Dell la CES 2020 – Monitoare impresionante 4K, 5G, tehnologie IA și multe altele

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Monitor Dell vazut din fata si din spate.
Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Dell Technologies a dezvăluit ultima listă de produse pentru acest deceniu, care include diverse îmbunătățiri sau noutăți, cum ar fi tehnologia IA sau designul inovator. Noile oferte sunt gata să schimbe PC-urile, permițându-le oamenilor să fie mai creativi și mai productivi. Firma este de părere că utilizatorii de PC-uri sunt din ce în ce mai atenți cu privire la produsele pe care le utilizează, așadar strategia lor este să se potrivească acestei tendințe, cu un design adecvat și cu performanțe de top.

Topul monitoarelor Dell – Productivitate maximă și performanță pentru gaming

De asemenea, Dell își actualizează linia de monitorizare cu modele noi și interesante, cum ar fi monitorul pentru jocuri 240Hz Alienware 25 (AW2521HF), care va fi lansat până în luna martie a acestui an. În ultimii ani am mai testat produse premium lansate de Dell, însă faptul că acest monitor are un ecran IPS, în locul unuia TN, îl face să fie unic. În plus, suportă AMD FreeSync, iar în prezent așteaptă certificarea compatibilității și pentru G-Sync al lui Nvidia.

Modelele FAST IPS își fac loc, încet, pe piață, prin oferirea unui interval VRR mai larg, timp mai rapid de răspuns și o calitate excelentă a imaginii, toate într-un singur pachet. AW2421HF oferă un design spațial, care arată foarte modern, în special datorită iluminării RGB.

Un alt model excelent, care urmează să fie lansat de Dell la CES 2020, este Dell 43 UltraSharp 43 4K USB-C (U4320Q), care încearcă să capitalizeze succesul de anul trecut al lui U3219Q. Se remarcă funcționalitățile monitorului wide 4K și conexiunea USB-C, care este compatibilă cu DP Alt Mode și poate să livreze o putere de până la 90W. Aceasta, împreună cu spațiul digital extraordinar 4K îl fac să fie ideale pentru sarcini de productivitate și multitasking.

De menționat, de asemenea, că Dell U4320Q este primul monitor de 42,5 inch care permite ajustarea înălțimii, oferind un confort sporit. Toate aceste caracteristici, inclusiv îmbunătățirile minore ale ergonomiei, sunt concepute pentru a crește productivitatea, reducând dezordinea și sporind ușurința în utilizare. Noul monitor Dell 43 UltraSharp 4K va fi lansat, în întreaga lume, la 30 ianuarie 2020, prețul de pornire de 5000 RON.

De asemenea, la CES 2020 Dell va lansa un monitor 4K USB-C de 27 inch, sub numele de UltraSharp 27 4K sau U2720Q. Produsul se adresează celor care prelucrează imagini și care au nevoie de culori precise și o gamă largă de acoperire a acestora, care atinge 95% din suportardul DCI-P3. Monitorul va realiza, de asemenea, reproducerea adevărată a culorilor, cu ajutorul certificării VESA DisplayHDR 400, având o calitate impresionantă a imaginii.

Dell U2720Q are, de asemenea, un ecran InifinityEdge îmbunătățit, cu margini și mai subțiri, pe rama de jos. Produsul este destinat configurațiilor cu mai multe monitoare, conform datelor tehnice, astfel încât ramele ar trebui să fie, într-adevăr, o amintire. Seria include și o variantă mai mică, de 25 de inch, numită U2520Q.

Ambele monitoare USB-C 4K vor fi disponibile începând cu data de 30 a lunii curente, la prețul de 3000 RON, respectiv 2500 RON.

De asemenea, liniile principale ale producătorului Dell, respectiv monitoarele din seriile P și E, vor fi actualizate, pentru a răspunde cerințelor diverșilor consumatori. Seria P oferă monitoare FHD până la QHD, de la variantele de 24 inch la 27 inch, cu opțiuni USB-C incluse.

Două exemple, care sunt deja disponibile, sunt Dell P2720D și P2720DC, cu preț de 2000 RON, respectiv 2500, în timp ce variantele de 24 inch (P2421D și P2421DC) vor fi lansate pe 27 februarie.

