Cele mai bune monitoare 4k ieftine pentru gaming

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Birou cu PC, monitor tastatura si mouse.
Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Niciodată nu a fost un moment mai bun pentru cumpărarea unui monitor pentru gaming 4K, deoarece prețul lor continuă să scadă. Din ce în ce mai multe fișiere media sunt 4k, iar consolele vor avea, în curând, suport pentru jocurile 4k. De aceea, vom analiza cinci dintre cele mai bune monitoare 4k pe pentru buget redus.

Philips 276E8VJSB – Cel mai bun monitor ieftin 4K pentru jocuri

Monitor Philips 276E8VJSB.

Philips 276E8VJSB este unul dintre cele mai bine vândute monitoare 4K, la ora actuală, datorită calității imaginii și a prețului foarte scăzut. Este greu să găsești un monitor 4K cu preț sub 250 USD, ceea ce înseamnă că acesta este un chilipir.

Ecranul IPS cu culori vii a lui Philips 276E8VJSB face toți banii, întrucât este un pas înainte, în privința acurateței și a detaliilor. De asemenea, este testat pentru a avea o medie DeltaE scăzută cu setările din fabrică, astfel încât nu este necesară calibrarea acestuia. Această caracteristică face ca monitorul să fie ideal și pentru editare, chiar dacă prețul este cel al unui monitor obișnuit.

Pentru a ajunge la prețul acela incredibil de mic, Philips a trebuit să facă câteva sacrificii la acest monitor. Astfel, el are porturi DisplayPort și HDMI 2.0 pentru computerul și dispozitivele tale 4K, dar monitorul are un suport reglabil doar în privința înclinării. Dispozitivul arată destul de bine și chiar nu este un impediment major, având în vedere prețul atât de mic.

Verifică preț Philips 276E8VJSB aici!

Samsung U28E590D

Monitor Samsung U28E590D.

Samsung U28E590D are un suport fantastic, foarte simplu, cu rame subțiri. Singura problemă este că unii utilizatori Amazon au comentat că, atunci când își mișcă birourile, monitorul se tremură și aproape cade. În schimb, când te vei juca jocuri pe el, nu vei sesiza nici o mișcare a monitorului și nici încețoșări ale imaginilor, pentru că au sistemul AMD FreeSync inclus, care face ca ratele de refresh ale monitorului să se sincronizeze cu cele ale GPU-ului.

Samsung a ales să rămână pe design-ul de gaming. Au făcut un display TN de 28 de inch, de aceea probabil te gândești: „O, nu, ecran care se vede groaznic dacă ești în lateral, culori spălăcite”. Dar rezultatul nu este deloc rău. Aceasta face parte din noua generație de ecrane TN.

Și Samsung a reușit să integreze unghiuri de vizualizare de 170 de grade, care nu au mai fost realizate la ecrane TN, însă fără a pierde principalul avantaj, adică un timp de răspuns rapid – acest monitor are un timp de răspuns de 1 milisecundă. Iar veștile bune continuă! Are DisplayPort 1.2 și pe toate astea le oferă la doar aproximativ 2500 RON. Acesta este un monitor ieftin de 4k pentru jocuri.

Verifică preț Samsung U28E590D aici!

Acer KG281K

Monitor Acer KG281K.

Acer KG281K este unul dintre cele mai ieftine monitoarele 4K pentru jocuri, care sunt făcute pentru jocurile care necesită viteză. Produsul are un design atractiv, cu un suport care arată agresiv dar care, nu iese prea mult în evidență datorită culorii sale argintii. Deși nu este cel mai subțire, profilul său zvelt îl face ideal pentru spații mai mici, cum ar fi birourile din dormitoare.

Acer KG281K are un ecran de 3840 x 2160 TN cu un timp de răspuns mai rapid al pixelilor, în detrimentul culorilor, care nu sunt atât de vii. Totuși, acest model are o calitate decentă a culorilor după ce faci câteva setări, fără să apară imagini în ceață.

Acer KG281K oferă, de asemenea, FreeSync și o întârziere scăzută de input, așadar poți juca fără probleme jocuri atât pe PC, cât și pe consolele compatibile VRR, cum ar fi Xbox One X. Panoul I/O are porturi suficiente pentru ambele dispozitive și face sens să profiți de această ofertă, mai ales pentru că modelul este destul de ieftin.

Verifică preț Acer KG281K aici!

LG 27UL550

Monitor LG 27UL550.

