Cele mai bune suporturi pentru monitor

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Setup gaming cu patru monitoare.
Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Găsirea suportului adecvat pentru monitor îți îmbunătățește semnificativ calitatea activității pe computer. Majoritatea suporturilor standard nu sunt suficient de bune, din punct de vedere ergonomic și pot să-ți dăuneze spatelui și gâtului, pe termen lung. Nu vrei așa ceva.

Produsele recomandate de noi în acest articol sunt toate de pe Amazon. Știm ca este complicat de adus la noi în țară un produs din SUA dar din nefericire oferta pentru suporturi de monitor de la noi este extrem de slabă și de calitate cel puțin îndoielnică.

Care sunt factorii importanți de luat în considerare atunci când alegi un suport pentru monitor?

  • Flexibilitate – Dacă doresc să mă mișc spre dreapta, spre stânga sau în altă direcție, pot să realizez reglajele acestea, cu ușurință?
  • Forța și durabilitatea – Poate susține greutăți mari, dacă este nevoie?
  • Design și material – Chiar dacă este flexibil și rezistent, nimeni nu vrea să aibă în casă un obiect urât. Materialul ar trebui să fie de primă calitate, întrucât aceasta implică rezistența suportului.

Mai jos este prezentat un ghid complet, aprofundat, menit să te ajute să alegi suportul perfect pentru monitor, în funcție de nevoile tale. L-am împărțit în patru secțiuni generale și vom avea o atenție deosebită monitoarelor compatibile cu standardele VESA (Standardele VESA reprezintă o suită de standarde definite de Video Electronics Standards Association). Brațele, mânerele și suporturile din acest ghid vor fi utilizate în mod intermitent cu suporturile monitoarelor, deoarece au aceeași funcție, chiar dacă sunt produse diferite. 

Suporturi pentru un singur monitor

Suportul Ergotech Freedom Arm – Alegerea noastră

Suport Ergotech Freedom Arm cu monitor.

La acest preț, nu poți găsi un suport pentru monitor la fel de flexibil și la fel de ușor de utilizat ca Ergotech Freedom Arm. Este extrem de rezistent și are doar componente principale, de aceea este foarte ușor de instalat.

Freedom Arm este un suport de tip clemă, ceea ce înseamnă că nu va trebui să dai găuri în birou. Trebuie doar să strângi clema de pe birou, cu ajutorul butonului rezistent, care-l poate prinde de birouri cuprinse între 5 mm și 55 mm.

Nu trebuie să-ți faci griji pentru că Freedom Arm ar putea să lase urme pe birou, deoarece prinderea de sus este cauciucată, iar cea de jos are spumă, ceea ce înseamnă că nimic rău nu se poate întâmpla.

Designul este minimalist, iar aspectul argintiu metalic se potrivește bine în orice birou. Este compatibil cu monitoarele MAC și PC, având și compatibilitatea VESA asigurată. Flexibilitatea produsului este remarcabilă, permițând rotiri complete de 360 ​​de grade și înclinări în sus, respectiv în jos, la 90 de grade și, respectiv, 45 de grade.

Verifică preț Ergotech Freedom Arm aici!

Suportul Amazon Basics Single Monitor Display Mounting Arm

Suport monitor Amazon Basics Single Monitor Display Mounting Arm.

În timp ce Ergotech Freedom Arm este compatibil doar cu monitoarele de 27 inch sau mai mici, Amazon Basics Single Monitor Display Mounting Arm poate susține monitoarele de 32 inch, cu o greutate de până la 11 kg. Configurarea este extrem de ușoară, iar ajustarea este, de asemenea, fără efort.

Prețul este accesibil și, având în vedere performanța și fiabilitatea sa deosebite, acest suport este o ofertă excelentă. Cel mai interesantă caracteristică a lui Amazon Basics Single Monitor Display Mounting Arm este că îți permite să-l poziționezi chiar mai jos decât suportul de prindere. Iar faptul că poți ridica ecranul îți oferă mai mult spațiu de lucru. Destul de util, nu?

Verifică preț Amazon Basics Single Monitor Display Mounting Arm aici!

Stand monitor Satechi F3 Smart

Stand monitor Satechi F3 Smart cu un monitor Apple pe el.

