Cele mai bune monitoare pentru gaming de la Dell 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Monitor Dell negru.
Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Aceste monitoare de gaming, cele mai ieftine de la Dell, sunt pe piață de ceva vreme și oferă unul dintre cele mai bune rapoarte calitate-preț. Aceste produse nu au deloc performanțe slabe în punctele-cheie, deci sunt, oricare dintre ele, niște oferte excelente. Expertiza în calculatoare a brandului este determinantă, mai ales dacă cauți un raport excelent calitate-preț.

De ce ne plac monitoare Dell Gaming

Primul fapt care ne face să recomandăm produsele Dell este prețul lor, care este de obicei foarte competitiv, în oricare dintre segmente. Dell acoperă fiecare nișă importantă a pieței, cum ar fi: clienții cu bugetul redus, cei experimentați sau cei entuziaști.

Întotdeauna, vei obține, o ofertă excelentă, în funcție de nevoile tale. Dell oferă, de asemenea, un program accesibil de asistență pentru clienți, astfel încât vei cumpăra întotdeauna fără să ai griji privind service-ul.

Unii sunt de părere că modelele Dell ar fi fade, dar combinațiile de negru și gri sau argintiu arată foarte bine. Dell continuă să-și îmbunătățească designul, dar identitatea adusă de paleta atemporală de culori este sinonimă cu fiabilitatea. De asemenea, având o ofertă atât de largă, te poți încadra în bugetul de care dispui.

Desigur, din punct de vedere al performanței, multe dintre cele mai ieftine monitoare Dell pentru gaming nu te vor dezamăgi. Așadar, Dell reușește să producă maximum de valoare pentru fiecare dolar pe care îl cheltui prin beneficiile oferite, cum ar fi calibrarea excelentă din fabrică și performanța comparabilă cu cea a oricăror branduri de top. Reține că nu chiar oricare model este perfect însă, totuși, în ultimii ani, Dell a lansat o serie de produse excelente.

Cele mai bune și ieftine monitoare Dell pentru gaming disponibile la ora actuală

Iată monitoarele Dell pentru jocuri, aflate în topul preferințelor, care oferă un raport calitate-preț extraordinar și o performanță de gaming impresionantă la un cost mai mic:

Dell S2716DGR – Cel mai ieftin cu G-Sync

Monitor Dell S2716DGR.

Dell S2716DGR este unul dintre cele mai populare monitoare din seria accesibilă a lui Dell, deoarece a redus semnificativ prețul pentru tehnologia G-Sync. Acesta a fost constant mai ieftin cu o sută de dolari sau mai mult decât cei mai apropiați concurenți, dar a oferit un ecran TN de 2560 x 1440 144Hz, cu G-Sync și ecran receptiv. Carcasa lui Dell S2716DGR este extrem de rezistentă.

Verifică preț Dell S2716DGR aici!

Alienware AW2518HF – Cel mai ieftin cu 240Hz

Monitor Alienware AW2518HF.

Alienware AW2518HF este un monitor premium pentru gaming conceput pentru a oferi, la data lansării, cele mai bune performanțe. Monitorul are designul specific Alienware, propunându-și să ofere cea mai bună experiență de gaming posibilă. Acest model era unul dintre cele mai scumpe, dar reducerile de preț l-au făcut să ajungă una dintre cele mai fiabile monitoare de 240Hz de pe piață.

Verifică preț Alienware AW2518HF aici!

Dell S3220DGF – Cel mai ieftin QHD curbat

Monitor Dell S3220DGF.

Este unul dintre monitoarele noastre preferate datorită calității excelente a imaginii și prețului său, având în vedere că este un monitor curbat de 32 inch pentru gaming.
Acest model oferă un ecran cu culori vii, cu un raport de contrast ridicat, cu rată de refresh de 165 Hz, potrivit pentru toate tipurile de gaming. Acest model este, de asemenea, compatibil cu FreeSync și G-Sync, ceea înseamnă că va funcționa fără probleme, indiferent de marca GPU pe care o utilizezi.

Citește review complet aici.

Verifică preț Dell S3220DGF aici!

