Review și păreri mașină de spălat cu uscător Indesit XWDE 961480X

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Mașină de spălat cu uscător Indesit XWDE 961480X
Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Modelul prezentat astăzi este Indesit XWDE 961480X, o mașină de spălat cu uscător, la un preț rezonabil, având o capacitate de încărcare decentă a rufelor: 9 kg la spălare, 6 kg la uscare. Viteza de centrifugare este de 1400 rpm, ceea ce ajută la uscarea țesăturilor subțiri.

Design

Indesit XWDE 961480X are un design modern, deoarece este un model de ultimă generație. Are dimensiuni destul de mari, așa că acordă atenție locului în care dorești să montezi mașina de spălat, dimensiunile fiind de: 59,5 cm lățime, 85 cm înălțime și 60,5 cm adâncime.

Designul frontal ne amintește că acesta este un produs Indesit Innex. Culoarea albă a mașinii de spălat este în contrast cu griul metalic al ușii tamburului. Selectorul de programe cu cadran este situat central și este necesar să vezi un tabel de programe corespunzător fiecărui număr, acest tabel fiind imprimat pe compartimentul pentru detergent.

În partea dreaptă avem afișajul și butoanele pentru accesarea funcțiilor suplimentare.

O caracteristică comună Indesit, prezentă pe acest model, este butonul Push Wash și Dry, plasat lângă selectorul de programe, folosit pentru a porni un program personalizat de spălare și uscare în câteva secunde.

Panou control mașină de spălat cu uscător Indesit XWDE 961480X.

Programe și funcții

Indesit XWDE 961480X are un număr complet de programe, atât pentru spălarea, cât și pentru uscarea rufelor. Cel mai scurt program de spălare este cel de 20 de grade, iar cel mai scurt program de spălare și uscare este cel care durează doar 45 de minute.

Gama completă de programe de spălare, 13 dacă le număram pe toate este următoarea: haine negre, sport, bumbac anti-miros, sintetice anti-miros, delicate, lână, programul rapid de 30 de minute, bumbac pre-spălat, bumbac standard de 60 de grade, sintetice, textile colorate, sintetice la 20 de grade și bumbac la 20 de grade. De asemenea, sunt disponibile clătirea și centrifugarea suplimentară.

Procesul de uscare începe automat, dacă se apasă butonul special, înainte de a începe spălarea și este selectată una dintre aceste opțiuni: timpul (de la 30 la 210 minute) și nivelul de uscare (complet uscat, mediu și ușor umed pentru hainele care trebuie călcate). Programul de uscare poate fi utilizat singur, fără a trece prin ciclul de spălare, prin apăsarea butonului special.

Cu ajutorul tastelor amplasate în jurul afișajului se pot selecta viteza de centrifugare, temperatura de spălare, programarea întârziată a spălării și selectarea tipului de pete de murdărie de pe îmbrăcăminte (pete de noroi, mâncare etc).

După cum putem observa, această mașină de spălat asigură o gamă completă de programe, acoperind orice tip de țesătură.

De asemenea, este silențioasă (54 db) în timpul spălării, dar și economică. Consumul de energie este de clasa A și este de aproximativ 6,12 kWh pe ciclu standard. Pentru o mașină de spălat care are și funcție de uscare, acesta este considerat un consum redus.

Mașină de spălat cu uscător Indesit XWDE 961480X

Eficiență, concluzie și preț

Indesit XWDE 961480X este un model din gama medie, cu performanțe bune, atunci când vorbim atât de spălare, cât și de uscare. Din recenziile celor care au cumpărat acest produs, rezultă că această mașină de spălat cu uscător este foarte bună și eficientă, mai ales la uscarea hainelor, aspect care ne interesează în mod deosebit. Cele mai bune rezultate sunt obținute prin spălarea hainelor cu pete mai puțin dificile.

Unele puncte ar putea fi îmbunătățite, așa cum menționează utilizatorii. În timpul uscării, hainele miros ușor a ars în baie sau în încăperea în care este așezată mașina. Un alt minus este faptul că nu este foarte eficient pentru hainele care au nevoie de călcat (cămăși etc.), astfel încât, după finalizarea procesului de uscare, acestea rămân destul de șifonate.

Dacă vorbim de preț, atunci aceasta este decent pentru o mașină de spălat, care are o capacitate de 9 kg și, de asemenea, funcție de uscare.

Indesit este un brand mediu, atunci când vorbim de calitate, iar prețul acestui model este potrivit, totuși, sensibil mai mic decât unul de la Bosch sau de la alți producători de înaltă calitate.

În concluzie, putem spune că Indesit XWDE 961480X merită cumpărat, dacă avem nevoie de o mașină de spălat de mare capacitate și, de asemenea, nu avem loc disponibil pentru uscarea hainelor.

Verifică preț Indesit XWDE 961480X aici!

Citește și: Cele mai bune brățări de fitness

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Spune-ți părerea:

Abonare Newsletter

Fii primul care află despre ultimele lucruri pe care le recomandăm.