Chiar dacă are un design minimalist, suportul de monitor Satechi F3 Smart se potrivește cu orice birou. Nu trebuie să fii foarte priceput la tehnică pentru a-l monta: Pune-i picioarele, conectează cablul USB la computer și deja-l poți folosi! Cele două înălțimi prestabilite susțin monitorul astfel încât acesta să fie la nivelul ochilor, reducând oboseala ochilor și a gâtului.

Suportul oferă porturi pentru căști/microfon în față și încă patru porturi USB. Atragem atenția că suportul nu este la fel de rezistent fără picioarele sale, așa că asigură-te că folosești picioarele de aluminiu, ceea ce permite suportului să susțină greutăți de până la 10 kg, fără nicio problemă. Datorită formei sale, poți depozita pe suport orice dorești – notebook-uri, bilețele, multiple cabluri și chiar tastatura, atunci când nu o folosești.

Verifică preț Satechi F3 Smart aici!

Suportul pentru birou cu un braț Ergotron LX

Suport monitor Ergotron LX cu monitor atasat.

Variantele enumerate mai sus, cum ar fi Amazon Basics Display Mounting Arm, sunt deja suficient de fiabile și de rezistente, pentru orice utilizator. Totuși, dacă ai un sistem ultra-modern și un monitor nou-nouț, este posibil să vrei să ai și un suport premium la el, pentru se potrivi aceste dispozitive și pentru a beneficia de funcționalități suplimentare.

Ergotron LX Single Arm funcționează aproape la fel ca Amazon Basics, cu aceleași tipuri de mișcări și ajustări, construcție metalică solidă și calitate ridicată, dar are un design mai atrăgător. Brațele sunt din aluminiu lucios, având un aspect curat și atractiv, care va rezista la coroziune mult mai bine decât metalele.

Acest suport va rezista chiar mai mult decât o va face sistemul tău, întrucât a fost testat la peste 10.000 de reglări, pentru ca să-l poți folosi mulți ani de zile, fără probleme. Acest model costă puțin mai mult decât alte opțiuni, dar poți să-l utilizezi o viață și are garanție de 10 ani, astfel încât să-l poți utiliza la mai multe sisteme.

Verifică preț Ergotron LX aici!

Suportul reglabil pentru birou Loctek Adjustable Desk Mount (D7L)

Suport monitor Loctek Adjustable Desk Mount (D7L)

Există clienți care doresc să utilizeze ecrane wide și, din fericire, există un suport, care-ți permite să folosești fără probleme chiar și monitoare de 32 inch. Unul dintre ele (și, probabil, cel mai bun) este Loctek Adjustable Desk Mount (D7L).

Cheia pentru instalarea suportului reglabil Loctek este să urmărești, cu atenție, manualul. Este foarte rezistent, iar suporturile VESA pot susține monitoare care cântăresc până la 15 kg și chiar până la 34 inch! 

De fapt, suportul este conceput pentru monitoarele cu ecran lat. Alte două caracteristici uimitoare ale produsului sunt: sistemul de stocare a cablurilor, care le face, practic, invizibile. La fel de impresionant este și faptul că beneficiezi de aceeași flexibilitate, chiar dacă poate susține monitoare de 34 de inch. Având un preț de aproximativ 700 RON, totuși, va trebui să plătești puțin mai mult întrucât dorești să ai un ecran wide.

Verifică preț Loctek Adjustable Desk Mount (D7L) aici!

Stand pentru monitor Lorell

Stand monitor Lorrell.

Suportul pentru monitor Lorell este un produs atât accesibil, cât și durabil pentru utilizatorii care au nevoie să așeze monitorul la înălțime, dar doresc și spațiu de depozitare suplimentar pentru birotică, inclusiv pentru pixuri și stilouri.

Acest produs, construit din tuburi de aluminiu foarte rezistente și dintr-o plasă cu ochiuri, are un aspect elegant și modern. Baza sa de 50 cm pe 30 cm va susține monitorul printr-un suport, iar în sertarul suplimentar poți păstra telefoane, caiete și pixuri. Există, de asemenea, compartimente laterale în care poți strecura unele dintre obiectele mai mici, de care ai nevoie atunci când lucrezi sau te joci.

