Monitor LG 25UM58-P – Review și păreri

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Monitor LG 25UM58-P pe un birou.
Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Gamerii, graficienii, animatorii și fanii filmelor și video-urilor, care utilizează intensiv multi-media, au un nou sistem fiabil care nu numai că le permite să-și facă treaba, dar are și suficiente funcționalități speciale pentru utilizatorii de multi-media. Monitorul, care înglobează un sistem atât de performant, este fabulosul UltraWide IPS Monitor, 25UM58-P, cu ecran de 25 inch, de la LG.

După cum vezi din recenzia noastră, excelentul LG 25UM58-P, acest monitor-monstru, are un spectru larg de utilizatori, o rezoluție extraordinară și un timp de răspuns excelent, ca să nu mai spun și că are nenumărate funcții speciale pentru gameri.

Poți alege acest monitor LG datorită următoarele caracteristici cheie:

  • Rezoluție Full HD 2560 x 1080
  • Funcția Dynamic Action Sync, pentru un joc uniform și lin
  • Stabilizator de negru, pentru scene întunecate de gaming
  • Ecran IPS UltraWide HD 21: 9 pentru gaming imersive
  • Funcția Screen Split 2.0
  • Timp de răspuns rapid, de 5 milisecunde, cu o rată de refresh de 60 Hz

Pentru utilizatorii multi-media, calitatea hardware-ului este esențială, deci indiferent de cât de puternic este computerul tău de gaming sau ce tip de consolă ai avea, dacă monitorul tău este mai slab decât standardul, atunci va avea tendința să pâlpâie, să fragmenteze imaginea și să încețoșeze mișcarea.

Monitorul Ultrawide 25UM58-P de la LG este un vis al gamerilor și al graficilor. Este un monitor IPS de 25 inci, care înseamnă „In Plane Switching” (Comutare în plan) și, fiind un monitor IPS, este superior celor cu tehnologie TN.

Funcțiile de bază includ modul de imagine, modul cititor, imaginea în imagine (PIP), fără pâlpâire, economisirea inteligentă a energiei, rezoluția superioară cu ecran împărțit în 4 și controale pe ecran.

Nu numai că zona de vizionare este extinsă cu un ecran excelent de 25 de inch, dar cu funcția Screen Split 2.0, designerii LG ți-au oferit opțiunea de a personaliza ecranul alegând una dintre cele 14 configurații diferite.

Una dintre configurații este o structură PIP sau „imagine în imagine”, ceea ce face din acest monitor 25UM58-P o alegere excelentă pentru gamerii care analizează videoclipuri.

Graficienii serioși vor aprecia, cu siguranță, ecranul de 99 la sută tip sRGB și capacitatea de a reda exact culoarea ecranului. 25UM58-P are un sistem de blocare Kensington, situat în partea din spate a monitorului, pentru o mai mare securitate.

Monitor LG 25UM58-P.

Timp de rezoluție și răspuns

Gamerii și graficienii au nevoie de resurse suficiente în privința rezoluției și vitezei, iar LG 25UM58-P are tot ceea ce le trebuie și livrează conform așteptărilor.

Acest monitor, cu afișaj IPS are o rezoluție UltraWide 2560 x 1080, rezoluție full HD, fiind excelent pentru a surprinde instantanee și pentru a arăta imagini vii, ceea ce este tipic jocului RPG serios. Designerii de gaming vor constata că această caracteristică face mult mai ușoară funcționarea cu motoare de gaming, cum ar fi UE4.

LG 25UM58-P are un afișaj cu proporție 21:9. Acest afișaj 21:9 este conceput pentru a crea un mediu imersiv, atât pentru joc, cât și pentru vizionarea videoclipurilor tale preferate. De asemenea, se ocupă de faptul că ecranul tău arată bine din aproape orice unghi, ceea ce este destul de util adeseori, atunci când te uiți la videoclipuri sau joci gaming când ești în pat sau așezat pe canapea.

Timpul de răspuns pentru 25UM58-P este rapid, la 5 milisecunde, astfel încât sunt reduse semnificativ resturile de imagini, umbre, încețoșare a mișcării și orice fel de scurgeri ale imaginii.

