Cele mai accesibile monitoare USB-C

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Barbat uitandu-se la un monitor.
Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Monitoarele USB-C accesibile au fost, pentru o perioadă bună de timp, doar un produs al imaginației noastre dar, întrucât acum piața este plină de astfel de modele, reducerile de prețuri au apărut, împreună cu variante mai ieftine.

Aceste monitoare sunt încă mai scumpe decât cele fără USB-C, dar sunt mai ușor de întreținut și mai potrivite pentru majoritatea nevoilor. Toți producătorii încearcă să incorporeze noul conector, deosebit de puternic, în orice produs nou, spre exemplu în cazul plăcilor video sau telefoanelor mobile.

Este o idee bună să treci la un monitor USB-C accesibil dacă folosești multe gadgeturi USB-C la locul de muncă și acasă. Laptop-uri precum MacBook Pro sau cele mai recente modele Dell XPS folosesc deja tehnologia aceasta ca principală metodă de conectivitate, întrucât este foarte practic să ai un ecran care se poate transforma într-un docking station. Iată cele mai bune monitoare USB-C accesibile pe care le poți cumpăra în 2019:

LG 27UK850 – Cel mai bun raport calitate-preț

Monitor LG 27UK850.

LG 27UK650 este monitorul pe care îl recomandăm cu căldură din toate punctele de vedere, fiind atât de bun datorită prețului accesibil, calității și designului său.

Acest monitor IPS 4K cu o paleta foarte precisă de culori, este compatibil cu HDR10, deci excelent pentru divertisment, în timp ce calitatea imaginilor este fidelă realității, deci este o alegere excelentă pentru editare sau crearea de conținut. Acest monitor este compatibil cu HDCP 2.2, de aceea este o opțiune excelentă pentru serviciile de streaming 4K precum Netflix.

Unul dintre aspectele foarte reușite ale lui LG 27UK850 și al seriei respective este designul atractiv, care conferă cu adevărat senzația de monitor de calitate premium.

Combinația unei carcase albe și argintii cu un ecran fără margini face dispozitivul să fie o pereche perfectă pentru laptopuri sofisticate, precum cele mai noi MacBook-uri. Designul este semănător lui ArcLine și este foarte popular în rândul clienților.

Verifică preț LG 27UK850 aici!

HP Envy 27 4K – cel mai bun raport calitate-preț pentru un monitor 4K

Monitor HP Envy 27 4K.

HP Envy 27 este unul dintre cele mai accesibile monitoare USB-C de pe piață, cu un design atractiv și performanțe decente. Cel mai recent model folosește un cadran IPS Micro-Edge care are margini deosebit de subțiri, aproape inexistente și redă excelent culorile. Linia Envy este întotdeauna orientată către utilizatorii din clasa business, deci vei avea o calitate excelentă la un preț acceptabil pentru consumatorul de rând.

HP Envy 27 subliniază minimalismul și își propune să aibă un preț cât mai mic, astfel încât există câteva dotări care lipsesc. Standul elegant nu este deloc ergonomic, dar îl poți schimba cu un suport VESA, dacă dorești. Acest model oferă, de asemenea, conectivitate excelentă, plus câteva porturi USB, într-un hub pentru confortul tău.

Verifică preț HP Envy 27 4K aici!

Dell P2419HC – Cel mai ieftin monitor USB-C

Monitor Dell P2419HC.

Dell P2419HC costă mai puțin de jumătate față de alte monitoare din această listă, dar reușește să includă conectivitatea USB-C împreună cu un ecran IPS reglat.

Ecranul de 1080p este puțin mai slab, în comparație cu cele 4K, atunci când vine vorba de detalii, dar este încă standardul universal pentru utilizările de zi cu zi. Timpul de răspuns de 8ms poate fi, de asemenea, o problemă destul de mare, dacă dorești să te joci după o zi grea de muncă.

Dell P2419HC are o carcasă de culoare gri închis și negru, clasică brandului, ceea ce îi conferă un aspect sofisticat. Dispozitivul este dotat cu un suport reglabil complet, alături de diversele sale caracteristici de conectivitate, toate incluse în preț.