Verifică preț stand monitor Lorell aici!

Suportul de monitor Royal Craftwood

Stand din lemn pentru monitor Royal Craftwood.

Materialul și textura din bambus a lui Royal Craftwood dau o tentă naturală și de simplitate biroului, făcându-l și funcțional, în același timp. Acest suport adaugă 3,5 centimetri la înălțimea monitoarelor, dar caracteristica distinctivă, care ne place în mod deosebit, este textura sa.

Poți așeza cești, pahare, telefoane sau orice ai nevoie să ții în apropiere, în timp ce te joci sau lucrezi. Acest suport poate susține până la 45 de kilograme, în plus, dacă dorești, o poți folosi și ca suport pentru tablete. Suportul Royal Craftwood pentru monitoare este confecționat 100% din materiale ecologice, astfel încât cumpărarea acestui produs nu dăunează mediului.

Verifică preț Royal Craftwood aici!

Suporturi pentru două monitoare

Înainte de a trece să descriem produsele, hai să răspundem mai întâi la o întrebare importantă: Chiar ai nevoie de o configurație cu două monitoare? Dacă încă nu ai încercat, nu vă de ce n-ai face-o. Potențialul de maximizare a eficienței și productivității ar putea să merite să încerci.

În fapt, un studiu realizat de Universitatea din Utah și NEC sugerează o creștere de 10% a productivității și o scădere cu 20% a erorilor, la persoanele care folosesc mai multe monitoare. La început, pentru a lucra pe suporturi cu două monitoare, este nevoie de o mici ajustări, însă, în timp, comoditatea oferită de o astfel de aranjare va fi semnificativă. De obicei, persoanele care s-au învățat să lucreze cu mai multe monitoare nu se mai întorc niciodată să folosească doar unul singur.

Suportul Techorbits Dual Monitor

Suport pentru doua monitoare Techorbits Dual Monitor.

Suportul Techorbits Dual Monitor este unul dintre cele mai bune suporturi pe care le-am testat, în ultima vreme. Mecanismul susține, cu ușurință, până la două monitoare de câte 30 inch, oferind și flexibilitate acestei construcții. Nu este cel mai ieftin, dar are un preț rezonabil, ceea ce îl face una dintre cele mai bune alegeri.

Suportul Techorbits Dual Monitor este deosebit datorită brațelor cu amortizoare pe bază de gaz, care au o putere și o rezistență foarte bună. Reglarea este mai dificilă, dacă vrei să schimbi orientarea monitoarelor, dar suportul îți permite să blochezi pozițiile pe care le-ai ales. Suporturile VESA detașabile QD sunt urcate când amplasezi monitoarele.

Calitatea materialelor folosite la suportul Techorbits Dual Monitor este una excelentă. Calitatea ridicată dă o senzație de durabilitate și fiabilitate. Materialele folosite la acest suport sunt din aluminiu, ceea ce asigură că nu vor rugini.

Verifică preț Techorbits Dual Monitor aici!

Suportul Ergotron LX Dual Side-By-Side Arm

Suport pentru doua monitoare Ergotron LX Dual Side-By-Side Arm.

Acesta este cel mai vândut suport dublu lansat de Ergotron, așa că haide să vedem ce anume are special. Flexibilitatea este maximă, iar designul, care are două brațe fixate la baze diferite, oferă produsului o flexibilitate deosebită.

Baza principală este rezistentă și grea, ceea ce ne dă sentimentul că suportul este suficient de puternic pentru a susține cele mai grele monitoare, fără prea multe probleme.

O altă caracteristică interesantă a suportului Dual Side-By-Side Arm este sistemul său de gestionare a cablurilor, acestea având un design care permite brațelor și extensiilor să se deschidă, pentru a stoca cablurile. Ai scăpat de anii în care trebuia să lucrezi înconjurat de cabluri groase și lungi pe birou (sau pe podea).

LX Dual Side-By-Side Arm este puțin mai scump (acum fiind la aproximativ 1500 RON), însă tot își merită banii. Indiferent dacă ești gamer, grafician sau altcineva care are nevoie de un suport pentru două monitoare, LX Dual Side-By-Side Arm este unul dintre cele mai bune de pe piață.

