Kindle Oasis – cel mai bun e-reader

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
E-reader Kindle Oasis
Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Dacă ești șocat de prețul Oasis Kindle, nu ești singurul.

A trebuit să mă uit de doua ori la preț ca să fiu sigur că Amazon îl vinde cu adevărat la la prețul listat pe site-ul lor.  În apărarea lor, nu este atât de scump pentru un dispozitiv electronic, dar totuși… Cu toții suntem obișnuiți ca Kindle-urile să fie incredibil de ieftine, nu-i așa?

Dar am plecat imediat de la „serios?!?” la 100% convins după ce am încercat Oasis-ul unui prieten.  Experiența de citire pe care acest dispozitiv o oferă este de o calitate excelentă.  Acesta este un e-reader de top creat de Amazon pentru clienți.

Pro

  • Design inteligent, prietenos cu degetele
  • Rotire automată a ecranului
  • Iluminare puternică
  • Subțire și ușor
  • Bateria durează luni de zile

Contra

  • Cel mai scump dintre toate Kindle-urile
  • Nu este impermeabil

Singurul Kindle cu prindere – Citiți cu degetele odihnite

Ați încercat vreodată să citiți pe un iPad sau pe un e-reader mai vechi ținându-l într-o mână?  Dacă nu se potrivește perfect cu palma, ceea ce este foarte rar, probabil că veți fi de acord cu mine în acest caz: se simte puțin ciudat.

Cu cât dispozitivul este mai subțire, cu atât este mai greu să îl țineți cu patru degete și să mutați degetul mare în timp ce citiți.  Acest lucru se datorează faptului că poziția naturală a degetelor este strânsă, ca atunci când dormi.  Nu e cel mai comfortabil să țină prins un obiect timp ce sunt întinse pe o perioadă lungă de timp.

Prin urmare, așa avem apariția unei mâner pe Oasis. Mânerul ajută la deplasarea centrului de greutate în mână, grosimea acestuia permițând degetele să se curbeze în poziția lor naturală.  Datorită acestui lucru, mâna dvs. va fi odihnită pentru cea mai mare parte a timpului.  Chiar și o citire de câteva ore nu o va obosi.  Mânerul servește și un scop vizual – simulează cotorul unei cărți. Acest aspect face ca Oasis să fie dispozitivul electronic cel mai apropiat de o carte reală de pe piață.

Singurul Kindle cu butoane

Deși ecranul tactil este o un lucru nou la Kindle, mulți utilizatori loiali se simt nostalgici când se gândesc la butoanele din primele generații de Kindle. Le lipsesc senzația produsă de butoane pe vârful degetului mare.  Le lipsesc zilele când întoarcerea accidentală a mai multor pagini nu a fost niciodată o problemă.

Nu știu dacă Amazon s-a gândit la acest lucru când a proiectat Oasis, dar reintroducerea butoanelor pe acest dispozitiv este un lucru extraordinar.  De data asta, butoanele sunt mai lungi, mai dedicate și se simt mai bine pe degetul mare.

Singurul Kindle cu un ecran rotativ – alegeți partea pe care să citiți

S-ar putea să fi observat din imagini că butoanele și gripul se află doar pe o parte a dispozitivului.  Vă întrebați ce se întâmplă dacă sunteți stângaci sau dacă doriți să utilizați cealaltă mână pentru a ține e-reader-ul uneori?

Aici vine o altă caracteristică distinctivă a Oasis: un ecran rotativ automat. Ori de câte ori întoarceți dispozitivul, cartea se va roti pentru a se potrivi cu direcția pe care o vedeți cu ochii.  Acesta este singurul model Kindle care suporta rotația, făcându-l cel mai bun pentru cei care mută cartea dintr-o mână în alta.

E-book reader Amazon Kindle Oasis

Cel mai ușor și mai subțire din toate Kindle-urile

Datorită designului său inteligent și formei pătrate, Oasis este de departe cel mai ușor și mai subțire Kindle de pe piață.  Fără husă, este cu 28% mai ușor și cu 56% mai subțire decât Kindle Voyage.  Este conceput să se simtă cel mai aproape de o foaie de hârtie, spune Amazon.

10 LED-uri încorporate – ajustați-le după cum doriți

Când vine vorba de iluminare, Oasis este mai strălucitor și cel mai uniform luminat dintre toate Kindles.  Are 10 LED-uri încorporate, cu 60% mai mult decât Voyage, versiunea cea mai apropiată din gama de prețuri.  Este atât de luminos încât, păstrează caracteristica magică a luminii din față a lui Kindle: luminile strălucesc pe ecran în loc să strălucească în ochii tăi.

Utilizatorii care au avut experiență cu Voyage, în special cei care citesc într-o condiție de iluminare în continuă schimbare, le-ar putea lipsi auto-adaptivitatea luminozității ecranului.  Nu suntem siguri de motivul exact, dar senzorul de lumină nu este o caracteristică la Oasis.  Cu toate acestea, puteți regla întotdeauna luminozitatea manual.  Ar trebui să găsiți o varianta optimă cu ajutorul celor 24 de nivele care vă permit să o reglați.

Husa protectoare – nu vă faceți griji în legătură cu bateria

Coperta din piele inclusă este cu siguranță un punct bonus pentru Kindle Oasis.  De fapt, face parte din motivul pentru care prețul este atât de ridicat. Este o sursă de energie în sine, care se combină cu bateria dispozitivului pentru a creste durata ei de până la luni de zile.

Chiar dacă nu vă place husa, o puteți scoate și bateria poate ține săptămâni. Asta se datorează noului mod de hibernare introdus, care face e-readerul inactiv pentru economisirea energiei. Oasis este cel mai inteligent dispozitiv când vine vorba de baterie din acest motiv.

În concluzie, Oasis este cel mai bun ereader disponibil pe piață.  Are cele mai bune caracteristici tradiționale ale lui Kindle – un dispozitiv ușor de citit, un ecran ecologic neobositor pentru ochi, și un spațiu de stocare pentru mii de cărți.  Aceste caracteristici schimbă natura jocului pentru cititorii de cărți electronice la un nivel complet nou.  Se simte ca o copertă de carte, bateria ține foarte mult timp atâta timp, și arată atât de bine în mâna ta, încât face ca cititul să nu se fi simțit niciodată mai plăcut.

Oasis este făcut pentru cei care caută o experiență de citit de prima clasă. Dacă banii nu sunt o problema pentru tine, acesta este ereaderul perfect.

Verifică preț Kindle Oasis aici!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Spune-ți părerea:

Abonare Newsletter

Fii primul care află despre ultimele lucruri pe care le recomandăm.