LG 27UL550 este un monitor sRGB 4K excelent pentru începători, ideal pentru utilizare mixtă, dar  poate fi folosit și la editare. Acest monitor 4K cu preț accesibil, are un ecran IPS superb, care oferă o calitate și o claritate bună a culorilor, ceea ce îl face o alegere excelentă pentru utilizarea de zi cu zi. Nu are o acuratețe la fel de mare ca 27UL650, care este și mai scump, dar credem că setările implicit vor satisface majoritatea utilizatorilor care doresc un monitor 4K.

Lui LG 27UL550 îi lipsesc câteva funcții suplimentare, cum ar fi un suport complet reglabil, dar este dotat cu suficiente porturi pentru conectivitate. Panoul I / O se poate conecta la console suplimentare 4K cum ar fi Xbox One, ceea ce crește valoarea acestui monitor de top.

De remarcat, de asemenea, faptul că LG 27UL550 este ideal pentru jocuri, datorită funcționalității FreeSync și a întârzierii mici de input. Alte monitoare 4K ieftine pot să răspundă mult mai greu, însă tehnologia VRR și timpii mai buni de comunicare fac din acest model unul redutabil.

Verifică preț LG 27UL550 aici!

Asus MG28UQ

Monitor Asus MG28UQ.

Asus MG28UQ este unul dintre cele mai bune 4K monitoare pentru jocuri de pe piață, având în vedere și prețul accesibil. În ceea ce privește performanța, acest monitor sofisticat îți va satisface apetitul pentru jocuri, datorită nivelului său scăzut de întârziere de intrare, dar și imaginilor de calitate bună. Interfața pe 8 biți a ecranului TN permite acoperirea completă a sRGB cu o precizie excelentă, cea mai apropiată de cea a unui ecran IPS, pe care o poate oferi unul de tip TN.

Acest monitor poate oferi frecvențe de până la 60Hz, dar capabilitățile FreeSync, împreună cu faptul că are un răspuns rapid și energic, sunt suficiente pentru gaming extrem. Jocurile UHS îți vor testa limitele computerului deci, din fericire, acum chiar poți achiziționa Asus MG28UQ, la un preț accesibil. Suma pe care ai economisit-o îți va permite să-ți upgradezi și calculatorul, pentru ca să ruleze mai eficient.

Chiar dacă este la un preț accesibil, firma a păstrat neschimbată calitatea și design-ul lui Asus MG28UQ. Monitorul este robust, nu se înclină în față sau în lateral și, în plus, include mai multe facilități pe care cu toții le dorim de la un ecran de gaming. Obții un suport complet ergonomic și un joystick OSD multidirecțional care, de obicei, este doar pe seria PG a monitoarelor scumpe pentru jocuri ale acestui brand.

Verifică preț Asus MG28UQ aici!

Acer ET430K

Monitor Acer ET430K.

Acer ET430K este un monitor 4K ieftin cu dimensiuni de TV, care se vinde sub prețul de 500 USD. Este cea mai ieftină opțiune, dacă vrei un ecran mai mare care să fie perfect pentru jocuri, în special pentru camera de zi sau dacă joci de pe canapea. Cea mai apropiată alternativă având aceste dimensiuni costă cu peste 200 $ mai mult, ceea ce face ca acest monitor să fie o alternativă excelentă chiar pentru un televizor.

Ecranul IPS al lui Acer ET430K are culori clare, chiar dacă folosești setările din fabrică, așadar trebuie doar să-l scoți din cutie și poți imediat să începi să te joci. Contrastul este comparabil cu variantele prosumator 4K, plus că poți regla suficient de mult luminozitatea, din setări. ET430K nu este la fel de rapid ca TN-urile din această serie, atunci când vine vorba de timpi de răspuns la pixeli, dar modul în acesta care redă mișcarea este încă în limite rezonabile, față de alte monitoare.

De asemenea, la Acer ET430K, vei putea să te bucuri de un design unic, cu ecranul alb mat și suportul metalic. Ar putea fi piesa centrală chiar dintr-o cameră de zi, deoarece pare mai scump decât costă de fapt. Calitatea carcasei este foarte bună, iar multiplele opțiuni de conectare ar trebui să facă față, fără probleme, tuturor aplicațiilor tale 4K.

Verifică preț Acer ET430K aici!

LG 27UD68-P

Monitor LG 27UD68-P.