Verifică preț Ergotron LX Dual Side-By-Side Arm aici!

Suportul pentru birou VIVO Dual Monitor Suport-V002

Suport pentru doua monitoare VIVO Dual Monitor Suport-V002.

În general, trebuie să plătești pentru o calitate superioară; totuși, la doar 200 RON, suportul VIVO Dual Monitor Mount – V002 este o excepție. Acest accesoriu este o dovadă a faptului că nu trebuie să plătești vreo două sute de dolari pentru ca să ai un suport de înaltă calitate pentru două monitoare. Vei fi plăcut surprins de acest accesoriu.

VIVO Suport-V002 este făcut dintr-un metal greu și rezistent, atât la brațe cât și la bara verticală, ceea ce îți asigură o montare sigură și rezistentă. Suporturile de montaj tip VESA sunt compatibile cu sistemele de 100 mm X 100mm și 75mm X 75mm, iar fiecare suport poate susține maximum câte 10 kg. Flexibilitatea brațului permite să vizualizezi monitorul dintr-o multitudine de poziții.

Este remarcabil faptul că un suport care poate susține o greutate atât de mare este atât de bine asamblat. De obicei, asta se întâmplă doar atunci când ai monitoare mai grele, de 25 inch și mai mari. Așadar, suportul VIVO Dual Monitor Suport Suport-V002 este una dintre recomandările noastre.

Verifică preț VIVO Dual Monitor Suport-V002 aici!

Suportul Silverstone Tek Duo Arm (ARM22SC)

Suport pentru doua monitoare Silverstone Tek Duo Arm (ARM22SC).

Prețul lui Silverstone Tek Duo Arm, de 1200 RON , este atât punctul său forte, cât și slăbiciunea lui. ÎNTREGUL produs emană CALITATE – de la ambalajul său până la suportul în sine. Acesta din urmă este strălucitor și are un logo Silver Stone – un simbol al enormei expertize și experiențe care sunt furnizate de acest produs. Instalarea este facilă, iar brațele pot susține un monitor greu, așa cum este specificat de către producător.

Cu toate acestea, din cauza prețului de mai sus, Silverstone Tek Duo Arm va fi apreciat doar de către cei care pot să plătească în plus, pentru această calitate. De asemenea, dimensiunea maximă a monitoarelor pe care le poate susține, în conformitate cu fișa tehnică, este de 24 inch, ceea ce nu convine, din start, tuturor clienților.

Oricum, Silverstone Tek Duo Arm este unul dintre acele produse premium care ar depășesc orice așteptări, chiar și cele ale celor mai exigenți clienți. În afară de cele două puncte slabe menționate mai sus, nu poți găsi alte inconveniente acestui produs excepțional.

Verifică preț Silverstone Tek Duo Arm (ARM22SC) aici!

Suportul EZM Dual Monitor cu prindere

Suport pentru doua monitoare EZM Dual Monitor.

Unii sunt de părere că nu este bine să plătești mai mult pe suportul de monitor, față de monitor în sine. Este ca și cum ai înveli un sandviș de 10 lei cu un ambalaj de 200 lei. Acestui gen de clienți, care sunt atenți la preț, suportul EZM Dual Monitor Mount le oferă o valoare și o calitate remarcabilă, la aproximativ 300 RON!

Suportul foarte rezistent se va amplasa pe un birou cu o grosime de cel puțin un centimetru până la aproximativ 15 centimetri. Suportul îți oferă posibilitatea de a-l seta pe verticală și în lateral; monitoarele pot urca și coborî pe întreaga lungime a barei verticale, iar monitoarele pot fi rotite tot la fel de ușor în jurul acesteia. Având în vedere prețul, este extraordinar să utilizezi un accesoriu ca acesta, atât de rezistent și de bine construit.

Verifică preț EZM Dual Monitor aici!

Suporturi pentru trei monitoare

Până acum ceva timp, să ai două monitoare era considerat un lux, însă cei care doresc o productivitate mai mare sau gamer-ii, care ar face orice pentru a avea un avantaj față de competitori, sunt convinși de contrariu. Există multe suporturi cu adevărat excelente pentru monitoare, dar noi îți oferim doar trei dintre cele care au avut succese mari la vânzare.

