Cele mai bune monitoare de 144Hz sub 1000 RON

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Monitor Dell negru.
Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Monitoarele de 144Hz cu preț mai mic de 1000 RON nu existau acum câțiva ani, deoarece trebuia să plătești mulți bani în plus pentru calitatea suplimentară a imaginii. Progresele tehnologiei și cererea pentru aceste monitoare pe piața de gaming au scăzut considerabil prețurile.

Monitoarele de 144Hz cu preț mai mic de 1000 RON, la ora actuală, fac ca jocurile sensibile și fluide să poată fi jucate de oricine, fapt care a extins și adresabilitatea monitoarelor de gaming din clasa E-Sports.

De menționat că din păcate prețurile la noi fluctuează destul de mult în privința monitoarelor dar toate aceste monitoare au fost la un moment dat sub 1000 RON, așa ca dacă le găsiți mai scumpe înseamnă că ceva e în neregulă cu firma care le vinde.

Ce pot oferi monitoarele de 144Hz cu prețuri sub 1000 RON?

Sincer, monitoarele de 144Hz nu sunt cele mai bune pe care le poți cumpăra la ora actuală, întrucât au fost la modă cu ceva timp în urmă. Există modele mai rapide și cu rezoluție mai mare, cu tehnologii mai moderne, dar acestea vor avea un preț semnificativ mai mare, pe care unii nu sunt dispuși să-l plătească.

Monitoarele de 144Hz cu preț mai mic de 1000 RON vor avea, cu siguranță, câteva deficiențe sau limitări, dar asta este de la sine-înțeles, dacă dorim să ne încadrăm într-un astfel de buget.

Prima limitare a monitoarelor de 144Hz cu preț mai mic de 1000 RON este aceea că toate au rezoluție de 1920 x 1080, ceea implică faptul că sunt mai puțin clare sau mai puțin detaliate decât omologii lor de 1440p și 4K. Totuși, acesta este un lucru bun, deoarece monitorul va fi relativ ușor de utilizat cu GPU-uri decente. Astfel, la ora actuală, este mult mai accesibil să-ți cumperi o configurație pentru E-Sports.

A doua cea mai mare limitare a monitoarelor de 144 Hz cu preț mai mic de 1000 RON este lipsa unor funcționalități. Unele dintre modelele prezentate mai jos nu sunt atât de ergonomice, nu au porturi suplimentare sau setări speciale pentru calibrare. Oricum, calitatea imaginii ar trebui să conteze mai puțin în această categorie deoarece vei primi, în schimbul banilor plătiți, un FPS mult mai mare, în timpul jocurilor.

De asemenea, trebuie să accepți că majoritatea monitoarelor de 144Hz cu preț mai mic de 1000 RON sunt modele mai vechi, ceea ce ar putea însemna că nu sunt cele mai bune și mai la modă modele. Întrucât nu mai sunt chiar așa de la modă, au și prețuri mai reduse dar, pe de altă parte, sunt variante foarte fiabile, fiind încă la vânzare.

De ce să cumperi un monitor de 144Hz cu preț mai mic de 1000 RON?

Cei mai mulți dintre noi, care suntem simpli muritori, avem bugete limitate pentru dispozitivele de gaming, cum ar fi monitoarele. Acesta este principalul motiv de achiziționare, dar există și alte motive pentru care poți să-ți dorești să obții un produs care să se încadreze în categoria monitoare sub 1000 RON cu 144Hz.

Primul, cum am scris, ar fi să nu plătești atât de mulți bani, ceea ce-ți permite să economisești pentru un alt upgrade sau specificații mai bune pentru PC, de exemplu pentru un GPU mai puternic.

Există, de asemenea, unele persoane care ar achiziționa un monitor de 144Hz cu preț mai mic de 1000 RON doar pentru rata mare de refresh în jocuri E-Sports. Gândește-te la asta: jocuri cum ar fi CS:GO se bazează mai mult pe precizie și viteză, în loc de extra-uri speciale sau precizia culorilor.