Dar unghiurile de vizualizare? Acest monitor are un unghi de vizualizare de 178 de grade, atât pentru pozițiile orizontale, cât și pentru cele verticale, astfel încât să-ți poți vizualiza jocurile sau videoclipurile din aproape orice unghi și să nu apară imagini distorsionate. Poți, de asemenea, să setezi timpul de răspuns, în funcție de nevoi: Jos, Mediu, Mare sau pur și simplu să-l oprești.

 99% sRGB pentru graficieni și fotografi

sRGB înseamnă „standard Roșu Verde Albastru” (în engleză ”standard Red Green Blue”). Acest monitor are o acoperire de 99 la sută din spectrul sRGB, ceea ce îl face perfect pentru aceia dintre voi care investiți puternic în software de design grafic, cum ar fi dezvoltatorii de jocuri, fotografii și graficienii, și astfel au nevoie de un monitor care să poată afișa, cu adevărat, culoarea respectivă.

Pentru cei care utilizează produse Adobe, monitorul are, de asemenea, o capacitate de conversie a modului de culoare de la Adobe RGB și SRGB.

Interfață ușor de utilizat

Știi că gamerilor și graficienilor le place să se joace cu setările de culoare. Și LG știe asta, așa că a creat un acces ușor pe interfața de control a ecranului, astfel încât să putem personaliza afișarea noastră cu câteva clicuri ale unui buton de mouse.

Nu mai este nevoie să atingi monitorul pentru a apăsa câteva butoane, deoarece 25UM58-P îți permite să controlezi ecranul Split 2.0, controlerul dual, volumul, luminozitatea și modul imagine, cu ajutorul mouse-ului.

Manual, cablu HDMI, cablu alimentare si monitor LG 25UM58-P.

Split Screen 2.0

Acesta este un imens argument de vânzare pentru acest monitor: funcția Split Screen 2.0. Acest lucru îți permite să utilizezi monitorul pentru multi-tasking, ceea ce înseamnă că poți afișa mai multe ferestre în același timp.

Există un total de 14 opțiuni, dintre care patru sunt opțiuni PIP (imagine-în-imagine). Această caracteristică ar putea fi foarte utilă jucătorilor care înregistrează aplicații video despre YouTube.

 Doar pentru gameri

La 25UM58-P poți alege între trei moduri de gaming, pentru a obține maximul din jocul respectiv. Cele 3 moduri de gaming disponibile sunt: First Person Shooter Mod 1, care optimizează monitorul pentru FPS; First Person Shooter Mod 2 folosește un nivel de Stabilizator de negru mai ridicat și este utilizat pentru jocurile mai întunecate, cum ar fi jocurile horror; Strategie în Timp Real (RTS).

Monitorul 25UM58-P oferă, de asemenea, o setare personalizată a modului de joc, în care jucătorii pot alege elementele și opțiunile de joc după cum doresc. Stabilizatorul de negru este o caracteristică dezvoltată de LG pentru a arăta detalii din unele zone mai întunecate ale jocului.

Dynamic Action Sync este o altă funcționalitate dezvoltată de LG pentru a-ți oferi un joc uniform și lin.

Concluzie

După cum am arătat în recenzia noastră pentru LG 25UM58-P, acesta este un monitor fantastic pentru jocuri, grafică sau vizionare de videoclipuri. Are un ecran IPS-LCD cu o rezoluție de 2560 x 1080, cu o rată de refresh de 60 Hz și reglare a unghiului suportului de la -5 la + 20 grade.

Având moduri fabuloase pentru gaming, un nivel de Stabilizator de negru și Dynamic Action Sync, monitorul LG 25UM58-P este un aparat ideal oricărui gamer, grafician sau pasionat de film.

LG 25UM58 este livrat împreună cu un manual, un cablu HDMI, cablu de alimentare, adaptor AC/DC și suport pentru monitor.

Verifică preț LG 25UM58-P aici!

Citește și:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Spune-ți părerea:

Abonare Newsletter

Fii primul care află despre ultimele lucruri pe care le recomandăm.