Suportul Ergotech Triple Modular Monitor

Suport pentru trei monitoare Ergotech Triple Modular Monitor.

Suportul Ergotech Triple Modular Monitor este unul dintre cele mai bune suporturi triple pentru monitoare, la ora actuală, având foarte multe puncte forte, dar și dezavantaje. Materialele sunt foarte rezistente, iar componentele sunt excelent îmbinate. Designul este simplu, având suporturi VESA negre pentru prinderea monitoarelor. Întrucât suportul are două „picioare” mari, drept baze, nu este necesar să găurești biroul.

Desigur, suportul Ergotech Triple Modular Monitor nu este perfect din nici un punct de vedere. Când am precizat că bază suportului este „mare”, am vrut să subliniem că este MARE. Suportul cântărește 12 kilograme, ceea ce este într-adevăr mult, pentru un accesoriu și, în plus, nu-ți va încăpea pe birou, dacă acesta din urmă este mai mic.

„Picioarele” suportului ar putea lăsa niște semne pe birou, așa că poate ar fi bine să te gândești la o soluție, înainte să-l amplasezi acolo. Reglarea monitoarelor la înălțimea și înclinarea potrivite poate necesita mai multe ajustări, dacă nu vrei să tot scoți și să reinstalezi monitoarele.

Ergotech Triple Modular Suport poate susține fără probleme monitoare cu ecrane de până la 24 inch, însă nu este recomandat să-l utilizezi pentru monitoare mai mari de 27 inch. Cu toate acestea, suportul triplu al lui Ergotech are cu un model cu brațe telescopice (Ergotech Triple Suport Telescopic 100) care suportă fără probleme ecrane mai mari.

În concluzie, chiar dacă suportul Ergotech Triple Modular Monitor nu este chiar pentru toată lumea, acesta adaugă valoare, este flexibil, ușor de instalat și la un preț bun, așadar ar trebui să-l iei în considerare, când dorești să achiziționezi un astfel de suport triplu.

Verifică preț Ergotech Triple Modular Monitor aici!

Jestik Horizon Triple Monitor Mount

Suport pentru trei monitoare Jestik Horizon Triple Monitor Mount.

Suportul Jestik Horizon Triple Monitor este mai performant decât celelalte trei monitoare triple din acest ghid, așa că o să-l descriem mai în amănunt. Suportul este din materiale premium, mai precis din oțel și aluminiu de cea mai bună calitate. Nu conține plastic, cu excepția celor trei butoane de reglare a înălțimii (care oricum nu contează, nefiind într-o zonă care susține greutatea).

Brațele pot susține trei monitoare de până la 27 inch și 8 kilograme fiecare. La prima vedere, s-ar putea să nu fie la fel de rezistent cum susține că este (designul ergonomic îi permite să fie mai mic decât majoritatea suporturilor/suporturilor triple), dar este la fel de puternic cum este specificat de producător.

Funcția de lansare rapidă a lui Jestik îți permite să împingi, fără efort, monitoarele înăuntru și în afară, fără să fie necesar să demontezi și să reinstalezi suportul. Monitoarele sunt protejate de un kit antifurt, iar sistemul de gestionare a cablurilor îți permite să păstrezi biroul îngrijit și în bună ordine.

Partea slabă a lui Jestik Horizon Triple Mount, este faptul că baza „picioarelor” va lasă o urmă pe birou. Mărimea „picioarelor” poate fi, de asemenea o problemă pentru cei care au birouri mici sau medii. În general, Jestik Horizon Triple Mount este ales de mulți utilizatori, datorită calității sale.

Verifică preț Jestik Horizon Triple Monitor Mount aici!

Suportul VIVO Triple LCD Monitor Desk Mount

Suport pentru trei monitoare VIVO Triple LCD Monitor Desk Mount.

Deși majoritatea preferă să aibă monitoarele unul lângă altul, există și unii care doresc să aibă pe cel de-al treilea deasupra. Tocmai de aceea, facem și recenzia lui VIVO Triple LCD Monitor Desk Mount.