De asemenea, este mai ușor să creezi o configurație cu trei monitoare pentru o experiența imersivă maximă, dacă alegi monitoare cu buget redus, din acest interval de preț.

Concluzia este că aceste monitoare pot oferi, în continuare, un upgrade considerabil pentru utilizatorii care au avut până acum 60Hz. Imagini mai line și o grafică superioară nu pot fi descrie în cuvinte și nici nu vei dori să renunți la asta, după ce ai încercat.

Am văzut și câțiva gameri care au rămas cu 1080 la 144Hz, față de 4K la 60Hz, datorită beneficiilor de gaming ale primului sistem.

Cele mai bune monitoare de 144Hz cu preț mai mic de 1000 RON

AOC G2460PF

Monitor AOC G2460PF.

AOC G2460PF este recomandarea noastră, întrucât are un ecran superb, receptiv și toate funcționalitățile de care ai nevoie. Acest monitor FreeSync are un suport care are toate tipurile de reglări și o calitate excelentă a materialelor, de aceea vei putea să-l folosești foarte mult timp.

FreeSync are refresh între 35Hz și 144Hz și este unul dintre cele mai bune din categoria sa, ceea ce înseamnă că vei putea să te joci chiar și atunci când FPS scade sub nivelurile rezonabile.

Verifică preț AOC G2460PF aici!

Acer GN246HL

Monitor Acer GN246HL.

Acer GN245HL este unul dintre cele mai vechi modele din această gamă, dar încă se vinde foarte bine, datorită accesibilității sale. Cu un preț de sub 1000 RON, vei putea să te ai o imagine fără întreruperi, cu puține încețoșări, ceea ce-l face ideal pentru jocuri E-Sports pentru specificații mai slabe, cum ar fi CS:GO. GN246HL are unele pâlpâiri și nu se poate regla complet, dar compatibilitatea sa VESA ar trebui să rezolve ușor problemele de configurare.

Verifică preț Acer GN246HL aici!

MSI Optix G24C

Monitor MSI Optix G24C.

MSI Optix G24C este cel mai ieftin monitor curbat de 144Hz din oferta acestui brand, dar are câteva specificații interesante, care ar putea convinge gamerii mai chibzuiți. Acest monitor are un ecran VA curbat care oferă un anumit nivel de imersiune care nu este disponibil la acest preț. G24C oferă, de asemenea, culori mai vii și saturate, datorită gamei sale de culori și a contrastului mai bun.

Verifică preț MSI Optix G24C aici!

Acer ED242QR

Monitor Acer ED242QR.

Acer ED242QR are un ecran VA curbat cu tonuri de negru mai profunde și culori mai vii, la un preț scăzut. Designul simplu al monitorului, care include un joystick OSD, îl face unul dintre recomandările noastre, deoarece se potrivește foarte ușor în orice decor. În plus, este extraordinar că Acer ED242QR este livrat de unul dintre primele trei branduri în piața monitoarelor pentru jocuri.

Verifică preț Acer ED242QR aici!

MSI Optix MAG241CV

Monitor MSI Optix MAG241CV.

MSI Optix MAG241CV este varianta îmbunătățită a lui G24C, așa că se vinde la un preț puțin mai mare de 1000 RON. Acest model aduce îmbunătățiri, cum ar fi un design și o ergonomie mai bună, plus mai multe porturi pentru output. MSI Optix MAG241CV poate fi încadrat ca monitor de 144 Hz sub 1000 RON, deoarece are, în mod regulat, reduceri de preț.

Verifică preț MSI Optix MAG241CV aici!

Acer KG241Q

Monitor Acer KG241Q.

Acer KG241Q dispune de un ecran TN, care are o rată de refresh de 144Hz și o calitate rezonabilă a imaginii într-un pachet cu preț redus. Acest model are designul distinctiv al producătorului și caracteristici, printre care reglarea culorilor pe șase axe și AcerVisionCare. Acest model nu se poate regla complet, dar aspectul este mai impresionant, față de cel al lui XFA240.

