Top 6 cele mai bune monitoare pentru gaming

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Ne propunem să te informăm în legătură cu cele mai noi tehnologii pentru gaming, însă știm că majoritatea jucătorilor din ziua de azi sunt deja fini cunoscători și, ca atare, pot să-și aleagă și singuri monitoarele.

Îți putem recomanda câteva monitoare cu raport excelent calitate-preț, însă știm că decizia finală îți aparține. Am extras datele din ultimele 9 luni pentru ca să determinăm ce cumpără, de obicei, utilizatorii, după ce s-au uitat prin recenziile noastre.

Șase modele se află în topul vânzărilor. Unii s-ar putea să nu fie de acord că acestea sunt cele mai bune monitoare de gaming la ora actuală, dar cifrele nu mint. Cele mai noi monitoare HDR nu se apropie de volumul vânzărilor acestor șase produse, care continuă să fie foarte populare și cerute.

Top șase monitoare pentru gaming

Monitorul Asus ROG Swift PG278QR -1440p 165Hz G-Sync pentru gaming

Monitor Asus ROG Swift PG278QR.

Asus ROG Swift PG278QR este câștigătorul, per total, datorită performanței sale excelente, fiabilității și designului. Monitorul oferă o acoperire sRGB de 100%, cu o precizie decentă, astfel încât imaginile sunt încă vii, în ciuda dezavantajelor ecranelor TN. Acest model poate oferi jucătorilor o experiență de gaming lină și receptivă, datorită caracteristicilor sale G-Sync și a întârzierii de intrare redusă.

Asus PG278QR a fost deja înlocuit, ca să nu mai vorbim că există deja monitoare IPS cu capabilități similare. Ceea ce-l face o alegere bună este prețul care, de obicei, este rezonabil, ceea ce-ți maximizează raportul calitate-preț.

Utilizăm acest monitor de gaming ca bază sau punct de referință, atunci când evaluăm noi modele, în ceea ce privește performanțele jocurilor, deoarece rezoluția și capacitățile sale sunt considerate încă moderne, conform standardelor actuale.

Verifică preț Asus ROG Swift PG278QR aici!

Monitorul AOC G2460PF – FreeSync 1080p 144Hz

Monitor AOC G2460PF.

AOC G2460PF este cel mai bun monitor de gaming competițional pe care-l poți obține la ora actuală, care costă sub 1000 RON. Da, este adevărat, modelul costă doar puțin peste 800 RON, ceea ce-l recomandă, de cele mai multe ori, față de produsele cu specificații mai slabe. Este dificil să fii competitorul unui monitor care oferă o rată de refresh ridicată, o calitate decentă a imaginii și caracteristici valoroase, la un preț accesibil.

Există modele de gaming mai noi și mai bune pe piață, dar AOC G2460PF este, în continuare, produsul recomandat pentru buget restrâns. Acest dispozitiv este perfect pentru cei care doresc să testeze jocurile pe 144Hz sau pentru utilizatorii care încearcă să obțină maximul de performanță dintr-un buget restrâns.

Chiar dacă există variante cu rate de refresh de 240Hz sau 144Hz, AOC G2460PF, este în continuare, cel mai vândut monitor 1080p 144Hz, conform opțiunilor exprimate prin review-uri.

Verifică preț AOC G2460PF aici!

Monitorul Acer Predator XB241H cu G-Sync 1080p 180 pentru gaming

Monitor Acer Predator XB241H.

Acer Predator XB241H este unul dintre cele mai bine cotate monitoare de 144Hz la ora actuală, ceea ce-l face să fie o opțiune deosebită în evenimente E-Sports și configurații de top, oriunde. Această bijuterie oferă utilizatorilor un ecran de 144Hz cu overclock, care depășește ușor cei 60Hz de la cel mai recent model, XB252Q. G-Sync este oferit, de asemenea, împreună cu performanțe de întârziere la input reduse, acesta fiind un indicator cheie în privința gaming-ului competițional.

Acer Predator XB241H ocupă locul doi în topul vânzărilor, fiind cel mai ieftin monitor cu G-Sync existent pe piață. Majoritatea competitorilor săi au ieșit deja pe piață, în timp ce modelele mai noi costă aproape 100 RON în plus.

Verifică preț Acer Predator XB241H aici!

Monitorul Asus MG28UQ – 4K 60Hz FreeSync pentru gaming

Monitor Asus MG28UQ.

