Cele mai bune monitoare pentru Xbox One X 4K HDR

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Birou cu monitor, tastatura, mouse, casti si consola Xbox.
Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Xbox One X își depășește concurența oferind un port HDR 4K nativ și alte funcții speciale pentru monitoarele noastre de gaming. Există televizoare HDR excelente pe piață, însă un monitor pentru PC este mult mai potrivit, datorită latenței sale mai scăzute pentru jocuri cu ritm rapid, precum Overwatch și Duality.

Construirea unui battlestation compus dintr-un PC și Xbox One X este mai ușor cu un monitor de jocuri, plus că alegerea acestei variante îți economisește bani, energie și spațiu. Aceste monitoare sunt de viitor și vor rezista la actualizări ale sistemului Xbox.

Este ușor să alegi un monitor pentru Xbox One, atâta timp cât produsul îndeplinește câteva criterii simple. Utilizatorii nu vor avea nevoie de nimic fantezist, decât dacă vor dori să se bucure de beneficiile complete ale tehnologiei HDR sau să se sincronizeze cu un GPU Nvidia sau AMD, pentru propriile soluții de adaptare sincronizată.

Atâta timp cât modelul selectat include un slot HDMI 2.0a compatibil cu HDCP 2.2, te poți bucura de jocuri 4K HDR și streaming pe Xbox One X.

Cele mai bune monitoare pentru Xbox One X

LG 27UK650 – Cel mai bun monitor 4K cu culori precise pentru Xbox One X

Monitor LG 27UK650.

LG 27UK650 este monitorul nostru preferat 4K IPS, cu preț sub 2000 RON, pentru calitatea și fiabilitatea sa superioară.

Produsul dispune de un ecran IPS foarte precis, care îl face ideal pentru stațiile de editare foto/video, de exemplu. Este completat și de performanțe excelente pentru jocuri, ceea ce asigură că ambele categorii de utilizatori vor aprecia produsul.

Verifică preț LG 27UK650 aici!

Philips 276E8VJSB – Cel mai ieftin monitor 4K pentru Xbox One X

Monitor Philips 276E8VJSB.

Philips 276E8VJSB este cel mai ieftin monitor 4K pe care îl putem recomanda pentru Xbox One X, datorită valorii sale incredibile.

Monitorul are un ecran IPS care redă fidel culorile, având claritate și calitate, permițând acestui model să ajungă într-o gamă de produse care depășește cu mult prețul său. De asemenea, monitorul este receptiv și are un design atrăgător, ceea ce-l face să aibă un raport excelent calitate-preț.

Verifică preț Philips 276E8VJSB aici!

Samsung U32J590 – Monitor accesibil -4K de 32 inch pentru divertisment

Monitor Samsung U32J590.

Samsung U32J590 este un monitor 4K ușor de utilizat, cu o diagonală egală cu cea ideală, de 32 inch, special gândită pentru jocuri sau filme în UHD. Monitorul elimină funcțiile mai puțin importante, pentru a reduce cât mai mult posibil prețul, fără însă a sacrifica calitatea imaginii.

Acest model este capabil de o profunzime excelentă, datorită contrastului foarte bun și vibrației sale, iar datorită latenței sale scăzute este ideal pentru hobby-ul nostru preferat, anume jocurile.

Verifică preț Samsung U32J590 aici!

MSI MAG321CURV – Monitor curbat 4K pentru jocuri pe Xbox

Monitor MSI MAG321CURV.

BenQ PD3200U este cea mai bună opțiune pentru profesioniștii care doresc un monitor de încredere pentru CAD și lucrări grafice și jocuri pe Xbox One X în timpul liber.

Acest monitor de 32 inch oferă o acoperire completă și precisă a gamelor de culori, dar și mai multe filtre utile pentru diferite activități. Acest monitor flexibil și rezistent nu este destinat jocurilor, dar este un candidat excelent pentru aceasta, datorită clarității imaginilor și întârzierii input-ului mici, de doar 11 ms.

Verifică preț MSI MAG321CURV aici!

Asus VP28UQG – Monitor de jocuri 4K la preț accesibil pentru Xbox One X și PC

Monitor Asus VP28UQG.

La ora actuală, Asus VP28UQG este unul dintre cele mai vândute monitoare de gaming de pe piață, datorită accesibilității sale care nu face compromisuri în punctele esențiale.

Ecranul TN este foarte potrivit pentru jocuri competiționale, cum ar fi Apex Legends sau Fortnite, care conțin lupte intense și secvențe rapide. Nu are unghiuri de vizualizare sau culori vii, la fel ca ecranele IPS, dar timpul de răspuns rapid al pixelilor conduce la o redare mult mai bună a mișcărilor.

Verifică preț Asus VP27UQG aici!

LG 32UD59-W – Monitor pentru jocuri IPS 4K pentru Xbox One X și PC, la preț accesibil

Monitor LG 32UD59-W.

