Cele mai bune monitoare USB-C pentru MacBook Pro și Windows PC

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Mufa USB-C iesind agatata de un monitor.
Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Piața este plină de monitoare USB-C pentru utilizatorii de PC-uri MacBook Pro și Windows, deoarece aproape toate mărcile de calculator utilizează acest standard în produsele lor. Monitoarele acestea noi sunt mai eficiente, întrucât economisesc timp și spațiu. USB-C este o soluție care unifică semnalul video, alimentarea și transferul de date, ceea ce le face foarte căutate pentru utilizarea în business și pentru creativitate profesională.

Transmiterea de energie și de semnal prin cablu funcționează în ambele sensuri, ceea ce îmbunătățește o dată în plus experiența utilizatorului. Conexiunea prin USB-C de la monitor încarcă laptop-uri, cum ar fi un MacBook Pro, însă trimite și semnalul video și de date dinspre acesta. Astfel, monitorul USB-C devine un docking pentru laptopul tău, eliberând spațiul și oferind o conectivitate mai bună, atunci când lucrezi acasă sau la birou.

Nu este cazul să mai cauți, dacă ești convins că upgrade-ul la monitor este cel mai bun pas pe care-l poți face pentru a-ți îmbunătăți stația de lucru și confortul oferit de aceasta. Aici listăm cele mai bune monitoare USB-C pentru PC-uri cu MacBook Pro și Windows pe care le poți cumpăra anul acesta, în așa fel încât să economisești timp și să obții cel mai bun dispozitiv pentru banii tăi.

Philips 346B1C – Monitor ultra-accesibil USB-C Ultrawide 100Hz

Monitor Philips 346B1C.

Philips 346B1C este unul dintre cele mai accesibile monitoare USB-C pentru MacBook Pro și Windows pe care le-am testat până acum.

Ecranul VA curbat oferă o calitate excelentă a culorilor și imagini cursive, iar sursa de 90 wați USB-C participă la încărcarea laptopului tău premium. În afara prețului, la Philips 356B1C ne-a plăcut foarte mult funcționalitatea Smart Uniformity, care netezește imperfecțiunile imaginilor.

Verifică preț Philips 346B1C aici!

BenQ PD2720U – Cel mai bun monitor 4K Thunderbolt 3 pentru editare

Monitor BenQ PD2720U.

BenQ PD2720U este un monitor nou și îmbunătățit PhotoVue, care oferă o afișare precisă a culorilor, datorită unui proces unic de calibrare. Ecranul proaspăt și luminos tip IPS este ideal pentru procesare foto și video datorită funcționalității AQColor a lui BenQ, care se bazează pe standardele industriei. BenQ PD2720U oferă două porturi Thunderbolt 3, însă doar cel primar poate să încarce și să recepționeze date de la laptop-uri, prin USB-C.

Verifică preț BenQ PD2720U aici!

LG 24MD4KL-B Ultrafine 4K – Cel mai bun monitor Thunderbolt 3 pentru MacBook Pro

Monitor LG 24MD4KL-B Ultrafine 4K.

LG 24MD4KL-B, cunoscut și sub numele de Ultrafine 4K,este un produs îmbunătățit, care a fost realizat prin parteneriatul dintre Apple și LG, care-și propune să creeze display-uri de excepție.

Ecranul IPS extrem de precis oferă o imagine de excepție, user-ul beneficiind de un ecran extrem de precis, comparabil cu display-urile Retina. LG 24MD4KL-B poate fi utilizat doar ca un monitor tip USB-C pentru MacBook Pro și Windows, așadar are doar un singur port Thunderbolt 3 pentru video, în rest nimic.

Verifică preț LG 24MD4KL-B Ultrafine 4K aici!

Dell P2719HC – Monitor accesibil pentru MacBook Pro și Windows PC de 1080p

Monitor Dell P2719HC.

Acesta este recomandarea noastră, dacă dorești un monitor de nivel începător pentru acasă sau serviciu. Carcasa pare a fi bunsiness, fiind și robustă, iar ecranul IPS extrem de precis oferă o calitate excelentă a culorilor, care poate rivaliza cea oferită de competitorii care sunt mult mai scumpi. Dell P2719HC poate oferi doar un ecran Full HD și 65 Watt pentru încărcare, dar este unul dintre cele mai fiabile monitoare din listă.

Verifică preț Dell P2719HC aici!

HP Z27 – Monitor USB-C Premium 4K pentru business

Monitor HP Z27.