Având un preț de doar 59,99 dolari, VIVO Triple LCD Monitor Desk Mount îți va depăși, cu siguranță, așteptările. Materialele sunt groase, rezistente și de calitate. Spre deosebire de suporturile triple anterioare, Vivo se prinde cu o clemă, ceea ce înseamnă că, deși trebuie să dai găuri, nu vei avea urme inestetice pe birou.

Chiar dacă nu este cel mai elegant suport, este foarte practic. Fiecare braț poate suporta câte 10 kilograme, pentru monitoare de până la 27 de inch. Acestea fiind spuse, VIVO este extrem de flexibil pentru un suport cu mai multe monitoare, putându-se roti complet, până la 360 de grade.

Un neajuns este faptul că are nevoie de ajustări, dacă vrei să aliniezi monitoarele. După ce ai realizat și acest pas, vei avea un suport triplu cu adevărat ergonomic, care este și foarte rezistent, în ciuda prețului său.

Verifică preț VIVO Triple LCD Monitor Desk Mount aici!

Suportul Elitech Triple Monitor Stand Table Desk Mount

Suport pentru trei monitoare Elitech Triple Monitor Stand Table Desk Mount.

Elite a produs un suport triplu de înaltă calitate pentru monitoare cu o mulțime de caracteristici impresionante, listat la prețul de 600 RON.

Materialele sunt extrem de rezistente și se îmbină foarte bine, având o bază foarte solidă. Baza este mai mare decât cea de la majoritatea suporturilor de pe piață, pentru ca să asigure sprijin și stabilitate. Un alt aspect important este că suportul este compatibil VESA pe trei dimensiuni: 50X50, 75X75 și 100X100.

Există posibilitatea de a roti monitoarele, dar poți și să le înclini cu 30 de grade, atât în ​​sus, cât și în jos. Cu toate acestea, brațele pot susține până la maxim 6 kg fiecare, deci este compatibil doar cu monitoare de maxim 24 de inch.

În general, însă, rezistența și flexibilitatea suportului vor prevala, în cazul lui Elite Triple Monitor Stand, dacă-ți dorești un suport triplu.

Verifică preț Elitech Triple Monitor Stand Table Desk Mount aici!

Suport pentru patru monitoare

Utilizatorul obișnuit nu va avea nevoie nici măcar de două monitoare, darămite de patru; așadar, de ce este nevoie de astfel de suporturi? Suportul pentru patru monitoare este foarte util pentru gameri (gen piramidă), iar unii programatori sau spitalele pot, de asemenea, să utilizeze, în anumite cazuri, astfel de aranjamente.

Suportul VIVO Quad Monitor LCD (suport piramidal)

Suport pentru patru monitoare VIVO Quad LCD Monitor Stand.

Produsele VIVO au avut, pe bună dreptate, o apariție constantă în acest ghid. Compania realizează produse ușoare, dar rezistente, așadar se află constant în preferințele utilizatorilor care caută astfel de suporturi.

Putând susține până la 10 kilograme pe fiecare dintre brațe, suportul acesta poate găzdui 40 de kilograme, în total! La un preț de doar 400 RON, suportul VIVO Quad LCD Monitor Stand de tip piramidă îți permite să economisiți bani, fără a face compromisuri în privința calității.

Cu toate acestea, unii utilizatori au raportat că acest suport a căzut, cu timpul, ceea ce nu este deloc o veste bună, acesta fiind un dezavantaj major al acestei configurații; ai putea să încerci să minimizezi acest lucru, prin utilizarea unor monitoare de dimensiuni mici până la medii.

Reducerea dimensiunilor ecranului (24 inch) poate cauza probleme de flexibilitate, dar în cazul în care utilizezi deja un suport triplu și dorești să adaugi un al patrulea ecran și nu vrei să faci modificări importante, vei observa beneficiile acestui produs.

Verifică preț VIVO Quad Monitor LCD aici!

Suportul KRIËGER KL4327 Quad Monitor

Suport pentru patru monitoare KRIËGER KL4327 Quad Monitor.

Suportul KRIËGER KL4327 Quad Monitor bifează foarte multe puncte din cele pe care ni le dorim de la un suport tip careu. Este foarte rezistent și flexibil: se poate roti, înclina, poate pivota și oscila, pentru ca să ofere o vedere ergonomică optimă.

