25+ lucruri care ar trebui sa fie în casa oricărei mămici noi

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Girafa atasata de un port-bebe.
Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Acum apare bebelușul – și cu bebelușul vin mai multe „lucruri” pe care o mamă să le fi visat vreodată ca fiind necesare. Deci, cum ar trebui o femeie însărcinată să decidă ce merită de fapt cumpărat și ce este doar pentru distracție? Se întoarce la prietenii ei de încredere, care au fost acolo și au făcut asta deja. Și asta facem și noi pentru tine. Ne-am stors creierul și am adunat toate produsele preferate pentru copii de la prietenele noastre mămici și le-am adus aici pentru tine!

Aruncă un ochi în lista noastră și spune-ne ce crezi că ar mai trebui adăugat:

Coș ermetic scutece Classic Angelcare

Coș ermetic scutece Classic Angelcare

Coșul ermetic este eroul necunoscut al creșei noastre. Aspectul său elegant se îmbină perfect în camera copilului și, cel mai important, capacul bine închis păstrează mirosul scutecelor murdare.

Cu ajutorul coșului Angelcare  puteți stoca igienic și în siguranță scutecele folosite, fără a simți mirosuri neplăcute chiar și pentru câteva zile. Astfel, eliminați bacteriile și preveniți infecțiile oferind familiei tale un mediu plăcut, sigur și igienic.

Folosește un sac multi-strat în caseta de rezervă, ce reține mirosurile neplăcute. Se poate folosi cu o singură mână și e foarte ușor de golit. Este ecologic, folosește mult mai puțin plastic decât sistemele similare.

Coșul ermetic și rezervele Angelcare sunt fabricate în Franța.

O singură rezervă poate stoca până la 128 scutece folosite măsura 2, durata medie de utilizare a acesteia fiind de 28 zile.

Mihaela – secretară

Verifică preț Coș ermetic scutece Classic Angelcare aici!

Set de salopete cu mâneca lungă NEXT- 2 piese

Set de salopete cu mâneca lungă NEXT- 2 piese

Bebelușii merită cea mai moale îmbrăcăminte alături de pielea lor de nou-născuți și nu am găsitceva mai moale decât salopeta de la NEXT. Țesăturile din bumbac au detalii frumos brodate care le fac să iasă în evidență.

Andreea – asistentă

Verifică preț Set de salopete cu mâneca lungă NEXT- 2 piese aici!

Lenjerie de pat bebeluși cu apărători laterale Deseda – Te iubesc puișor 120×60 cm gri cu alb

Lenjerie de pat bebeluși cu apărători laterale Deseda - Te iubesc puișor gri cu alb

Patru apărători laterale, protecții de margine de pat, cu înălțimea de 28-30 cm, cu panglici de prindere – apărătoarea de la cap este rotunjită de 35 cm înălțime. Sunt concepute astfel încât să fie detașabile individual, dacă acest lucru se dorește. Faptul ca apărătorile sunt pe burete dă o anumită ținută pe pat, stând drepte și protejând mai bine de grătarele patului astfel încât copilașul tău să fie cât mai protejat.

Georgiana – casnică

Verifică preț Lenjerie de pat bebeluși cu apărători laterale Deseda aici!

Suport Boon pentru uscat biberoane – Grass

Suport Boon pentru uscat biberoane - Grass alb

Să speli sticlele copilul de mână poate fi o durere (și am urât faptul că blaturile mele din bucătărie au fost ocupate de lucrurile pentru bebeluși luni întregi), dar cel puțin suportul de uscare de la Boon fac ca aglomerația de pe blaturi să fie mai drăguță. Eu am avut versiunea verde de primăvară, dar seninul de iarnă ar fi minunat într-o bucătărie mai modernă.

Adriana – agent vânzări

Verifică preț Suport Boon pentru uscat biberoane – Grass aici!

Pompiță nazală cu capuri, roz

Pompiță nazală cu capuri, roz

Da, o pompiță nazală m-a salvat de la a chema salvarea disperată într-o zi după ce bebelușul meu și-a îndesat morcovi în nas. Și a fost, de asemenea, minunat de benefic atunci când micuțul meu avea un nas plin cu „bucurii’ . Nu este cel mai amuzant obiect esențial din colecția pentru copil, dar este bun pentru a-l avea în dulapul cu medicamente în caz de urgență.

Corina – casnică

Verifică preț Pompiță nazală cu capuri, roz aici!