Designul fără margini de la InfinityEdge este cu adevărat extraordinară, fiind unul din motivele principale pentru care produsele companiei au urcat așa de mult pe piață.

Verifică preț Dell P2419HC aici!

Asus ZenScreen MB16AC – monitor USB-C portabil și accesibil

Monitor Asus ZenScreen MB16AC.

Asus ZenScreen MB16AC este monitorul nostru portabil preferat, deoarece este una dintre puținele opțiuni care oferă conectivitate USB-C.

De asemenea, faptul că acest model este cel mai exact, în ceea ce privește culorile, din categoria sa, îl face ideal pentru designeri. Întârzierea de intrare nu este o problemă, astfel încât poate fi folosit pentru jocurile de pe telefonul mobil, în timp ce călătorești într-o delegație.

Asus ZenScreen MB16AC este proiectat pentru a fi depozitat și instalat independent, datorită carcasei pliabile, care se transformă și în suport. Există, de asemenea, o gaură pentru stilou, în colțul de jos, dacă ai nevoie de mai multă stabilitate, așa că lucrul în spații neconvenționale este foarte simplu.

Nu are nevoie de o casetă de alimentare externă sau de un adaptor, deoarece extrage energie de la laptop, prin intermediul cablului USB-C, ceea ce îl face un monitor cu adevărat portabil.

Verifică preț Asus ZenScreen MB16AC aici!

ViewSonic VG2755-2K – monitor USB-C accesibil pentru profesioniști

Monitor ViewSonic VG2755-2K.

ViewSonic VG2755-2K este un monitor IPS QHD de 75 Hz, care este proiectat pentru a profita la maxim de configurația cu USB-C. Acest model este unul dintre cele mai accesibile monitoare USB-C din gama sa din cauza rezoluției sale, dar este aproape imposibil să găsești ceva comparabil cu el din punct de vedere al prețului. Acest model oferă o versatilitate fantastică, fiind potrivit pentru activități profesionale, divertisment și jocuri.

Designul ViewSonic s-a îmbunătățit enorm în ultimii ani, datorită câtorva îmbunătățiri recente. VG2755-4K nu are margini, plus că include un suport superb și complet reglabil, care vine cu montare preinstalată. Această caracteristică, împreună cu funcționarea cu un singur cablu, este fantastică, dacă dorești un birou simplu și aerisit, acasă sau la servici.

Verifică preț ViewSonic VG2755-2K aici!

Asus MX27UC – Un monitor USB-C accesibil cu sunet îmbunătățit

Monitor Asus MX27UC.

Asus MX27UC este una dintre opțiunile mai atractive de pe piață, datorită finisajului său elegant, auriu, cu un ecran fără margini, care oferă o imagine fantastică.

Ecranul AH-IPS din acest model este capabil de o redare exactă a culorilor, în plus este de apreciat că are un raport de contrast mai mare decât restul modelelor de pe piață. Tehnologia Asus Eye Care este, de asemenea, inclusă în acest model, fiind certificată de TUV Rhineland că nu pâlpâie și emite puțină lumină albastră.

Unul dintre punctele forte ale lui Asus MX27UC îl reprezintă difuzoarele cu reglaj Bang & Olufsen și ICE Power. Perechea include amplificare dedicate, astfel încât ieșirea sa audio este mai puternică și mai clară decât majoritatea difuzoarelor incorporate în monitoare. Această combinație face monitorul perfect pentru divertisment, dar aspectul îi permite, de asemenea, să ocupe un loc central la biroul tău executiv de la locul de muncă.

Nota editorului: Monitoarele USB-C accesibile sunt încă puține și cu caracteristici foarte diversificate deoarece categoria este încă la început. Vom vedea din ce în ce mai multe opțiuni în anii următori, când standardul începe să se răspândească și categoria consumatorilor obișnuiți, nu doar șa profesioniști.

Verifică preț Asus MX27UC aici!

Citește și:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Spune-ți părerea:

Abonare Newsletter

Fii primul care află despre ultimele lucruri pe care le recomandăm.