îl poți rata.

Mai mult, capacul bateriei din partea dreaptă este acum magnetic, ceea ce ne permite să schimbăm cu ușurință bateriile cu o singură mână, ținând-o pe cealaltă pe tastatură sau pe controller.

Nu s-au schimbat prea multe la transmițătorul wireless USB în comparație cu cel care a venit cu Siberia 840, în afară de un cadran puțin mai proeminent. În plus, cu un ecran OLED clar și un meniu ușor de navigat, acest transmițător funcționează ca un încărcător pentru bateria căștilor de rezervă.

Între cele 10 ore de joc pe care le veți obține de la fiecare baterie și faptul că durează mai puțin de o oră pentru a reîncărca complet, poți practic să continui să foloseşti aceste căști de gaming pentru totdeauna.

Este ceva ce nu veți putea face vreodată cu alte periferice cu baterii încorporate, inclusiv HyperX Cloud Flight care se laudă cu 30 de ore de rulare a bateriei.

În ceea ce privește setările, am reușit să conectăm Arctis Pro Wireless la un PS4 Pro și PC în același timp prin conexiuni audio optice, respectiv USB. Cu toate acestea, dacă doriți chat vocal wireless pe PS4, va trebui să conectați sistemul prin portul său optic și USB, sacrificând conectarea computerului.

Conectivitatea cu Xbox One rămâne un minus pentru SteelSeries, ca în cazul oricărei companii care nu se află în acceași barcă cu standardul wireless de la Microsoft. Așadar, dacă eşti în căutarea unei căști de jocuri wireless pentru această consolă, Astro A50 este cel mai bun pariu.

Bază căști gaming SteelSeries Arctis Pro Wireless.

Performanță

Arctis Pro Wireless are, de departe, cel mai bun sunet wireless pentru jocuri pe care l-am folosit – poate chiar mai bine decât multe dintre perifericele cu fir cu care am avut de-a face în trecut.

Datorită driverelor sale de înaltă fidelitate capabile de a scoate 40.000Hz, putem auzi noi elemente vocale aproape silențioase în „Your The Reason I’m Leaving” de Franz Ferdinand, în cazul în care cunoașteți piesa.

De asemenea, SteelSeries Arctis Pro Wireless elimină distorsiunea, chiar și atunci când există bass foarte puternic. Și, chiar dacă sunetul surround este doar virtual, urechile mi-au fost aproape gâdilate de modul în care căștile au redat un duet de chitară, fiecare coardă ciupită ating fiecare canal sonor pe care aceste căşti îl au.

Când vine vorba de jocuri, SteelSeries Arctis Pro Wireless strălucește cu adevărat, oferindu-ne o mare senzație de imersiune și toată emoţia care ar trebui să vină cu marile explozii de pe ecran în timpul jocului.

Dacă ar fi un lucru despre care ne-am plânge, este că microfonul ar putea folosi o notă suplimentară de izolare, deoarece alți jucători se plâng uneori de zgomotul extern care vine prin chat.

Căști gaming SteelSeries Arctis Pro Wireless albe.

Verdict final

Între sunetul audio nuanțat și caracteristicile gândite excepţional pentru Arctis Pro Wireless, acestea sunt încă cele mai bune căşti de gaming wireless de la SteelSeries. În comparație cu alte periferice, le depășește cu ușurință, cu unele dintre cele mai puternice drivere încântând cu spațiile sale sonore simfonice.

Cu toate acestea, preţul este mult mai mare fata de orice alte căşti de gaming, în special având în vedere ca în piață ai opțiuni de căşti wireless cu sunet surround, cum ar fi Corsair Void Pro RGB sau Logitech G933.

Chiar și SteelSeries Arctis Pro pare o valoare mai bună vis-a-vis de raportul preţ- calitate. Deși au fir, Arctis Pro are un convertor digital-analogic pentru un sunet mai bun, pe care nu îl veți obține de la această cască wireless.

Cu toate acestea, dacă pur și simplu nu poți trăi (ca mine) fără căști wireless și nu doreşti să sacrifici foarte mult în calitatea sunetului, SteelSeries Arctis Pro Wireless este de departe alegerea perfectă.

Verifică preț SteelSeries Arctis Pro Wireless aici!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Spune-ți părerea:

Abonare Newsletter

Fii primul care află despre ultimele lucruri pe care le recomandăm.