HP Z27 este un monitor atractiv și sofisticat 4K USB-C , conceput pentru mediul business și executive. Dispozitivul are o carcasă metalică cu design atractiv, iar splendidul ecran 4K IPS este foarte precis, chiar cu setările din fabrică. HP Z27 are o sumedenie de porturi de conectare, care completează portul USB-C, fiind proiectat să susțină un HP mini PC fără a consuma spațiu în plus.

Verifică preț HP Z27 aici!

Razer Raptor – Cel mai bun monitor USB-C pentru gaming

Monitor Razer Raptor.

Razer Raptor este un monitor de 144Hz 1440p pentru gaming cu performanțe excelente și un design unic, revoluționar. Specificațiile monitoarelor sunt făcute mai mult pentru gaming competițional sau design, dar imaginile sunt încă suficient de precise și de clare pentru orice alte activități zilnice. În plus, Razer Raptor integrează conexiunile și este foarte ușor de accesat, oferind și un port USB-C.

Verifică preț Razer Raptor aici!

Asus PA34VC – Cel mai bun monitor Ultrawide cu USB-C pentru editare

Monitor Asus PA34VC.

Asus PA34VC este un monitor ultrawide calibrat din fabrică, care oferă o excelentă calitate și acuratețe a imaginii. Acest lucru este nemaipomenit pentru editare foto și video, iar rata de refresh de 100 Hz implică faptul că imaginile se vor vedea cursiv. Asus PA34VC poate să ofere și conectivitate Thunderbolt 3, întrucât are porturi duale USB-C, care vor fi de mare ajutor la studiourile care folosesc mai multe aparate.

Verifică preț Asus PA34VC aici!

LG 27UK850 – Cel mai bun monitor cu USB-C, în general

Monitor LG 27UK850.

LG 27UK850 este un model care are deja discount, dar oferă, în continuare, foarte performanțe fantastice. Ecranul 4K IPS oferă o calitate excelentă, iar portul USB-C oferă o conectivitate fără probleme cu laptop-uri MacBook și Windows. Sursa de 60 Watt nu va fi suficientă pentru ca să încarce majoritatea calculatoarelor mai puternice, dar performanțele deosebite de la aproape toate capitolele îl fac să-și merite banii.

Verifică preț LG 27UK850 aici!

BenQ SW270C – Cel mai bun monitor 1440p cu USB-C pentru calculatoare MacBook Pro și Windows

Monitor BenQ SW270C.

BenQ SW270C este unul dintre monitoarele preferate de noi pentru editare foto, datorită acurateței sale deosebite, care face de prisos o nouă calibrare. Aparatul dispune de toate funcționalitățile, cum ar fi HotkeyPuck G2 și zona de calibrare, care vor îmbunătăți confortul și vor crește fiabilitatea aparatului. Portul USB-C, care oferă și DP Alt Mode, este cireașa de pe tort pentru că, astfel, BenQ SW270C este mai căutat față de modelul anterior SW2700PT, al cărui succesor este.

Verifică preț BenQ SW270C aici!

Dell U3219Q – Cel mai bun monitor mare 4K cu USB-C pentru calculatoare MacBook Pro și Windows

Monitor Dell U3219Q.

Acesta este un monitor mare, de 32 inch, cu ecran 4K IPS, care este mai confortabil de privit și mai ușor de utilizat. Ecranul garantează  performanță bună în privința clarității și calității imaginii, în timp ce conectorul USB-C crește utilitatea monitorului, care devine un docking station cu ecran. Dell U3219Q are un design excelent și o carcasă rezistentă, așa că va rezista la câteva upgrade-uri succesive de laptop-uri cu USB-C.

Verifică preț Dell U3219Q aici!

Asus PA32UC – Cel mai bun monitor 1000 4K cu USB-C

Monitor Asus PA32UC.

Asus PA32UC este regele monitoarelor premium HDR profesionale, având are un ecran care te va lăsa cu gura căscată și o zonă cu 384 direct LED. Acest monitor certificat ProArt HDR 1000 poate să acopere o întreagă gamă de culori, cu o acuratețe necesară în editarea profesională a proiectelor. Funcția HDR a lui Asus PA32UC îți va crește experiența de vizualizare, fie că este pentru lucru sau pentru distracție.

Verifică preț Asus PA32UC aici!


Citește și:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Spune-ți părerea:

Abonare Newsletter

Fii primul care află despre ultimele lucruri pe care le recomandăm.