LG 27UD68-P este unul dintre monitoarele noastre preferate 4K de pe piață, însă cea mai bună parte a lui este că are acum un preț redus. Superbul ecran IPS poate reda foarte bine fidelitatea culorilor și are detalii clare, ceea ce-ți va oferi o experiență excelentă pentru gaming și editare. Experiența brandului LG în privința acestui tip de ecran este evidentă, prin această ofertă atractivă.

LG 27UD68-P este, de asemenea, unul dintre monitoarele bine realizate, din punct de vedere al designului. Frontul fără rame oferă o experiență de vizualizare fără perturbații, plus că dă impresia că ecranul nu se termină într-un anumit loc. Designul ArcLine de la LG completează atractivitatea și design-ul modern, oferindu-i, în același timp, stabilitate și o ergonomie decentă.

Și funcționalitățile sunt excelente, la un astfel de monitor orientat spre a crea valoare. Porturile sale îți permit să conectezi un computer puternic și până la două console 4K, de aceea LG 27UD68-P este o opțiune reală pentru monitoare în regim competițional. În fine, funcția FreeSync a acestui model ar trebui să elimine desincronizările și ruperile de imagine, atunci când 4K devine prea greu de gestionat de configurația ta de gaming.

Verifică preț LG 27UD68-P aici!

Samsung LU32J590

Monitor Samsung U32J590.

Samsung LU32J590 este un chilipir, la acest preț, deoarece oferă un ecran UHD masiv de 32 inch la prețul unui ecran de 1440p. Acest model nu este la fel de sofisticat ca ofertele superioare ale mărcii, dar este o soluție excelentă pentru activitatea de zi cu zi, care include jocuri, ocazional. 4K la 32 inch este o potrivire perfectă, întrucât utilizatorii nu trebuie să recurgă la scalare, iar jocurile și filmele sunt plăcute.

Samsung LU32J590 oferă o calitate excelentă a imaginii, având în vedere prețul său, dar și acoperirea sRGB de 99%, cu unele extensii. Precizia este acceptabilă, în cel mai bun caz, dar considerăm că utilizatorii care cumpără acest tip de monitor sunt mai puțin preocupați de o precizie absolută a culorilor. Contrastul este mai mare decât standardul cu care suntem obișnuiți, dar utilizarea acestui model în întuneric este recomandată, deoarece lumina de fundal este oarecum limitată.

Designul exterior al Samsung LU32J590 este în tonuri de gri și albastru închis. Ergonomia dispozitivului este limitată, dar aspectul său elegant îl face să arate la fel de elegant ca monitoarele premium din cel mai recent portofoliu actualizat al lui Samsung. Panoul său I/O este capabil să gestioneze dispozitive tipice 4K, în afară de PC-uri, așadar este o soluție foarte accesibilă pentru configurația ta de birou sau de divertisment.

Verifică preț Samsung LU32J590 aici!

LG 32UD59-B

Monitor LG 32UD59-B.

LG 32UD59-B oferă un ecran mare de 4K VA, cu o calitate excelentă a imaginii, la un cost minim. Punctul de atracție al dispozitivului este ecranul său mai mare, de 32 de inch, care afișează imagini 4K excelente, eliminând necesitatea scalării textului și a imaginilor grafice detaliate. Este una dintre variantele pe care le-am avea în vedere pentru jocurile de consolă, întrucât are o dimensiune mai potrivită, față de cea a unui model de 27 de inch.

Calitatea imaginii lui LG 32UD59-B nu este perfectă, dar asta este de așteptat și este acceptabil, pentru un monitor pentru buget redus, în special unul care are o rezoluție 4K. Monitorul oferă culorile sRGB cu unele extensii, dar acuratețea culorilor are de suferit. Cu toate acestea, este minunat că acest se poate seta manual OSD, așa că este ușor să stabilești imaginea pe care o dorești.

Ceea ce este cel mai surprinzător pentru LG 32UD59-B și gama sa de prețuri este faptul că încă reușește să includă un suport ergonomic. Suportul nu se învârte și nu pivotează, dar permite monitorului să se încline și, cel mai important, se poate regla pe înălțime. Produsul este, de asemenea, compatibil VESA și are conectori suficienți pentru un computer și alte două dispozitive 4K, cum ar fi console sau playere.

Verifică preț LG 32UD59-B aici!


Citește și:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Spune-ți părerea:

Abonare Newsletter

Fii primul care află despre ultimele lucruri pe care le recomandăm.