LG 32UD59-W este una dintre cele mai ieftine opțiuni 4K disponibile, care oferă un ecran IPS clar, cu o acoperire extinsă a gamelor și o acuratețe acceptabilă a culorilor.

Monitorul este suficient de bun pentru sarcinile de editare obișnuite, dar devine de neînlocuit atunci când îl utilizezi pentru divertisment, cum ar fi jocurile imersive. Primești un ecran care este comparabil, ca dimensiune, cu cel al TV-urilor, ceea ce-ți va permite să te bucuri de titluri excepționale, cum ar fi Far Cry 5 sau The Witcher 3.

Verifică preț LG 32UD59-W aici!

Dell U3219Q – Monitor Premium 4K cu USB-C pentru lucru și jocuri

Monitor Dell U3219Q.

Acesta este un monitor 4K sofisticat care oferă o calitate excelentă a imaginii pentru nevoi profesionale sau jocuri UHD. Acest monitor premium elegant este echipat cu opțiuni de conectivitate avansate, cum ar fi USB-C, ceea ce îl face o alegere perfectă pentru un display all-in-one.

Monitorul IPS are două lucruri care-l fac special: calitatea și calibrarea sa din fabrică, care sunt greu de depășit. De aceea, acest monitor este o alegere de top pentru utilizatorii meticuloși, care doresc tot ce este mai bun pentru configurațiile lor de editare/gaming.

Verifică preț Dell U3219Q aici!

Monitoare HDR pentru Xbox One X

Monitoarele HDR de-abia încep să apară pe piață, dar deja există câteva opțiuni care sunt potrivite pentru Xbox One X. Aceste produse sunt cele mai bune variante pentru maximizarea capacitățile lui Xbox One X, dar ele implică unele compromisuri și pot fi foarte scumpe. Totuși, există destule motive pentru a alege acest tip de monitor, în locul unui HDR TV, printre care latența redusă și funcționalitatea mixtă.

Samsung C32HG70 – Monitor HDR de gaming excelent pentru jocurile de Xbox One X și PC

Monitor Samsung C32HG70.

Samsung C32HG70 este un monitor curbat pentru jocuri, cu viteze de răspuns amețitoare și HDR funcțional și emulație HDR exclusivă, datorită specificațiilor sale.

Acest monitor de gaming echipat cu Quantum Dot este disponibil doar în varianta QHD, dar Xbox One X acceptă nativ jocuri la 2560 x 1440, astfel încât nu vei avea probleme. Alege acest ecran uimitor pentru jocuri dacă dorești 144Hz și FreeSync pentru PC și îmbunătățiri HDR pentru jocurile de consolă.

Verifică preț Samsung C32HG70 aici!

Asus XG438Q – 4K 120Hz LFGD cu FreeSync și HDR

Monitor Asus XG438Q.

Asus XG438Q este un alt monitor de top, cu 4K 120Hz, cu un ecran de dimensiuni comparabile cu ale unui TV, care-ți va cuceri simțurile vizuale, chiar dacă vei sta la o distanță considerabilă față de el.

Ecranul VA al monitorului oferă imagini de calitate superioară, datorită contrastului mare și culorilor vibrante. Designul de gaming al lui XG438Q este, de asemenea, unul dintre cele mai atractive din întreaga piață, de la iluminatul RGB, la marginile ascuțite și la proiectorul său cu logo-ul ROG.

Verifică preț Asus XG438Q aici!

Asus CG32UQ – Cel mai bun monitor 4K pentru console

Monitor Asus CG32UQ.

Asus CG32UQ este proiectat pentru a fi un monitor dedicat jocurilor de consolă, începând cu designul său și terminând cu funcționalitățile sale.

Produsul include docuri de control integrate și boxe puternice, împreună cu iluminarea RGB, care are și rol de lumină ambientală, pentru a-ți proteja ochii. În plus, cireașa de pe tort este superbul ecran 4K de 32 inch, care o calitate excelentă a imaginii și performanțe decente HDR, care-ți vor aduce la viață jocurile preferate.

Verifică preț Asus CG32UQ aici!

Philips 436M6VBPAB – Cel mai bun monitor HDR pentru jocuri pe consolă

Monitor Philips 436M6VBPAB.

Philips 436M6VBPAB a fost gândit pentru a fi cel mai bun monitor pentru jocuri pe consolă în HDR 4K.

Acoperirea masivă a gamei de culori a ecranului și luminozitatea maximă de 1000 cd/m2 afișează cu o fidelitate fantastică culorile și prospețimea acestora, pentru jocurile compatibile cu HDR.

Ecranul, care are dimensiuni similare cu ale unui TV, este, de asemenea, echipat cu iluminarea Momentum lansată de acest brand, ceea ce oferă ecranului o aură ce maximizează efectele vizuale.

Verifică preț Philips 436M6VBPAB aici!

Acer XV273K – Cel mai accesibil monitor pentru jocuri de 144Hz 4K cu Display HDR 400

Monitor Acer XV273K.