Verifică preț Acer KG241Q aici!

Dell D2719HGF

Monitor Dell D2719HGF.

Dell D2719HGF este cel mai mic monitor de 144Hz cu diagonală de 27 inch pe care-l putem recomanda cititorilor noștri. Dispozitivul are caracteristici mai modeste, cum ar fi timpul maxim de răspuns de 2ms, ceea ce contrazice valoarea specificată de obicei, care este de 1ms. Calitatea imaginii nu este cea mai bună, dar are un ecran de 144Hz și un design elegant, fiind la un preț accesibil.

Verifică preț Dell D2719HGF aici!

AOC G2590FX

Monitor AOC G2590FX.

AOC G2590FX are o calitate bună a imaginilor, o rată de refresh de 144Hz și o receptivitate excelentă. La preț de aproximativ 900 RON, beneficiezi de un dispozitiv complet ergonomic, elegant, datorită ecranului fără rame și simplității sale. Acest model este unul dintre puținele care oferă compatibilitate G-Sync, ceea ce îl face să fie o achiziție excelentă, dacă utilizezi un GPU Nvidia.

Verifică preț AOC G2590FX aici!

ViewSonic XG2401

Monitor ViewSonic XG2401.

ViewSonic XG2401 continuă să fie un succes, datorită faptului că are o calitate excelentă a culorilor și un ecran TN. Suportul flexibil oferă o ergonomie ridicată, în timp ce materialele de calitate și designul premium contrastează cu accesibilitatea acestei oferte. De asemenea, a fost testat de mulți utilizatori și este compatibil G-Sync, deci este ideal pentru cazul în care ai un GPU Nvidia.

Verifică preț ViewSonic XG2401 aici!

Acer XFA240

Monitor Acer XFA240.

Acer XFA240 este o alegere evidentă, dacă dorești un monitor de gaming lansat de unul dintre primii trei producători mondiali din domeniu. Acest model oferă o ergonomie completă, împreună cu materiale de calitate, ceea ce este similar cu cele de la monitoarele premium. Acer XFA240 este certificat privind compatibilitatea cu G-Sync și are un timp foarte mic de întârziere de input.

Verifică preț Acer XFA240 aici!

Asus VG248QZ

Monitor Asus VG248QZ.

Asus VG248QZ este o versiune modernizată a modelului mai vechi VG248QE, care oferă același ecran 1080p 144Hz, care este cerut de toată lumea. Dispozitivul are funcții excelente, dar principalul său atu este versiunea nouă a tehnologiei Trace Free, lansată de producător. Acest lucru ar trebui să corecteze problema unui monitor anterior, care avea un ecran care pâlpâia, dar ceea ce este mai atractiv este prețul de sub 1000 RON (aproximativ).

Verifică preț Asus VG248QZ aici!

Dell S2419HGF

Monitor Dell S2419HGF.

Dell S2419HGF are un aspect business dar este, de fapt, un monitor pentru gaming, de 144Hz, care nu întârzieri ale semnalului și oferă imagini de calitate. Designul atemporal pare să fie legat de fiabilitatea sa, deci nu va trebui să faci upgrade în următoarea perioadă de timp. Funcția FreeSync este destinată a fi utilizată împreună cu plăcile Navi, care ar trebui să poată maximiza rata de refresh, în viitorul apropiat.

Verifică preț Dell S2419HGF aici!

Notă: Monitoarele de 144Hz cu preț mai mic de 1000 RON sunt upgrade-uri excelente dacă dorești să-ți îmbunătățești experiența de gaming și productivitatea, datorită receptivității și calității imaginii. Aceste oferte reprezintă alegeri practice la ora actuală, chiar dacă unele sunt depășite.

Citește și:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Spune-ți părerea:

Abonare Newsletter

Fii primul care află despre ultimele lucruri pe care le recomandăm.