Cele mai bune monitoare ieftine de 144Hz pentru gaming

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Monitor Dell.
Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Monitoarele ieftine de 144Hz pentru jocuri au fost rodul imaginației noastre, deoarece costau mai mult decât dublul prețului din prezent. Standardele jocurilor de azi impun necesitatea unor rate de refresh ridicate, care oferă o experiență mai ușoară și mai receptivă. Competiția lansată de producători a condus către o calitate extraordinară, în condițiile în care prețurile scad constant.

De ce ar trebui să cumpăr monitoare ieftine de 144Hz pentru jocuri?

Primul și cel mai important beneficiu de a avea monitoare ieftine de 144Hz pentru sistemul tău este agilitatea pe care o oferă în jocuri. Este ca și când ai compara vizionarea unui film stop-motion, cum este King Kong din 1933, cu cea mai recentă prelucrare a sa, care a folosit din plin CGI pentru scene. Primul este zgârcit, în comparație cu cel mai nou, în timp ce mișcările fiarei arată mai natural și mai cursiv, în cel de-al doilea.

În același mod, o rată de refresh mai mare va afișa întotdeauna tranziții și mișcare mai bune, ceea ce le va face populare pentru jocurile competiționale. De asemenea, este un impact uriaș pentru acuitatea vizuală dacă ai un monitor de gaming care poate să susțină mai multe framerate-uri în jocuri precum CSGO, astfel încât să nu apară tearing și flickering. Este bine să remarcăm că monitoarele ieftine de 144Hz pentru jocuri au procesoare de imagini mai rapide decât variantele simple, deci există o latență mai mică între sistemul tău și ecran.

Nu a fost niciodată un moment mai bun ca acesta pentru a cumpăra monitoare ieftine de 144Hz pentru jocuri, deoarece există o mulțime de variante excelente. Variantele de 1080p, care costau 2500 RON sunt acum la aproximativ 1000 RON, în timp ce opțiunile de 1440p, care se vindeau cu mult decât o mie de dolari, costă acum jumătate sau mai puțin această sumă.

Cele mai bune monitoare ieftine de 144Hz pentru jocuri 2020

Există mai multe opțiuni bune, dar acestea sunt alegerile noastre privind cele mai bune, în funcție de rezultatele testelor lor și de performanța de gaming:

AOC G2460PF

Monitor AOC G2460PF.

AOC G2460PF a fost unul dintre preferințele noastre constante, de-a lungul anilor, datorită prețului său scăzut, dar și datorită caracteristicilor sale excelente. Acest model oferă un ecran TN rapid, care redă foarte bine mișcarea, ceea ce-ți permite să te concentrezi pe luptele intense din jocul preferat. Acest model este unul dintre puținele care oferă o ergonomie completă la acest preț, ceea ce-i conferă o valoare excelentă pe piață.

De asemenea, ne place controlul calității de pe AOC G2460PF, pe care unii se așteptau să o găsească a fi slabă, deoarece modelul nu este oferit de primele trei branduri de pe piață. Acest model nu este cel mai rapid și nici nu are cele mai vii culori dintre cele disponibile, dar performanțele bune și prețul redus compensează pe deplin aceste deficiențe.

Verifică preț AOC G2460PF aici!

MSI MAG24C

Monitor MSI MAG24C.

MSI MAG241C este o opțiune ispititoare, oferită de un brand bine-cunoscut în gaming. Acest model oferă un ecran VA curbat, care are proprietăți imersive, alături de niveluri de contrast și vibrație greu de egalat. În plus, totul este oferit la prețul de 200 USD, preț la care, de obicei, sunt oferite variante bazate pe TN.

MSI MAG241C este ideal dacă preferi jocuri cu imagini care-ți captează ochii, cu tonuri adânci de gri și negru. Până acum, monitoarele vândute la acest preț ofereau o acoperire sRGB scăzută și o reprezentare neclară a culorilor, dar MSI a mizat pe tehnologia VA și a reușit să schimbe această percepție, oferind-o și la un preț rezonabil. Acest model este disponibil în mai multe dimensiuni, așadar poți face orice fel de setări dorești.

Verifică preț MSI MAG24C aici!

Acer XF240

Monitor Acer XF240.

Seria de monitoare pentru jocuri Acer XF240 există de ceva vreme, dar succesul acesteia se datorează performanței sale fantastice, mai degrabă decât longevității sale. Acest model are una dintre cele mai bune calități a imaginii din această serie, în ciuda faptului că este unul dintre monitoarele ieftine de 144Hz pentru gaming, oferite de un brand de top. Acest model are, de asemenea, un suport complet reglabil, de calitate excelentă, așadar ar trebui să reziste destul de mult timp.

