Recenzie Acer GN246HL – Cel mai bun monitor 144Hz pentru buget redus

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Monitor Acer GN246HL.
Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Acer este o companie multinațională care oferă clienților săi, de aproape patru decenii, un hardware excepțional. Deși Acer nu este, probabil, primul nume care-ți vine în minte atunci când cauți un hardware pentru gaming, totuși monitorul de 24 de inch Acer GN246HL a câștigat inimile jucătorilor din întreaga lume. Haideți să trecem în revistă specificațiile acestui monitor, înainte de a discuta despre argumente pro și contra.

Specificațiile monitorului

 • Dimensiunea ecranului: 24 inch
 • Rezoluție: 1.920 x 1.080
 • Rata de refresh: 144Hz
 • Timp de răspuns: 5 ms
 • Tipul displayului TFT: TN
 • Suport 3D: Da
 • Overdrive: Activat implicit
 • Intrări: VGA, DVI, HDMI
 • Audio: ieșire audio HDMI
 • Dimensiuni (mm): 565 x 180 x 402 (L x P x H)
 • Mod portret: Nu
 • Putere: 23 wați
 • Greutate: 3,5 kg
 • Suport VESA: 100 mm

Monitor Acer GN246HL.

Pro

Acest monitor retroiluminat cu LED este primul, de această dimensiune, care folosește tehnologia NVIDIA 3D LightBoost și NVIDIA Vision, oferind o imagine mai luminoasă, mai bună, tip HD Full 3D prin PC DVI-DL.

Unul dintre principalele motive pentru care merită să cumperi Acer GN246HL este rata de refresh de 144 Hz a acestuia. O rată de refresh ca aceasta accelerează cadrele pe secundă și oferă scene de mișcare 2D extrem de line. Acest monitor scurtează timpul necesar pentru Frame Rendering, scade întârzierea de intrare și oferă jucătorilor un timp de răspuns bun, în timpul jocurilor. Rata de refresh de 144Hz este extraordinară pentru jocurile FPS.

Prețul acestui monitor este accesibil, având în vedere ce specificații fantastice oferă, astfel că Acer GN246HL oferă unul dintre cele mai bune rapoarte calitate-preț pentru un monitor de 24 inch 144Hz.

Unghiul de vizualizare al ecranului este de aproximativ 170 de grade, astfel încât poți vizualiza imaginile din aproape orice poziție.

Rezoluția este 1920 x 1080 – ideală pentru furnizarea de detalii de înaltă calitate, ceea ce-l face să fie optim pentru aplicații de gaming Full HD (1080P), multimedia și productivitate. Aceasta permite monitorului să fie utilizat pentru o gamă largă de aplicații, cum ar fi redarea cinematografică Widescreen și jocurile de consolă Blu-ray Disc.

EcoDisplay-ul de pe Acer GN246 are o iluminare LED albă, fără mercur, compatibilă cu RoHS. Este conceput pentru a economisi energie până la 68%. Ambalajul monitorului este reciclabil.

Acer Adaptive Contrast Management (100 de milioane: 1 ACM) este o funcționalitate-cheie pentru o calitate mai bună a imaginii, redând cel mai deschis alb și de cele mai închis negru.

Acest monitor a ajuns și în Top 6 cele mai bune monitoare pentru gaming.

Monitor Acer GN246HL vazut din lateral.

Contra

Există o mufă de 3,5 mm, dar nu există difuzoare încorporate.

Nu există niciun port de afișare pe monitor. Cu toate acestea, există porturi VGA, DVI și HDMI. Pentru a utiliza 144Hz la maxim, va trebui să utilizezi un cablu DVI, ca de obicei; HDMI nu acceptă mai mult de 60Hz.

Un timp de răspuns de 5 ms este puțin prea ridicat, pentru un monitor de 144 Hz.

Monitorul are nevoie de aproximativ 15-20 de secunde pentru a porni. Acest lucru poate să-i determine pe unii să renunțe la acest produs.

Mulți utilizatori s-au plâns că Acer GN246HL este „Prea luminos” și nu greșesc. Dacă te joci noaptea, cu luminile stinse, atunci ai lumină în toată camera dar, cu toate acestea, este excelent dacă folosești în timpul zilei programe cum ar fi „F.lux”, care te pot ajuta la optimizarea schemei de culori spre ceva mai liniștitor, care să nu dăuneze monitorului.

Acer GN246HL nu se rotește și nu se poate regla pe înălțime. Nu poți face prea multe pentru ca să înclini sau să ai o panoramă mai bună. Poți modifica unghiul de vizualizare al monitorului. Acest lucru poate deveni un pic problematic pentru persoanele mai înalte, deoarece suportul monitorului se află la doar câțiva centimetri de birou.

Monitor Acer GN246HL.

Concluzii

Per total, Acer GN246HL este un monitor construit pentru a-ți oferi cea mai bună experiență 3D posibilă, pe un ecran de 24 inch. Există unele argumente contra, dar care pot fi eliminate cu ușurință și, cu siguranță, acestea nu compromit experiența de gaming FPS sau vizionarea la o viteză incredibilă de 144Hz.

Nu există sacadări ale imaginilor, nici fantome, iar monitorul oferă o imagine „proaspătă” utilizatorilor. Acesta este cel mai bun monitor din gama sa de preț. Cu toate acestea, prețurile pot varia în funcție de locul în care te afli și cel de unde dorești să cumperi.

Nu există funcții suplimentare și nici altele care „nu sunt realmente necesare”, iar elementele esențiale au fost modificate la valorile lor cele mai mari, ceea ce îl face un „monitor care nu este împopoțonat”. Dacă dorești o experiență de gaming ultra HD, fără probleme, lină și de calitate superioară, iar bugetul tău este între 1000 și 1500 RON, Acer GN246HL este recomandarea noastră pentru tine!

Verifică preț Acer GN246HL aici!

Citește și: 

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Spune-ți părerea:

Abonare Newsletter

Fii primul care află despre ultimele lucruri pe care le recomandăm.