De asemenea, permite monitoarelor să pivoteze până la 360 de grade, pentru modul portret sau peisaj; în plus, fiecare braț este capabil, de asemenea, să se rotească 360, tolerând orice ajustări subtile sau mai puțin subtile pe s-ar putea să vrei să le faci.

Baza este robustă și puternică, iar aceasta nu zgârie și, deci, îți protejează biroul împotriva zgârieturilor și semnelor, prevenind totodată accidente. La aproximativ 350 RON, nu prea are cum să nu-ți placă ceea ce oferă KRIËGER KL4327 Quad Monitor Suport din punct de vedere al calității, siguranței și ergonomiei.

Verifică preț KRIËGER KL4327 Quad Monitor aici!

Suporturi pentru monitoare destinate lucrului

Suporturile pentru monitoare destinate lucrului, după cum le sugerează și numele, sunt create pentru mediul de lucru. Acestea nu au avantajele de flexibilitate pe care le oferă suporturile pentru monitoarele simple, duble sau triple, dar suporturile pentru monitorul de lucru îți oferă un confort suplimentar.

Ergotron Workfit-S Dual

Suport pentru monitoare si tastatura + mouse Ergotron Workfit-S Dual.

Ergotron Workfit-S Dual este simplu, foarte atractiv și ușor de utilizat. Designul este elegant și eficient, permițând în același timp utilizatorului să lucreze când este așezat sau când este în picioare. Acestea fiind spuse, acest suport este necesar persoanelor care au dureri de spate, deoarece această configurare le va permite să lucreze un timp mai îndelungat.

Un aspect neplăcut la acest produs este plasticul ieftin. Mulți utilizatori aleg să nu opteze pentru acest produs și să-l înlocuiască cu altceva. Brațul monitorului încorporat este, de asemenea, un punct slab, întrucât nu pare să fie capabil să susțină două ecrane de 24 inch.

În general, aspectele pozitive ale lui Workfit-S sunt mai importante, față de cele negative. Prețul este comparabil cu cel al concurenței, în timp ce ușurința în configurare, rezistența, designul simplu și beneficiile ergonomice îl fac să fie o necesitate în activitatea de zi cu zi.

Verifică preț Ergotron Workfit-S Dual aici!

VARIDESK Pro Plus 36

Suport pentru monitoare VARIDESK Pro Plus 36.

Varidesk Pro Plus 36 vine cu recomandări foarte bune, iar asta nu se întâmplă fără motive întemeiate. Ușurința în utilizare este cuvântul de ordine, pentru că nu este necesar decât să-l scoți din cutie, să-l pui pe birou și deja poți să-l folosești.

Varidesk este proiectat în așa fel încât să te ajute dacă ai nevoie să te deplasezi. Chiar și persoanele înalte pot să-l utilizeze, fără probleme.

Varidesk Pro Plus este foarte rezistent, având aproximativ 24 kg și putând susține aproximativ 15,8 kilograme. Oferă un spațiu de lucru mare și poate fi reglat pentru a se potrivi în spații înguste. Designul este elegant, cu tastatura poziționată mai jos, împreună cu cea pentru mouse, monitorul fiind situat mai sus. Durerile de spate și de gât nu vor mai apărea, cu Varidesk Pro Plus.

Verifică preț VARIDESK Pro Plus 36 aici!

Suport de monitoare pentru gaming

Nu există specificații pentru suporturile de monitor utilizate la gaming; în fapt, contează doar preferințele tale, cu privire la tipul de joc și nivelul la care vrei să fie monitorul.

Chiar dacă suportul de monitor nu te face să ai punctaje mai bune în joc, îți poate crește confortul. De exemplu, dacă vrei să te joci în doi, atunci este util să ai două monitoare, pentru ca să nu fie necesar să-l partajezi. Concluzia este că, dacă vrei să cumperi un suport pentru un singur monitor destinat gaming-ului, ar fi bine să alegi un suport rezistent.

Citește și:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Spune-ți părerea:

Abonare Newsletter

Fii primul care află despre ultimele lucruri pe care le recomandăm.