Asus MG28UQ a fost cel mai cunoscut monitor 4K, atât pentru jocuri de PC, cât și pentru console, deoarece este relativ ieftin, în ciuda performanțelor sale excelente. Acest model are încă un ecran TN, care este pus în umbră de variantele IPS și VA, dar Asus a folosit un modul cu o culoare pe 8 biți, așa că vibrația culorilor încă există. MG28UQ are, încă, unul dintre cele mai mici întârzieri de intrare din această categorie, 4K, ceea ce îl face o alegere excelentă pentru jocurile competitive în UHD.

Cei mai mulți sunt deja în căutarea ecranelor 4K HDR pentru a se putea bucura de gaming de ultimă generație, dar Asus MG28UQ nu și-a pierdut încă designul.

Sunt gameri care  încă cumpără acest produs atractiv ca pe un monitor universal sau pentru ca să poată juca jocuri 4K. MG28UQ este, de asemenea, o alegere de top pentru jucătorii de consolă, care doresc un ecran moderat, cu o capacitate de reacție excelentă și un preț accesibil.

Verifică preț Asus MG28UQ aici!

Monitorul Asus VG245H – FreeSync 1080p 75Hz pentru gaming

Monitor Asus VG245H.

Asus VG245H este locul întâi în rândul monitoarelor de gaming recomandate pentru console cum ar fi Xbox One S și PS4 Slim. Acest monitor cu 75 Hz adaugă o valoare extraordinară celor care doresc un ecran tip ”doi în unul”, care funcționează perfect. Asus VG245H este conceput pur și simplu pentru jocuri, ceea ce-l scoate imediat în evidență față de celelalte oferte de 75Hz care au inundat piața în ultimii doi ani.

Asus VG245H încă se vinde bine, deoarece este un ecran de gaming bine conceput, care-și face treaba. Monitorul are aceeași carcasă rezistentă și aceleași caracteristici ca la monitoarelor PG premium, pentru a oferi utilizatorilor confort și liniște. Flexibilitatea și funcționalitatea bogată fac din acest monitor unul potrivit la numeroase configurații, inclusiv la cele cu trei monitoare.

Citește review complet aici.

Verifică preț Asus VG245H aici!

Monitorul Acer GN246HL – 3D 1080p 144Hz pentru gaming

Monitor Acer GN246HL.

Acer GN246HL nu este doar unul dintre cele mai accesibile monitoare de gaming de 144Hz pe care le poți cumpăra la ora actuală dar este, de asemenea, unul dintre ultimele modele care oferă imagine 3D. La ora actuală, această tehnologie este considerată defunctă sau mai mult decât exotică, dar știm că există pasionați care încă își potrivesc ochelarii 3D pentru experiențe vizuale imersive.

O altă caracteristică atractivă a lui Acer GN246HL este compatibilitatea sa Nvidia Lightboost, care este una dintre cele mai populare funcționalități pentru reducerea încețoșării.

Acer GN246HL are deja o vârstă, dar încă se vinde bine, deoarece nu toată lumea are acces la funcțiile moderne, cum ar fi conectivitatea cu cele mai noi hardware-uri. Unii preferă încă să utilizeze DVI pentru jocuri de 144Hz pe un GPU mai vechi pentru a folosi un sistem de gaming pentru buget redus, care să funcționeze suficient de bine.

Citește review complet aici.

Verifică preț Acer GN246HL aici!

De ce să cumpăr aceste monitoare care se află în topul vânzărilor?

Nu ar fi în topul vânzărilor dacă aspectele pozitive, pe care le-am subliniat, nu ar fi fost adevărate. Facem tot posibilul să-ți oferim cele mai bune informații care să-ți permită să decizi ce monitor de gaming este cel mai potrivit nevoilor tale.

În afară de recenziile și feedback-ul nostru, trebuie să înveți, de asemenea, să ai încredere în entuziaștii care au cumpărat aceste monitoare excelente. Desigur că, la fel ca tine, majoritatea cititorilor care au achiziționat aceste modele au cercetat fiecare model în parte.

Acest top nu este făcut ca urmare a preferințelor noastre, ci a fost creat de utilizatorii care au descoperit că aceste monitoare de gaming au cel mai bun raport calitate-preț, în raport cu bugetul pe care l-au avut la dispoziție.

Citește și:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Spune-ți părerea:

Abonare Newsletter

Fii primul care află despre ultimele lucruri pe care le recomandăm.