Review și păreri combină frigorifică Liebherr Confort CUag 3311

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Combină frigorifică Liebherr Confort CUag 3311
Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

La prima vedere, am fost foarte impresionat de calitatea materialelor congelatorului frigorific Liebherr CU3311. În primul rând, are o ușă detașabilă, care poate fi montată atât la dreapta cât și la stânga, atât la compartimentul de frigider, cât și la congelator. Acest lucru îi conferă capacitatea de a se adapta spațiului de locuit al clienților, oriunde ar trebui să fie amplasat. De asemenea, are un design elegant, cu logo-ul Liebherr în partea din față a ușii.

Pe interiorul ușii compartimentului de frigider vei găsi tot spațiul de care ai nevoie pentru mărunțișurile și obiectele obișnuite, de la ouă la borcane, până la băuturile preferate ale familiei. În interiorul acestui compartiment frigorific există mult spațiu, iar acest lucru este evidențiat de funcția de spațiu Vario.

Funcția de spațiu Vario a acestei combine frigorifice permite produsului să se adapteze mai ușor la utilizarea zilnică. Cu sertarele speciale NoFrost și SmartFrost și rafturile din sticlă securizată, care pot fi mutate cu ușurință, poți să aranjezi spațiul pentru ca să intre totul înăuntru.

În plus față de acestea există și raftul frigorific pentru sticle; acesta este un raft mobil, ceea ce reprezintă o soluție excelentă pentru depozitarea sticlelor, atunci când este nevoie; acesta poate fi îndepărtat imediat, pentru a crea un spațiu suplimentar, atunci când nu este folosit.

combină frigorifică Liebherr Confort CUag 3311

Cu acest produs Liebherr vei obține un spațiu extraordinar de 294L: 210 litri în frigider și un congelator impresionant de 84L, astfel încât să poți depozita și congela o întreagă gamă de produse pentru casă. Totuși, nu este vorba doar despre spațiu; această combină frigorifică are, de asemenea, multiple funcții interesante și inteligente, pentru a-l face și mai atrăgătoare oricărei case.

CU3311 utilizează tehnologia SmartFrost Liebherr; în comparație cu congelatoarele statice tradiționale, SmartFrost permite alimentelor să înghețe mult mai rapid și reduce acumularea de gheață în congelator. Acest lucru oferă unele avantaje foarte atractive, nu în ultimul rând consumul mai mic de energie (perfect pentru a scădea facturile tale de utilități) și, de asemenea, face procesul de decongelare mult mai ușor pentru consumatori.

Liebherr CU3311 are, de asemenea, o funcție „CoolPlus”. CoolPlus permite alimentele din congelator să fie înghețate într-un mod mai sigur și mai ușor. Face acest lucru prin scăderea temperaturii de bază în compartimentele de congelare, pe o perioadă mai lungă de timp. Aceasta permite, de asemenea, menținerea mai constantă a temperaturii, oferind o variație mai mică a temperaturii dorite – ceea ce înseamnă că nu ajunge niciodată prea sus sau prea jos.

combină frigorifică Liebherr Confort CUag 3311

Este posibil ca unele frigidere și congelatoare să se deschidă mai des decât altele (în funcție de obiceiurile de gustare ale membrilor familiei sau de ceea ce gătești sau coci), însă, datorită tehnologiei FrostSafe de pe acest model Liebherr, nu trebuie să îți faceți griji pentru că iese aerul rece, datorită deschiderii ocazionale a ușii.

În cazul în care compartimentele mari, transparente, care oferă o imagine de ansamblu asupra alimentelor dinăuntru nu îi ajută pe membrii familiei se hotărască ușor, atunci când se uită, tehnologia FrostSafe ajută la reducerea pierderii de aer rece, la deschiderea ușii.

Toate acestea ne confirmă că este un frigider foarte bun. Având spațiul de depozitare mărit și un adevărat arsenal de caracteristici și tehnologii inteligente de refrigerare, nu aș ezita să-l recomand unui client.

Verifică preț Liebherr Confort CUag 3311 aici!

Citește și: Cel mai bun SSD portabil

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Spune-ți părerea:

Abonare Newsletter

Fii primul care află despre ultimele lucruri pe care le recomandăm.