Review Zowie Mouse kit – o modalitate unică pentru găsirea mouse-ului ideal pentru jocuri tip E-Sports

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Zowie Mouse kit.
Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Kitul Zowie Mouse este o soluție inteligentă pentru vechea problemă de a determina, prin teste, dacă mouse-ul tău este ideal pentru mâinile și stilul tău. Cei mai mulți producători nu au mouse-ii pregătiți și disponibil, pentru ca să-i încerci. Aceste magazine au dispozitivele în ambalajul original, în rafturile lor, așa că trebuie să cumperi unul pentru a-l putea deschide și a vedea dacă ți se potrivește.

Desigur, cumpărarea și încercarea repetată, pentru a găsi mouse-ul potrivit, nu este cea mai bună metodă de a-ți alege dispozitivul, mai ales că ar putea să fie nevoie de mai multe încercări, până când o vei găsi pe cea potrivită.

Kit-ul promovează ideea de a alege un mouse așa cum ai alege un echipament sportiv, cum ar fi o bâtă de baseball, care trebuie să aibă un design corect în privința lungimii și a zonei de prindere, potrivit managerului E-Sports al lui Zowie.

Așadar, Zowie a inventat kit-ul pentru alegerea mouse-ului, pe care îl poți închiria timp de două săptămâni, în schimbul a 10 $. Kit-ul include mai multe variante și dimensiuni ale faimoaselor dispozitive de selectare Zowie, astfel încât să poți să te joci cu fiecare dintre ele. Întrucât toate modelele au aceiași senzori și specificații, este importantă doar testarea formei și a greutății acestora.

Cum să folosești kitul Zowie Mouse

Kitul Zowie Mouse este disponibil prin Zowie Direct la doar 10 $, ceea ce este aproape gratis, având în vedere că nu trebuie să te deplasezi și să încerci separat, fiecare model. De fapt, vei închiria acest kit, însă credem că taxa de 10 $ acoperă costul returului preplătit, care este livrat o dată cu acesta.

După primirea confirmării comenzii, vei primi instrucțiunile și un acord, pe care trebuie să-l semnezi în decurs de 24 de ore. Poți ține kitul timp de două săptămâni de la data livrării, ceea ce este un timp suficient pentru a testa și a compara modelele respective.

Este important că Zowie Direct îți va reține suma de 250 $ de pe un card de credit, până în momentul în care returnezi kitul complet intact și fără să fi cauzat stricăciuni. Majoritatea mouse-ilor din setul ambalat frumos sunt nou-nouți, dar unii sunt recondiționați în fabrică, astfel încât pot să apară unele pagube minore.

Zowie Direct îți recomandă să raportezi imediat aceste defecte, altfel ei pot să perceapă o anumită sumă din cei 250 $ reținuți de pe card.

Ce e în cutie

Setul Zowie Mouse are zece variante care sunt aranjate perfect într-o cutie mare, care are dimensiuni comparabile cu un monitor de gaming. Kitul include mouse din seria EC, FK, ZA și S, în diferite dimensiuni și forme. Trebuie să consulți FK1 +, FK1, FK2, EC1, EC2, S1, S2, ZA11, ZA12 și ZA13. Numele modelului reprezintă codul pentru dimensiunea acestuia, iar cu cât numărul modelului este mai mare, cu atât mouse-ul va fi mai mic.

Toți acești mouse-i de joc din kitul de adecvare nu au nevoie de driver sau sunt tip plug and play, deci nu ai nevoie de aplicații precum Razer Synapse sau SteelSeries Engine pentru a schimba setările. Fiecare model vine cu aceleași ajustări ale senzorului și ale sensibilității, cu setările următoare: 400 DPI, 800DPI, 1600 DPI și 3200 DPI. Ratele de raport sunt, de asemenea, presetate la 125Hz, 500Hz și 1000Hz.

Acest lucru înseamnă că mousii Zowie nu pot fi personalizați la fel ca cei ai altor mărci, dar trebuie să știi că este puțin mai complicat să instalezi și să încerci setările dintr-o nouă aplicație. Nu trebuie să setezi și să testezi mai multe profiluri, așa că poți să te joci imediat ce desfaci și conectezi oricare dintre modelele din kit.