De-a lungul timpului, Acer XG240 a fost testat de foarte mulți jucători E-Sports. Acest model este considerat ca fiind piatra de temelie a monitoarelor de gaming oferite de acest producător, ceea ce înseamnă că vei obține cea mai bună valoare pentru banii tăi.

Verifică preț Acer XF240 aici!

Dell D2719HGF

Monitor Dell D2719HGF.

Dell D2719HGF ne-a uimit cu prețul său redus, care costa cu aproximativ treizeci până la cincizeci de dolari mai puțin decât monitoarele de 24 inch de pe piață. Acest model este excelent dacă vrei un ecran mai mare pentru jocuri competiționale sau dacă vrei să te relaxezi în timp ce te uiți la un film. Dell D2719HGF nu oferă o mulțime de funcții suplimentare sau un design tip gaming, dar valoarea sa este greu să fie depășită, având în vedere și faptul că provine de la un brand de renume.

O altă caracteristică care ne place la acest monitor este rama sa foarte subțire, care-i permite să fie așezat aproape oriunde. Chiar dacă acest model oferă doar ajustarea înclinării, gândind că ai cumpărat acest model atât de ieftin, poți să-ți cumperi un suport VESA premium.

Designul fără ramă este un bonus extraordinar, mai ales că poți să cumperi trei astfel de monitoare pentru a avea o vedere surround, având în vedere și prețul atât de accesibil.

Verifică preț Dell D2719HGF aici!

ViewSonic XG2401

Monitor ViewSonic XG2401.

ViewSonic XG2401 este considerat drept unul dintre puținele monitoare care oferă o calitate a culorilor apropiată de cea IPS, pe piața monitoarelor TN ieftine de 144Hz pentru jocuri. Acest model redă culorile mult mai precis și mai clar decât concurenții săi, iar calitatea carcasei și designul său a surprins mulți recenzori. De asemenea, este mai receptiv decât unele dintre opțiunile din această categorie, astfel încât întârzierile și imaginile desincronizate apar foarte rar, în timpul jocurilor.

În plus, de asemenea, nu are nici un aspect foarte agresiv, ceea ce a făcut să fie o alegere populară pentru jucătorii care s-au săturat de estetica de gaming și care, într-un fel, nu arătau foarte bine pe orice birouri.

Acest model a rămas cel mai mult timp la un preț de aproximativ 1300 RON, datorită acestor caracteristici, dar acum se vinde cu un preț semnificativ mai mic, deoarece modelele mai noi merită, de asemenea, prețurile solicitate.

Verifică preț ViewSonic XG2401 aici!

Acer VG271

Monitor Acer VG271.

Nu prea există monitoare ieftine de 144Hz cu IPS pentru gaming, dar Acer VG271 este o excepție. Acest model are un ecran IPS cu culori precise, având o calitate tip prosumator, având și o performanță receptivă, de primă mână. Considerăm că este o opțiune potrivită pentru jocuri și grafică sau lucrări de editare, ceea ce este propriu produselor premium.

Acer VG271 este construit pentru a impresiona, având un ecran fără rame, cu un design care a ajuns la maturitate. Acest model nu oferă o ergonomie completă, cum este Asus VG279Q, care este mai scump, dar calitatea carcasei și fiabilitatea sunt aproape similare cu ale acestuia din urmă. Combinația de negru mat și roșu este atractivă pentru gameri, însă nu este una atemporală, în schimb montarea pe suport VESA va rezolva această problemă.

Verifică preț Acer VG271 aici!

Concluzii despre monitoarele ieftine de 144Hz pentru jocuri

Dacă ai strâns bani pentru a cumpăra un monitor care să se potrivească cu platforma ta, acum este momentul să acționezi. Aceste monitoare ieftine de 144Hz pentru jocuri nu au fost niciodată mai accesibile, însă va trece ceva timp până vom vedea că prețurile încep să scadă. Acum te poți bucura de imagini rapide și fără probleme în timpul jocurilor, la un preț pe care companiile îl solicitau pentru un display de 60Hz.

Poți, de asemenea, să faci click pe linkurile de mai sus dacă vrei să citești recomandările noastre pentru monitorizarea jocurilor de 144Hz. Datele lor tehnice pot fi găsite pe internet, iar majoritatea valorează mai mult decât SRP-ul respectiv.

Citește și:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Spune-ți părerea:

Abonare Newsletter

Fii primul care află despre ultimele lucruri pe care le recomandăm.