Acer XV273K este cea mai bună și cea mai practică opțiune, la ora actuală, dacă ai un PC extrem de bun și un Xbox One X.

Ecranul IPS de 4K 144Hz al monitorului are o calitate impresionantă și o capacitate de reacție fantastică, ceea ce creează o componentă extraordinară în configurația ta de gaming. Monitorul aparține segmentului FreeSync, dar este, de asemenea, unul dintre monitoarele compatibile cu G-Sync, disponibile la ora actuală.

Verifică preț Acer XV273K aici!

BenQ EW3270U – Monitor 4K HDR pentru Xbox One X și PC special conceput pentru divertisment

Monitor BenQ EW3270U.

BenQ EW3270U este o opțiune excelentă dacă dorești un monitor 4K care să se încadreze perfect în segmentul pentru divertisment și jocuri. Ecranul VA al dispozitivului oferă nivele excelente de contrast și de culoare, care ajută la redarea îmbunătățirilor prezentate de imaginile HDR.

Funcția HDR a lui EW3270U este limitată la emulație, însă trebuie să cumperi monitorul dacă joci o mulțime de jocuri Xbox One X sau PC, compatibile cu HDR.

Verifică preț BenQ EW3270U aici!

Dell S2719DC – Monitor IPS 1440p cu DisplayHDR 600 și USB-C

Monitor Dell S2719DC.

Dell S2719DC este un monitor InfinityEdge realizat foarte frumos, care funcționează bine cu MacBook-uri cu USB-C și platforme de jocuri, cum ar fi Xbox One X.

Ecranul IPS oferă o calitate bună a imaginii, chiar pe setările din fabrică, în timp ce capacitățile sale DisplayHDR 600 oferă încă și mai multă plăcere simțurilor tale vizuale.

Este una dintre cele mai ieftine opțiuni pe care le poți alege, dacă ai nevoie de un monitor cu utilizare mixtă, cu claritate fantastică și compatibilitate HDR, potrivit pentru toate tipurile de utilizare.

Verifică preț Dell S2719DC aici!

Asus PG27UQ – Cel mai bun monitor 4K HDR pentru gaming

Monitor Asus PG27UQ.

Asus PG27UQ este un ecran HDR G-Sync, dar este una dintre cele mai bune reprezentări ale monitoarelor LCD HDR, care nu au limitări.

Puterea maximă de 1000 cd/m2 a unității sale FALD funcționează excelent cu panoul IPS compatibil DCI-P3, pentru imagini clare și precise. De asemenea, este un monitor 4K 144Hz, așadar este o alegere excelentă, dacă ai un computer de gaming puternic, lângă un Xbox One X.

Verifică preț Asus PG27UQ aici!

Acer CG437K – Monitor 4K 144Hz HDR 1000 pentru gaming

Monitor Acer CG437K.

Acer CG437K este un uimitor monitor de 43 inch, cu specificații fantastice, cum ar fi un fundal capabil de 1000 cd/m2, care oferă performanțe HDR de top.

Ceea ce ne place, în mod deosebit, la acest monitor este că nu trebuie să-l calibrezi, pentru a obține o calitate excelentă a imaginii, ci doar să ajustezi luminozitatea și să activezi manual modul HDR. Funcționarea sa 4K 144Hz este rezervată doar pentru calculatoare dar, pe de altă parte, este încă unul dintre cele mai puternice monitoare 4K pentru Xbox One X.

Verifică preț Acer CG437K aici!

HP Omen X Emperium – Monitor Ultimate 4K LED pentru gaming

Monitor HP Omen X Emperium.

HP Omen X Emperium este superlativul monitoarelor pentru jocuri, pe care-l poți cumpăra pentru stația ta de gaming, formată din PC și console 4K, cum ar fi Xbox One X.

Ecranul LED de 65 inch oferă culori explozive și contrast infinit, astfel încât să te poți bucura, fără nici o problemă, de jocurile tale în 4K HDR. Acest model este echipat cu dotări la nivel de vârf de gamă, cum ar fi un soundbar puternic, care îl face o piesă fantastică pentru divertismentul de acasă.

Verifică preț HP Omen X Emperium aici!

Notă: Monitoarele de jocuri sunt o alegere excelentă pentru Xbox One X, datorită avantajelor lor față de un televizor obișnuit. Întârzierea input-ului mai mică, aspectul imaginii care poate fi ajustat, precum și versatilitatea se combină pentru a crea un produs eficient, care nu sacrifică performanța, astfel încât nu apar probleme în timpul sesiunilor de jocuri pe consolă.

Există o mulțime de opțiuni, printre modelele obișnuite 4K, dar dacă compatibilitatea HDR este prioritară, atunci va trebui să plătești un preț adițional semnificativ.

Citește și:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Spune-ți părerea:

Abonare Newsletter

Fii primul care află despre ultimele lucruri pe care le recomandăm.