Kindle Paperwhite – cel mai bun E-Reader al anului 2019

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Amazon Kindle Paperwhite e-book reader.
Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

În opinia noastră, Paperwhite este de departe cea mai populară versiune a tuturor Kindle-urilor. Există un motiv pentru acest lucru, deoarece dispozitivul oferă un upgrade remarcabil în ceea ce privește experiența de lectură în comparație cu Kindle Basic.

Pro

  • Lumină reglabilă încorporată, ușor de citit în întuneric
  • Rezoluție mare, linii mai clare
  • Tipografie mai bună
  • Baterie de lungă durată

Contra

  • Nu include încărcător
  • Nu este impermeabil

Proiectat pentru citit

Toate ereader-urile Kindle vin cu o versiune a tehnologiei e-ink. Display-ul său imită aspectul de cerneală obișnuită pe hârtie normală.  „Hârtia electronică“ ajută, de asemenea, la extinderea semnificativă a unghiului de vizualizare, permițându-vă să vă familiarizați cu cartea și să vedeți ecranul și dintr-o poziție înclinată.

Dar nu este doar prietenos cu ochii. Spre deosebire de multe alte dispozitive electronice, Kindle nu produce lumină albastră (adică lumina pe care televizoarele și telefoanele o emit, despre care se spune că provoacă insomnie).

O altă tehnologie care face Kindle-ul sa fie deosebit față de alte dispozitive, cum ar fi iPhone-ul sau tabletele, este ecranul fără lumină.  Acest lucru vă permite să citiți sub soare scutit de reflecția enervantă văzută de obicei într-o tabletă obișnuită.

Un partener pentru învățat

Dacă vreți să învățați o limbă străină, veți găsi Paperwhite-ul Kindle extrem de util.  Nu numai că suportă cărți în diferite limbi, inclusiv în alte limbi decât cele latine, dar, de asemenea, lucrează activ pentru a vă îmbunătăți vocabularul.

Ori de câte ori căutați un cuvânt, Vocabulary Builder-ul îl salvează într-un flashcard.  Puteți verifica mai târziu toate cuvintele noi sau puteți vedea instantaneu cum apar acestea în diferite contexte.

Dacă doriți rapid, Kindle oferă, de asemenea, traducerea instantanee a cuvintelor și pasajelor în alte limbi.

Și nu mai pierdeți atât de mult timp să căutați pe internet când nu știți un cuvânt. În orice caz, nu puteți naviga pe Internet.

Un memento pentru uituci

Ți s-a întâmplat vreodată în mijlocul unui roman, când ai văzut un nume și nu știai cine este personajul?  Caracteristica X-Ray este proiectată să vă ajute în această situație.  Vă permite să reveniți la pasajele anterioare care conțin cuvântul cheie, în timp ce „pliați” pagina pe care vă aflați, astfel încât să vă puteți întoarce rapid.

4GB și bibliotecă

La un spațiu de stocare de 4 GB, un Kindle poate conține mii de cărți.  Cărțile pot fi descărcate de pe biblioteca Amazon, prin conexiunea Wi-Fi.

Ții minte momentul când ai cumpărat o carte și partenerul tău a trebuit să aștepte până ai terminat, înainte de a putea citi și apoi să vorbiți despre asta?  Sau când a citit el mai întâi și ți-a stricat povestea?

Biblioteca Amazon de Familie vă permite să țineți pasul cu ce citește partenerul dvs.  Când cumpărați o carte, membrii familiei vor avea de asemenea acces la ea din propriul dispozitiv în același timp. Nu a fost niciodată așa de ușor să shareuiți o carte cu partenerul!

În afară de biblioteca Amazon, puteți descărca și cărți din alte surse.  Formatul nu mai este o problemă.  Fie că este vorba de TXT, PDF, PRC, HTML, DOC sau BMP, Kindle îl va suporta, deși unele conversii ar putea fi necesare.

Barieră pentru cei nevăzători

Toate noile Kindle-uri sunt gândite pentru persoanele cu dizabilități vizuale.  Când este conectat la un gadget audio Bluetooth, dispozitivul va activa funcția VoiceView.  Acest lucru permite utilizatorilor cu deficiențe de vedere să navigheze în meniu și să obțină cărțile electronice citite cu voce tare la o viteză și un volum la alegerea lor.

Un cadou perfect pentru copii

Vrei să îți vezi copiii petrecând mai mult timp citind, dar ești îngrijorat că pot accesa cărți care nu sunt pentru vârsta lor sau pot face achiziții accidentale?  Freetime blochează distragerile și oferă cărți adecvate vârstei. Kindle face parte dintre puținele gadgeturi pe care copiii dumneavoastră îl pot folosi ore în șir.