Unii dintre mouse-ii Zowie E-Sports au LED-uri care își schimbă culoarea în funcție de DPI-ul selectat. Culorile sunt: roșu pentru 400 DPI, violet pentru 800 DPI, albastru pentru 1600 DPI și verde pentru 3200 DPI. Știm că multora le place ideea de a putea personaliza schemele de iluminat și culorile, dar mouse-ii Zowie se axează mai mult pe funcționalitate, decât pe estetică.

Indicațiile de pe capac pot fi folosite drept un ghid pentru mouse, deoarece toate informațiile importante legate de diferențele dintre ei sunt scrise acolo. Ar fi fost frumos dacă Zowie ar fi adăugat o scurtă descriere a acestora, la mai multe modele, pentru a-ți ușura sarcina de alegere. Totuși, asta ar fi stricat tentația de a-i încerca și de a te juca cu fiecare în parte și, în plus, ar fi fost chiar împotriva scopului inițial al lui Zowie, acela de a-ți oferi șansa de a pune mâna pe fiecare.

Tipuri de mouse din kit Zowie

Zowie Mouse kit.

Așa cum am menționat, Zowie Mouse Fitting Kit include seriile de mouse de gaming FK, EC, S și ZA, în diferite dimensiuni. Desigur, experiența ta îți va dicta care dintre ei este ideal pentru tine, dar aici vom da scurte descrieri ale fiecăreia dintre serii:

Seria Zowie EC

Seria Zowie EC oferă mouse cu formă ergonomică și confort maxim, fiind concepuți pentru dreptaci. EC1 și EC2 sunt foarte bune pentru apucarea, cu palmele și cu degetele, fiind puțin mai confortabile în utilizare, datorită formei care este mai turtită în partea dreaptă. Setul include atât variante medii (EC2) cât și mari (EC1), dar credem că aceasta din urmă este mai potrivită pentru utilizatorii care țin mouse-ul în palmă.

Seria Zowie FK

Seria Zowie FK poate fi utilizată în regim ambidextru, datorită faptului că nu are o formă prea bombată. De asemenea, pot fi utilizate atât de cei care țin cu palma, cât și de cei care țin cu degetele, dar profilul aproape plat le face să fie foarte confortabile pentru jucătorii care prin cu palmele. Seria FK este, de asemenea, cea mai veche din lot, având dimensiuni medii (FK2), mari (FK1) și XL (FK1 +).

Seria Zowie S

Seria Zowie S oferă mouse de dimensiuni mici, ceea ce înseamnă și că aceștia sunt printre cei mai ușori. Moușii sunt scurți și sunt de formă simetrică, însă sunt concepuți, în principal, pentru dreptaci, spre deosebire de variantele ZA și EC. Acest model este excelent pentru cei care apucă cu vârful degetelor și cu palmele, datorită mărimii sale, mai ales că are doar variante de dimensiuni mici și medii.

Seria Zowie ZA

Considerăm că seria Zowie ZA este cea mai bună opțiune pentru cei care apucă cu palmele, datorită faptului că formele sunt mai bombate. Acest model poate fi folosit cu stânga sau cu dreapta, iar noi considerăm că este o alternativă de dimensiuni mai mici la seria FK. Modelele ZA pot avea dimensiuni mici (ZA13), medii (ZA12) și mari (ZA11), astfel încât nu sunt potrivite pentru utilizatorii care prind cu palmele, decât dacă au mâini mai mici.

Concluzie

Ne place ideea kit-ului Zowie Mouse și ne-am dori ca toți producătorii de mouse de gaming să aibă același abordare, pentru utilizatorii fideli. Produsul îți economisește timp, bani și probleme de a căuta și de a găsi fiecare model la comercianți.

Cei zece dolari pe care îi plătești reprezintă o sumă mult mai mică, față de prețul carburantului și de orele petrecute încercând să găsești cel mai bun mouse pentru jocuri. Acesta acoperă, de asemenea, returul produsului, ceea ce face ca livrările să se facă fără dificultăți și fără probleme, pentru clienți.

După testare, poți păstra unul dintre moușii care ți-a plăcut, dar Zowie îți va opri o sumă de banipentru a acoperi costul accesoriului ales de tine. Nu știm cum calculează suma respectivă, dar utilizatorii de pe Reddit au menționat că taxa poate ajunge la 45 USD, în funcție de model.

Citește și:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Spune-ți părerea:

Abonare Newsletter

Fii primul care află despre ultimele lucruri pe care le recomandăm.