Pe de altă parte, monitoarele din seria E, vor fi disponibile începând de săptămâna viitoare, cu prețuri de aproximativ 500 RON pentru varianta de 19 inch (E1920H) și de până la 1500 RON pentru 27-incher (E2720HS). Întreaga serie oferă diverse upgrade-uri, cum ar fi tastele de acces rapid și o caracteristică de gestionare de la distanță, pentru centralizare. Toate monitoarele din seria E ale lui Dell, care vor fi prezentate în cadrul CES 2020, vor avea difuzoare integrate și reglarea înălțimii, în plus față de predecesorii lor.

Ghidul Dell Cinema și Dell Mobile Connect – Integrare facilă

Pe de altă parte, Dell Mobile Connect a micșorat distanța care separa PC-urile și smartphone-urile, în privința transferurilor wireless și mirroring (oglindire). Anterior, aplicația era limitată la dispozitivele Android, însă anul acesta va fi disponibilă și utilizatorilor de iOS.

Produsele din seria Dell, cum ar fi produsele XPS, Inspiron, Vostro și Alienware, vor putea accesa direct aplicațiile mobile pentru transferuri drag-and-drop și oglindirea conținutului.

Dell XPS 13 2020 – Ecran cu Infinity Edge pe toate cele patru laturi

Laptop Dell XPS 13.

Noul XPS va fi prezentat de Dell la CES 2020, unde-și va etala noul design, care are în vedere îmbunătățirea experienței utilizatorilor. Gama de laptopuri premium oferă cele mai bune și mai rezistente materiale, în timp ce carcasa a devenit mai mică și încă și mai subțire. Produsul XPS este formată dintr-un aliaj de aluminiu prelucrat, fibră de carbon, fibră de sticlă țesută și sticlă Corning Gorilla, oferind cel mai bun finisaj și maximum de rezistență.

Unul dintre cele mai importante noutăți ale Dell XPS 13 este designul său elegant InifinityEdge, care continuă să maximizeze dimensiunea și spațiul ecranului. Noua variantă de 13 inch va avea acum un factor de formă de 11 inch și un ecran crescut la 16:10, pentru o flexibilitate și portabilitate mai bună. Noua serie XPS oferă procesoare Intel Core din generația a 10-a și o durată de viață mai mare a bateriei, împreună cu Windows 10 sau Ubuntu 18.04LTS (Developer Edition).

Verifică preț Dell XPS 13 aici!

Seria Dell Latitude 9000 – Produse business care utilizează IA

Noua serie Dell Latitude 9000 a fost dotată cu cele mai bune materiale și tehnologii, pentru a oferi utilizatorului o experiență superioară. Spre exemplu, acum Dell Latitude 9510 are un ecran mai mare, dar este și mai subțire și mai mic, având o durată de viață a bateriei de maximă 30 de ore. De asemenea, toate laptopurile pot fi folosite în rețelele 5G, astfel utilizând cele mai recente standarde de comunicație.

În plus, Dell Latitude 9510 se evidențiază prin tehnologia sa de optimizare integrată, bazată pe IA, numită Dell Optimizer. Software-ul își propune să ajute laptopul prin faptul că învață tiparele în care este folosit de utilizator, reducând astfel problemele, timpul de așteptare și crescând satisfacția acestuia. Tehnologia sa ExpressResponse utilizează tehnologia Adaptix Intel, care permite o lansare și o comutare mai rapidă între aplicații, pe baza preferințelor utilizatorului, captate de IA.

ExpressCharge utilizează capabilitățile de învățare ale IA pentru a optimiza durata de viață a bateriei, învățând tiparele de încărcare și descărcare, în timp ce ExpressSign-ul simte preferința utilizatorului de a activa logarea mai rapidă și de a îmbunătăți securitatea, cu ajutorul funcției senzorului de proximitate Windows Hello și Intel.

Dell Latitude 9510, împreună cu dispozitive mai noi din această serie de produse, vor prezenta soluții audio actualizate, prin adăugarea de boxe puternice și de microfoane care anulează zgomotul. Soluția audio inteligentă va funcționa pentru îmbunătățirea calității audio la ambele capete, prin intermediul unor procese complexe, pentru a face mai clare schimburile de apeluri în conferințe.

Sursa: Dell Technologies

Notă: Dacă vrei să afli mai multe, poți vizita site-ul de presă Dell CES 2020, pentru a urmări viitoarele conferințe de știri, care vor include informații detaliate despre produse, date de lansare, prețuri și multe altele.

Citește și:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Spune-ți părerea:

Abonare Newsletter

Fii primul care află despre ultimele lucruri pe care le recomandăm.