Dell S2419HGF – Cel mai ieftin cu 144Hz

Monitor Dell S2419HGF.

Acesta este unul dintre cele mai rezonabile monitoare de gaming de pe piață, care se concentrează pe performanța jocurilor competitive. Monitorul oferă un ecran TN rapid, care nu aceleași culorii vii ca celelalte opțiuni, dar este foarte receptiv, fără nici o întârziere de input. Acest model este unul dintre cele mai bune, în funcție de raportul calitate-preț, dar oferă și multe alte beneficii suplimentare, cum ar fi un suport complet reglabil.

Verifică preț Dell S2419HGF aici!

Dell D2719HGF – Cel mai ieftin monitor de gaming cu 144Hz

Monitor Dell D2719HGF.

Acesta este un monitor basic pentru gaming cu un preț foarte mic, însă ecranul său mai mare, de 144Hz, îl face o opțiune fantastică. Monitorul este potrivit pentru jucătorii în regim competițional cu buget redus, însă care doresc un monitor E-Sports. Acest model are specificații modeste, cum ar fi suportul care are doar înclinare, dar va oferi o experiență vizuală de calitate, pe oricare dintre jocuri.

Verifică preț Dell D2719HGF aici!

Dell S2719DGF – Cel mai ieftin cu 155Hz

Monitor Dell S2719DGF.

Este una dintre cele mai bune variante disponibile, datorită ratei de refresh cu overclock, care ajunge la 155Hz. Monitorul oferă o performanță competițională fantastică, dar este excelent și pentru jocurile cu un singur jucător, datorită rezoluției QHD, care dă o claritate mai mare imaginilor. În plus, are unul dintre cele mai bune punctaje de calitate a imaginii pentru un monitor TN, ceea ce îl face să fie o alegere excelentă, dacă dorești o rată mare de refresh și acuratețea culorii.

Verifică preț Dell S2719DGF aici!

Dell S3219D – Cel mai ieftin monitor de gaming de 32-inch

Monitor Dell S3219D.

Dell S3219D este un monitor pentru divertisment, iar ecranul său de 32 inch VA oferă un raport de contrast mai mare, dar și culori mai vii și mai clare. Acest model are doar funcționalități de bază, pentru ca să poată să fie listat la un preț cât mai redus, însă datorită ecranului său de dimensiuni foarte mari, poate fi folosit atât pentru cazul în care te joci stând pe canapea, cât și la birou. O altă capabilitate atractivă a acestui model pentru buget redus este compatibilitatea atât cu FreeSync, cât și cu G-Sync, astfel încât să ai imagini uniforme, indiferent de tehnologia utilizată.

Verifică preț Dell S3219D aici!

Alienware AW3418DW – Cel mai ieftin 120Hz ultrawide de gaming cu G-Sync

Monitor Alienware AW3418DW.

Alienware AW3418DW nu este chiar ieftin, însă este totuși accesibil, iar specificațiile sunt unele de top. Monitorul dispune de un ecran IPS ultrawide de 34 inch, QHD, de 120Hz, care poate oferi experiențe de gaming la nivel mediu, într-un buget rezonabil. Acest model oferă, de asemenea, un design sofisticat de tip gaming și o unitate completă G-Sync, așadar poate fi folosit pentru obținerea de performanțe de top cu Nvidia.

Verifică preț Alienware AW3418DW aici!

Dell P2719H – Cel mai bun raport calitate-preț pentru uz zilnic

Monitor Dell P2719H.

Dell P2719H este cel mai recomandabil monitor, dacă vrei să utilizezi mai multe monitoare și dorești să te încadrezi într-un buget acceptabil. Monitorul poate fi utilizat atât pentru activitatea de la birou, cât și pentru cea de acasă, oferind calitate grafică și putere pentru gaming. Am fost impresionați de marginile ”infinite” ale acestui monitor, care-ți vor permite să-ți crești atenția, mai ales atunci când ai două sau trei monitoare unul lângă altul.

Verifică preț Dell P2719H aici!

Citește și:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Spune-ți părerea:

Abonare Newsletter

Fii primul care află despre ultimele lucruri pe care le recomandăm.