Marsupiu pentru copii Cangaroo Bebe Unique cu trei poziții până la 18 kg

Marsupiu pentru copii Cangaroo Bebe Unique

La prima vedere (și la a doua și a treia …), soțul meu a fost complet intimidat de Marsupiul pentru copii Cangaroo Bebe Unique. Acesta era speriat că o să îi cadă copilul din el sau ca îl va strivi cineva pe drum care ar intra în el din greseală. Dar, odată ce am urmărit împreună cu el câteva tutoriale online și l–am pus să facă ture prin casă pentru a vedea ca e totul sigur, a devenit o uniformă pentru el, plimbându-se cu copilul într-un mod confortabil și sigur iar eu îmi pot savura cafeaua liniștită ori de cate ori îl scoate el la plimbare pe cel mic.

Maria – profesoară

Verifică preț Marsupiu pentru copii Cangaroo Bebe Unique aici!

Covoraș din piele și blană de oaie, 45 x 80 cm, Topi Dreams

Covoraș din piele și blană de oaie

Covorașul din piele de oaie de la Topi Dreams arată excelent în „creșă, dar a fost, printre altele, unul dintre locurile preferate ale copilului nostru pentru a sta și a se juca. Iubea senzația pielii moi de oaie și are și dimensiunea potrivită pentru un copilaș.

Irina – coafeză

Verifică preț Covoraș din piele și blană de oaie, 45 x 80 cm, Topi Dreams aici!

Oglindă ajustabilă pentru supraveghere copii

Oglindă ajustabilă pentru supraveghere copii

Nu mi-a luat mult timp să învăț cât de mult îmi displace să conduc singură cu micuțul meu în spate. Oglinda din spatele scaunului atenuează o mare parte din stresul necunoscutului când bebelușul se află în spatele tău, iar ochii sunt pe drum. În plus, este un extra de divertisment pentru când va mai crește – bebelușilor plăcându-le să se privească în oglindă.

Elena – casieră

Verifică preț Oglindă ajustabilă pentru supraveghere copii aici!

Minge de gimnastică anti-spargere TECHFIT

Minge de gimnastică anti-spargere TECHFIT

După ce am auzit un grup de mămici că lăudau puterea de relaxare ce o are o minge de gimnastică asupra copiilor lor, a trebuit să încerc și eu. Spre surprinderea mea am reușit să îmi adorm copilul când era obosit și l-a calmat când era agitat doar țopăind puțin pe această minge. Și pe lângă asta mama câștigă și câteva bonusuri. Un mic antrenament și un bun ajutor pentru a te calma o durere de spate și de umeri.

Aura – casnică

Verifică preț Minge de gimnastică anti-spargere TECHFIT aici!

Fotoliu balansoar bebeluși 4MOMS MamaRoo 4.0 Plush Multicolor

Fotoliu balansoar bebeluși 4MOMS MamaRoo 4.0 Plush Multicolor

Fotoliul balansoar bebeluși 4MOMS MamaRoo 4.0 Plush Multicolor este pur și simplu minunat. Acesta se leagănă și se învârte în mai multe direcții pentru a imita modul în care vă mișcați atunci când țineți copilul, are sunete încorporate din natură și, de asemenea, se conectează la iPhone. Este salvatorul pentru primele luni ale bebelușului tău în acele momente în care ai nevoie de două mâini.

Mădălina – agent vânzări

Verifică preț Fotoliu balansoar bebeluși 4MOMS MamaRoo 4.0 Plush Multicolor aici!

Botoșei bebe, Primii Pași

Botoșei bebe, Primii Pași

Când copilul meu a început să meargă, nu eram sigură ce să-i pun în picioare și s-a întâmplat să primesc o sugestie de la o colegă mămică și ea. Ce nu este de plăcut la ei? Prețul este unul bun, au un design drăguț, sunt confortabili, rezistenți și poți găsi variante și pentru fete și pentru băieți.

Doina – asistentă radiologie

Verifică preț Botoșei bebe, Primii Pași aici!

Cărucior pentru copii Bugaboo Cameleon³ Red, 2 în 1

Cărucior pentru copii Bugaboo Cameleon³ Red, 2 în 1

Soțul meu glumește încă mai râde de mine pentru ca eram mai încântată pentru Bugaboo-ul meu decât eram de nașterea primului nostru copil. De-a lungul a șase ani, căruciorul nostru a fost împins mii de kilometri, a fost pliat și a mers prin toată țara de mai multe ori și i-a făcut pe cei doi băieți ai noștri să doarmă nenumărate ore. Este încă cel mai bun cărucior de oraș pe care l-am întâlnit, dacă nu numai pentru roțile sale puternice, amortizate, apoi pentru capacitatea sa de a rezista la denivelări, gropi, ploaie, zăpadă și multe altele.

Magda – farmacistă

Verifică preț Cărucior pentru copii Bugaboo Cameleon³ Red, 2 în 1 aici!