Amazon Kindle Paperwhite eBook

Kindle Paperwhite comparat cu Kindle Basic

 PaperwhiteBasic
DisplayPaperwhite lumină încorporatăE Ink Pearl (fără lumină încorporată)
Rezoluţie300 ppi*167 ppi*
GreutateWi-Fi: 204g
Wi-Fi + 3G: 215g
162g
Durata de viață a bateriei6 săptămâni (fără wifi)4 săptămâni (fără wifi)
Ecran6” ecran tactil fără reflexie6” ecran tactil fără reflexie

* ppi înseamnă pixeli pe inch.

300 ppi vs. 167 ppi – ceea ce înseamnă diferența de rezoluție

Cea mai vizibilă îmbunătățire a Kindle Paperwhite, spre deosebire de Basic, este rezoluția sa excelentă.  O densitate mai mare a pixelilor se traduce în linii mult mai clare, mai fine și mai curate.  Puteți vedea diferența în claritatea textului afișat în Paperwhite și Basic ca diferența dintre o revistă modernă și un manual vechi.

4 LED-uri integrate în comparație cu niciunul – citirea în întuneric

Să poți să citești pe întuneric fără să-ti deranjezi partenerul cu lumina lămpii sau cu sunetul întoarcerii paginilor! Aici este depășit Kindle Basic de către Kindle Paperwhite.

Paperwhite-ul are mult iubitul ecran care nu reflectă lumina, pentru lectură la lumină puternică, plus patru LED-uri.

O caracteristică importantă a ledurilor este că luminează pagina uniform în loc să vă deranjeze ochii așa cum fac majoritatea ecranelor de smartphone și tabletă.  Acest lucru este odihnitor pentru ochi, chiar și după ore și ore de lectură. Când se schimbă mediul de iluminare, puteți ajusta manual luminozitatea ecranului – 24 trepte de ajustare.

Mai multe puncte pentru Kindle Paperwhite: iluminatul său nu îi deranjează deloc pe cei din apropiere.  Știi cât de enervant este când dormi într-o cameră întunecată, iar ecranul telefonului se aprinde din senin. Având o lumină plăcută, acest e-reader nu-ți va trezi partenerul.

O creștere de 30% a bateriei

Cu patru LED-uri suplimentare și un ecran cu o rezoluție mult mai mare, Paperwhite cântărește cu 25g mai mult decât Basic. Te-ai gândi că ar fi inferior atunci când vine vorba de viața bateriei.  De fapt, este exact opusul. Folosit 30 de minute pe zi fără wi-fi, bateria durează 6 săptămâni.

Cu 2 săptămâni, sau cu mai mult cu 30% decât versiunea de bază.

În ansamblu, Paperwhite păstrează toate avantajele de bază ale unui e-reader Amazon.  Este fabricat din același material, același design și utilizează tehnologia e-ink pentru a da aspect de hârtie pentru ochi.  Biblioteca este aceeași, cu excepția faptului că acum aveți o versiune gratuită Wifi plus 3G, care permite să descărcați cărți atunci când conexiunea Wi-Fi nu este disponibilă.

Cu toate acestea, este un upgrade total în ceea ce privește rezoluția ecranului, iluminarea și durata de viață a bateriei. Cu toate aceste îmbunătățiri este vândut la un preț care nu poate fi mai rezonabil.  Acesta este de departe cel mai ieftin Kindle cu rezoluție ridicată și lumină frontală reglabilă.

Dacă sunteți un iubitor de carte care citește adesea în medii diferite și dorește un ecran care este plăcut pentru ochi, alegeți Kindle Paperwhite. Există un motiv pentru care are cele mai bun rating dintre toate Kindle-urile.

Verifică preț Kindle Paperwhite aici!

Kindle Paperwhite
Kindle Paperwhite
Read More
Noul Amazon Kindle Paperwhite aduce o mulțime de îmbunătățiri de la Oasis într-un pachet cât mai accesibil pentru tine și pentru familia ta.
Ebook Reader Amazon Kindle Paperwhite
Ebook Reader Amazon Kindle Paperwhite
Read More
De ce este Kindle Paperwhite cel mai bun ereader Kindle din 2017 până în prezent, în ciuda faptului că nu este cel mai ieftin? Explicăm aici.
Kindle Oasis – cel mai bun e-reader
Kindle Oasis – cel mai bun e-reader
Read More
Kindle Oasis este pe departe cel mai bun e-reader de pe piata. Citeste articolul si afla motivele pentru care a luat locul 1.
Previous
Next
Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Spune-ți părerea:

Abonare Newsletter

Fii primul care află despre ultimele lucruri pe care le recomandăm.