Balansoar Fisher-Price 3 în 1, Baby to Preschooler

Balansoar Fisher-Price 3 în 1.

Balansoarul Fisher-Price 3 în 1 poate fi cel mai mare cadou pe care îl poate primi o mămică. În casa noastră, a funcționat ca magia; de îndată ce i-am așezat pe băieți în ea, au fost duși în lumea viselor. A funcționat atât de bine, am fost adesea tentată să-l încerc și eu!

Flori – agent imobiliar

Verifică preț Balansoar Fisher-Price 3 în 1, Baby to Preschooler aici!

Sistem Summer Infant de înfășare SwaddleMe

Sistem Summer Infant de înfășare SwaddleMe

Am ales să menținem sexul pruncului nostru o surpriză până în ziua cea mare, așa că ni s-au oferit tone de obiecte neutre. Acest sistem de înfășare a devenit rapid unul dintre cadourile noastre preferate – și esențiale. Noua noastră fată iubea să fie înghițită strâns în sac în timpul nopții și dormea între patru și șase ore în fiecare noapte.

Andreea – terapeut 

Verifică preț Sistem Summer Infant de înfășare SwaddleMe aici!

Supliment picături pentru colici intestinale, COLISEN, pentru nou născuți și copii mici

Supliment picături pentru colici intestinale, COLISEN

Amândoi copiii mei au avut burtica supărată după ce îi hrăneam și eram la capătul puterilor până când cineva mi-a spus în sfârșit despre suplimentul de picături pentru colici intestinale de la COLISEN. Compoziția sa complexă de mușețel, tei, fenicul și vitamina B6 a făcut minuni pentru copiii mei.

Alice – ospătăriță

Verifică preț Supliment picături pentru colici intestinale, COLISEN aici!

Body din lână Merinos, Gri cu Cercuri, Smallstuff

Body din lână Merinos Smallstuff

Nu am găsit niciodată o piesă mai moale de îmbrăcăminte pentru copii decât cea făcută de Merinos. Sunt deosebit de mulțumită de body-urile lor care vin în dimensiuni pentru bebelușii de 6-9 luni. Dacă le-au face și în mărimi pentru mămici ar fi totul perfect!

Rebeca – frizeriță

Verifică preț Body din lână Merinos, Gri cu Cercuri, Smallstuff aici!

Detergent lichid Persil Sensitive Gel

Detergent lichid Persil Sensitive Gel

La început, eram paranoică despre orice ce mi-a atins copilul, inclusiv reziduurile de detergent. Persil este puternic în curățare iar în același timp este delicat cu țesăturile, ca să te poți bucura de hainele preferate ale copilului mai mult timp. De asemenea, funcționează foarte bine și scapă total de reziduurile și mirosurile de lapte.

Florina – asistent medical

Verifică preț Detergent lichid Persil Sensitive Gel aici!

Set 4 museline/fașe clasice, rock star, Aden+Anais

Set 4 museline/fașe clasice, rock star, Aden+Anais

Fașele Aden + Anais au devenit omniprezente și din motive întemeiate în casa noastră. Acestea au fost create de o mama într-o misiune de a oferi confort copiilor în cel mai bun mod posibil, în timp ce viața părinților să fie cât mai simplă. Îmi place cât de mult lasă pielea copilului să respire, iar modelele drăguțe de pe ele nu încurcă pe nimeni!

Sandra – educatoare

Verifică preț Set 4 museline/fașe clasice, rock star, Aden+Anais aici!

Pernă pentru formarea capului bebelușului, 0-6 luni

Pernă pentru formarea capului bebelușului

Perna împotriva plagioencefaliei (sindromul capului turtit) BEBEDECO este foarte eficientă în vederea asigurării poziției normale a capului bebelușului în timpul somnului, fiind foarte confortabilă. Forma ergonomică a perniței permite distribuirea uniforma a presiunii pe părțile laterale ale capului bebelușului, datorita înclinației și centrului gol unde se poziționează capul bebelușului.

Astfel, perna ajută la prevenirea sindromul capului turtit  sau plagioencefaliei- o afecțiune în care baza sau părțile laterale ale capului sunt aplatizate, ca urmare a adoptării unei poziții de somn pentru perioade îndelungate.

Și unde mai pui că e și drăguța rău!

Sofia – casnică

Verifică preț Pernă pentru formarea capului bebelușului, 0-6 luni aici!

Pompa de sân electrică Kidscare KC103

Pompa de sân electrică Kidscare KC103

Dacă nu ați investit într-o pompă de sân electrică, v-aș recomanda cu mare încredere. Am folosit Pompa de sân electrica de la Kidscare KC103  și mi-a plăcut cât de portabilă este. Puteți să o aruncați în poșetă. Deși niciodată nu mi-a plăcut foarte mult pompatul (oare i-a plăcut cuiva?), această pompă a făcut totul mai suportabil. Este scumpă, dar va rezista cu siguranță pentru mai mulți bebeluși, dacă îți dorești mai mult de un bebe.

Ștefania – operator calculator

Verifică preț Pompa de sân electrică Kidscare KC103 aici!

 

Carte senzorială textilă cu activități, Atelierul Cristinei

Carte senzorială textilă cu activități, Atelierul Cristinei

Cărțile senzoriale cu activități sunt o alternativă perfecta pentru a învață copiii sa aprecieze cărțile încă de la cea mai fragedă vârsta și să descopere lumea prin activitățile conținute. Ele sunt realizate din bumbac cu activități din fetru și broderie, completate cu diverse alte accesorii: fermoare, scai, capse, moși si babe, mohair etc.

Cărțile sunt în întregime cusute, ceea ce oferă o mare rezistenta la utilizări repetate. Pe copertă se poate opta pentru personalizare atât cu numele copilului cât și cu personajul îndrăgit de acesta, realizat tip marionetă.

Ioana – educatoare

Verifică preț Carte senzorială textilă cu activități, Atelierul Cristinei aici!

Set 2 Bavete U-Grow Urs

Set 2 bavete U-Grow urs

În jurul a 10 săptămâni, băiețelul meu a început să saliveze ca un nebun. Purtarea unei bavete din silicon toată ziua părea o prostie, iar ștergându-i constant bărbia și pieptul, de asemenea, era destul de incomod așa ca am apelat la bavetele U-Grow. Sunt foarte ușor de spălat și de întreținut și au un design foarte frumos pentru copilaș.

Tara – casieră

Verifică preț Set 2 Bavete U-Grow Urs aici!

Set cădiță copii Forest Fairytail Albastru 102 cm cu senzor de temperatură + suport anatomic

Set cădiță copii Forest Fairytail Albastru 102 cm cu senzor de temperatură + suport anatomic

Baia poate fi înfricoșătoare cu un nou-născut, așa că mi-a plăcut că set-ul cădiță copii Forest Fairytail a crescut odată cu bebelușul meu, în timp ce a trecut de la nevoia de sprijin pentru gât până la a sta pe cont propriu în ea.

Brândușa – contabilă

Verifică preț Set cădiță copii Forest Fairytail Albastru 102 cm cu senzor de temperatură + suport anatomic aici!

Girafa Sophie

Girafa Sophie

Celebra Sophie, în cutie din carton elegantă, gama Fresh Touch , pentru a o putea oferi cadou, urându-i bun venit nou-născutului! În plus, cutia conține și un card pe care părinții îl pot completa pentru a-l păstra drept amintire. Este o jucărie care-i stimulează toate simțurile bebelușului tău!

Vederea: datorită petelor sale de culoare închisa, contrastante care se găsesc pe tot corpul girafei atrag privirea bebelușului și devin un obiect familiar și liniștitor.

Auzul: dotată cu un fluier, este amuzantă și totodată stimulează auzul bebelușului și îl ajută să înțeleagă relația dintre cauză și efect.

Gustul: girafa Sophie este foarte flexibilă și bebelușul o poate mesteca, este ideală pentru calmarea gingiilor copilului în perioada erupțiilor dentare.

La noi în casă a fost jucăria preferată pentru mult timp al bebe-ului nostru.

Cristina – asistentă medicală

Verifică preț Girafa Sophie aici!

Sac dormit nou născut cu pernă pentru formarea capului 0-6 luni Jungle

Sac dormit nou născut cu pernă pentru formarea capului 0-6 luni Jungle

Sacul de dormit Bebedeco este prevăzut în zona capului bebelușului cu o pernuță ergonomică pentru formarea corectă a formei capului, prevenind astfel plagioencefalia (sindromul capului turtit). Capul bebelușului este poziționat în centrul gol al perniței, astfel încât presiunea este dispersată în mod egal pe ambele laterale ale capului.

Sacul de dormit pentru nou născuți BEBEDECO este confecționat din bumbac fin, fiind căptușit pe interior cu vatelina antialergica. Este prevăzut cu fermoar lateral, pentru o utilizare foarte ușoara a sacului chiar și în timpul somnului bebelușului, fără riscul de a-l trezi. Pernița din zona capului bebelușului este umplută cu puf antialergic.

Doina – menajeră

Verifică preț Sac dormit nou născut cu pernă pentru formarea capului 0-6 luni Jungle aici!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Spune-ți părerea:

Abonare Newsletter

Fii primul care află despre ultimele lucruri pe care le recomandăm.